Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 748
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 850
Добро утро!
Текила никога не съм пила. Срам не срам, признавам си.
Мързелче, не съм майничка. По принцип не ми е зор да готвя на ток, стига да го има.
Ей сега си отворих очите и си теглих благословиите. Имам само две крайчета хляб, няма време да джуркам нещо, и кафе нямам. Ужас ви казвам, ще нахраня чадото, ама може ли да съм толкоз руса!!! Русото при мен е състояние, а не цвят на косата, аз съм блонди под прикритие - от най страшните.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 06:54 от wind and fog

# 2 851
  • София
Киселяка ме събуди в 6. Запушен нос, ще ставал, приспах с галене и ми къркори корема. Нали имаше температура уикенда, явно пак третата сливица не ме обича, че четох след вируси се активизира за 2-3 седмици. Като станели на 5 спира… Красота.. И не иска да духа тоя нос, само смърка, пак ще се бприм

# 2 852
Петък е!

Добро утро!

Бабри,халосвам се.На мен като ми се мълчи си мълча.Ако реша да си трия профила,няма така тихо да е,поне ще скарам с някой,така за ефект.Laughing

Хубав ден!

# 2 853
Ена я видях, че си е оттеглила съгласията, надявам се Веселинова и Карамелчик да размислят и да стоят мирни. Комшу, недей преди да сме пили кафе с теб, да вдигаш гълъбите, моля те.

Хубав петък!

# 2 854
Ох, Кроте, добре. Поуспокоих се. Дано сега и другите момичета размислят, че много ми стана гадно наистина. Аз в реала приятелка имам само една, обаче тука всички са ми мили.

Аз за себе си открих разковничето - в други теми почти не влизам. Има наистина много заядливи и неприятни персони, аз магарето си в калта не оставям, от чевърт паля и понякога са ме докарвали до такъв бяс, че да не мога да спя. Та ясно ми е какво им е на момичетата...

Айде приятен ден на всички и умната със затриването на профилите!

# 2 855
Никъде не ходя да се заяждам аз,аз съм кротък човек,бе! Laughing
Тръстиката ме зове,и верно изчезвам!
Умната и да се пазите!

# 2 856
Добро да ви е утрото!
Не съм тръгнала да си замразявам профила, просто ми е зверски негативно напоследък и нито ми се четеше, нито пишеше. Бях буквално в ступор, колкото и театрално да звучи на някого, всеки си знае къде го стяга шапката...
Днес ще хвърля каторжническата униформа, ще сритам и пижамите, ще се наглася и отивам в салона да ми излъскат имиджа, че направо е ръждясал. После отивам на кафеее !!! От вчера по усмотрение приемат и несиропирани, питах специално, искат ме и ме чакат Stuck Out Tongue Winking Eye

Отивам да се баданосам, за да ме познаят дружките Simple Smile

# 2 857
  • Пловдив
Добро!

Кармелота, а така! Simple Smile и аз се бях натокала, ама дружките заети, та отложихме леко...

Не разбрах повечето за кво и що, ама аз съм пристрастена към тоя форум, та...съм си тук.

Текила и аз май не съм пила...поне спомен нямам Grin

# 2 858
  • София
Аз имах преди друг профил, ама му забравих и имейла и паролата… Този си го използвам.
Успях да приключа една дълга и небезперктивна връзка, индиректно благодарение на форума Grinning Научих за високомазнинната диета, там пък срещнах супер яките хора, които вече не пишат за жалост.
После отчетната с бременността Simple Smile
Сега тук да си мрънкам… Simple Smile

# 2 859
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Морнинг! Петък e, малко студено, но слъчево, сополите на моето минават, конюктивита и той, но мама нещо е уморена, предимно психически...

Карамелчик, леко ти завиждам, аз по салони не ходя, само чат пат да ми оправят косата, като заприлича на метла Grinning А може би е хубаво, ама все нямам време и не знам къде да ходя, и какво искам да ми правят Grinning

С текила се забавлявахме с ММ, когато бяхме млади и бездетни, много леко влиза, ама после...

Скай, пожелавам ти детето ти да се възстанови без последствия, моя е само на седем, но само коли и мотори са му в главата, направо не ми се мисли след 10 години.

Имам да правя заявки, оферти, не ми се почва, но май няма кой да го свърши...

# 2 860
  • France
'Брютро. Аз снощи влезнах за кратко да се пошегувам с вас, но прочетох Скай и ми мина ищаха. Скай, всичко ще мине добре. Мъжете са яки добичета. Ей, го баща ми - 2 пъти си е чупил главата с мотора. И накрая куца по друга причина. Flowers Four Leaf Clover
За последните събития- от лятото чета анализи, че се готви нещо. Дори и датата бяха познали. Сега въпросът е къде ще се спре. Защото освен размахване на пръстче нищо няма да има от ответната страна. На война се ходи, когато имаш финансов интерес. Путин има, САЩ и ЕС - нямат. Та така.

# 2 861
Карамел,ти поне покажи нова прическа и красота,Фил като ни излъга тъй жестоко....
Легнах си в два пак и станах в 7.Вече към 1 и 30 усещах,че ни виждам,ни чувам компа.Днес имам много задачи ,довечера МУ пак ще е нощна.Имаме една стерео уредба,снощи пуснах радио между станциите за бял шум,на моменти Азис изскачаше и пак почваше белия шум.

# 2 862
Къв беше тоя главоцеп снощи, не разбрах. Сигурно час след Нурофена ме пусна. Че и едно трескаво ми беше. Поне ми дойде, та се надявам това да е било. А не нещо свързано с гърлобола, с който сутринта ме сюрпризира щерката. Днес само леко се обажда, като си мръдна по-рязко главата.

Еднственото, което ме дразни във форума, е че много си губя времето с него. Laughing

Скай, ще се възстанови момчето ти! Най-важното го е минал - оцелял е.

# 2 863
  • София
Добро утро!

Скай, сви ми се всичко като те прочетох! Дано чудесата не ви изоставят и скоро да е добре момчето ти! 🍀
Така да ги мразя тези мотори и високите скорости! То хубаво адреналин, ама като стане тъй после ...

Ени, Весе, ще липсвате! ❤️🤗 Но ви разбирам! Дано се върнете при нас когато сте готови !

Карамелче, 🤗

Болните дечковци да оздравяват!

Нощес сънувах , че съм на гости на Ери и Киселячето. 🤣 Обаче Киселяче беше още бебе като на снимката. И му се радвахме, че както кротува, от нищото започна да плаче с онова сърдитото изражение. Много приятно усещане имах в съня си! А после се събудих и ... действителността ме заля от телевизора

И аз от губенето на време му се дразня на форума. 😁 Но тук сте вие и го приемам като неизменна част от ежедневието ми. ❤️ Всичко извън тази тема, което ме напряга просто го игнорирам. Сама решавам какво да допусна до себе си.

Хайде честит петък! Здрави и усмихнати! 🌷

# 2 864
Бобчи, нищо ново не мога да покажа, от 100 години съм с една и съща прическа - бретон врътнат надясно и набуклени краища Grinning Веднъж на високосна я изправям, ама маман не спира да дудне, че на нищо не приличам и си спестявам негативите Close
Лоли, що така, кардгя му? В салона е много хубаво, аз от 2000 година не се оправям вкъщи, изключая последните седмици сега. Отвратително е сам да се буклиш. А както многократно съм казвала , девойките там са ми приятелки, все пак сме заедно от толкова години и ми е много хубаво и зареждащо при тях. Глезят ме, говорим си, понякога си оставят празен час като отида и си пийваме по едно малко, въобще веселие Heart Трябва да намериш твоите хора!

Общи условия

Активация на акаунт