Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 744
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 865
Открадвам си прякора на Киселячето днес.
Снощи заспах в 2. Събудих се в 4, въртях се до 6:30. После съм отцепила, чак преди около половин час се събудих.
Ама кисела като снощния лимон.
МУ е в някакъв служебен "кол" (начи, тази дума ми бърка в не знам къде), влизах на пръсти да си направя кафе. Нашият без слушалки, кънти цялата стая с гласа на някаква истерясала шефка.

# 2 866
Бърди 😂,аз харесвам "мийтинг".Имам мийтинг в зуум,абе кажи среща .
Един път се почувствах супер тъпа,докато схвана следния разговор-купих на децата боички за фейспейтинг и кубчета за билдване.Първите секунди щях да кажа  "Ко каза ,ко?".

# 2 867
Добро утро!Да налея по още кафе ,че да се съфирясаме малко всички недоспали . Скаи всичко да  е наред с момчето ти ! 4  дни почивка ухаа кеф. С много къса коса съм от вече и така мисля да си карам. Лесно се поддържа - миеш и си готова ,само дето по-често ходя да ме подстригват ама карай.

# 2 868
Нямам проблем с чуждиците ! Самата аз говоря толкова разбъркано ( налага ми се ежедневно да говоря на четири езика ) ,че нямам право да съдя никого. Понякога нужната дума просто изкача от главата ти и нейното място заема някоя чуждица. В разговор с близки просто се отпускам и говоря както ми дойде. Понякога се налага да обяснявам 😂
От сто години съм с една и съща коса. Аха да я отрежа и като стигна до фризьора (два пъти в годината) си променям решението 🤦. Не се чувствам комфортно в козметични и фризьорски салони,напрягат ме!
Дойде ми! Спах до 10 ! Снощи не учих,че интернета ми правеше номера, тази сутрин пак ... защото не успях да стана! Беболина ми се катери по главата, къщата е като обор ,а след малко трябва да ходя на работа ,че сметките се трупат....

# 2 869
  • София
И аз си ползвам чуждици. За ужас на майка ми, филолог, макар и с френски, до мозъка на костите си. Джойнвам се в Гугъл мийт. Регна и логна. Мониторирам. Ъпгрейдвам си гардероба. Днес ми е релакс. Мамо, ако ме четеш, да знаЙш, че тА обичам. Не ме лишавай от наследство.

Текила казахте. Ние с ММ се свалихме на текила. Обикаляхме се от известно време, но текилата се оказа решаваща явно. Хак му е, да е мислил и да не е пил. Сега, 18 години по-късно и да съжалява, късно е. Халка, брак, дЯте, лИбоФ и ежедневие.

# 2 870
Ей, ще ме карате да ходя да купувам текила Simple Smile
От студентските години не съм пила, ама така говорите за нея, че ми се припи Simple Smile с храна не ме изкушавате, ама гледай ти с алкохол можело Grinning

# 2 871
И аз използвам чуждици, ежедневно. Просто конкретно "кол" ме дразни, нямам обяснение защо. "Мийтинг" по-добре го понасям Simple Smile

Аз допреди две-три години изобщо не бях опитвала текила. На море бяхме, скучаехме, МУ влезе в магазина да купува нещо да пием на терасата и си излезе с текила. И така се почна моето алкохолизиране. Скоро ми каза, че като сме се запознали не съм пиела почти нищо, а сега съм била на ръба да започна да изпивам повече текила от него. Притеснен бил от това развитие на нещата, не можел да насмогне с бутилките. Ми, с какъвто се събереш, такъв ставаш. Как обаче той не стана като мен, аз аз станах като него - нямам обяснение Joy

# 2 872
  • София
Бърд, допи ми се текила на терасата, но ММ е на безалкохолна диета. Ще трябва да диря друга жертва.

# 2 873
  • София
Много рядко пия текила на шот. Понякога в коктейли.

# 2 874
Бъръльо, жертвоготовно се самопредлагам. И тераса имам.
Познайте в каква посока се изстреля МУ Joy

# 2 875
  • София
Има сделка. Твоята тераса, моята тераса, ще се нагодим.

# 2 876
Ще се жертвам и аз .А лимони обожавам, ям ги на четвъртинки .

# 2 877
  • Mediterraneo
Hola!
Кво ви става, бе, другарки? Едната съска, другата мрънка, третата ще деактивира, не знам коя текила никога не пила... Алоооо! Я да се вземате в ръце!

Леле, Скай! Радвам се на чудото ти, господ да го пази!

От един шот текила се отрязах на един круиз. Викам на ММ, дай да те черпя едно. И нали съм свикнала текилата на шотове, избухах го, а той се оказа огромен. ММ ме погледна странно, и го изпи на два пъти. Аз след 20 минути викам ще се кача в каютата да се преоблека и слизам за вечеря направо. След 2 часа ме буди зет ми по телефона, че вече са на масата в ресторанта. Аз съм се отрязала и заспала като пън. Срам!

# 2 878
  • Варна
Фил, " войната " е договорка между Байдън и Путин, тя няма да трае много, скоро ще приключи. Лошото е, че докато ни отвличат вниманието с този театър, правят нещо много лошо.

Много ми е трудно с тея 6 дневни седмици работа, за мой късмет тази е последната. Помрънках.

Скай, ще се оправи момчето ❤

# 2 879
  • Пловдив
Кое е това много лошото?

Общи условия

Активация на акаунт