Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 153
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Хайде, пак за манджи.
Ама да си кажа - леща и агнешки джолан със спанак и пресен лук.

# 1 681
Качамак ще готвя 😁 и боб с кокали за работа за утре на МУ.
Уми,как слушаш онлайн обучение,и аз имам аудио лекции,но дикторът има такъв глас ,че ме унася .А вчера беше 70 мин ,три кафета изпих.
Ре,като бях на 20 и няколко и все познати жени като чуех да говорят за манджи и си виках " не се ли наядоха тез" ,пък сега и аз така от време на време питам кой какво ще готви 🤭

# 1 682

Една дъга отпреди десетина дни освен да покажа.

# 1 683
Толкова го слушам..Скучно е, но трябва да присъствам.Групата е голяма,насича,говорят общи приказки- пародия.

# 1 684
Моите чушки са във фурната.
Хляб имам колкото за обяд, но по-късно трябва да пусна един.

Уф, косата ми пак е станала за боядисване, в последно време зачестява тази нужда. Корените лъснали, много ме дразнят. От боята ли е, от косата ли е не знам, но не ми харесва само за две седмици да придобива толкова окаян вид. Явно просто трябва да приема, че се налага по-често боядисване.

# 1 685
Както си казах, у нас ще е качамак и ще направя една шкембе чорба.
Бърди, с тия чушки.... що ръчкаш сега? Не е честно. Обожавам пълнени чушки.
Бобче, старост нерадост. И аз не съм вярвала, че единственото, което ще ме вълнува в тоя живот, ще е манджата.

# 1 686
За вечеря ще правя пак пилешките пържоли с гъби и сос, гарнитура картофено пюре. МУ го нямаше за първия тур, така, че за него ще е ново. А тъй като малката прави бойкот на тази манЖа, за нея омлет с кашкавал и шунка. Поне става за пет минути.

# 1 687
Агнешко и у нас, взех тази седмица една разрязана плешка, та на два пъти. ММ я сложи в су вида, трябва да измисля гарнитурата.

И малко подготовка за седмицата бива да направя, ама засега само бульонът се вари. Нещо нищо не ми захваща.

# 1 688
Привет и от мен! Спокоен и зареждащ ден ви желая!
Нашата къща поспа и за вас Simple Smile аз станах в 11:30, наследника в 12:10, спането е на голяма почут у нас Joy За обяд ще дояждаме каквото има, порция мерджемек, порция крем супа от кафиол и пръжки с лук. За вечеря ще правя, ориз с гъби, маслини и праз (вчера в плод и зеленчука сама си се смях с него Joy)

# 1 689
  • София
Ха добър ден!
Нормално ли е да бъркаш в гърлото на детето с дръжка на нож, за да му пръснеш спрей? И като се разкрещях на тоз внимателен човек БНД, детето започна да се удря и да ме скубе. Та коя е най- лошата майка?
Понякога ми се иска да ги зарежа и да отида в манастир.
Ние ще ядем гъбена супа. И ОИ колкото искаш.

# 1 690
  • Пловдив
Ох, моля пак за палци за нашият близък Confused вдигнал е Т...нямат ли край тия мъки? Защо?

# 1 691
Сали, моля те, кажи повече за мерджемека.

# 1 692
Стискам,  Мисти! Дано да е като при принца за два дни, друго да няма и да отшумява тая гад!!!

# 1 693
Ха добър ден!
Нормално ли е да бъркаш в гърлото на детето с дръжка на нож, за да му пръснеш спрей? И като се разкрещях на тоз внимателен човек БНД, детето започна да се удря и да ме скубе. Та коя е най- лошата майка?
Как така с дръжка на нож,извинявам се,ама не мога да си го представя дори.Колко е голямо детето?
Мисти,стискам!

# 1 694
  • София
Ха добър ден!
Само да те светна за форумския жаргон. БНД се ползва обикновено когато не живеете заедно. Иначе е ММ - моят мъж, моят мухльо, моят мил
МП - моят партньор, моят прасето, моят приятел
МН - моят недовършен
🤣🤣🤣
Ако ви кажа какво забърках. Бяха ми останали смлени орехи и счукан чесън, направих го на майонеза с олио, обърках с орехите, капка оцет и на препечена филийка и ядеш и ядеш и рИвеш.

Общи условия

Активация на акаунт