Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 758
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 835
Тили, хрумна ми и на мен този вариант. И двете заглъхват, в главата ми някакъв вакуум става, имам чувството, че чак въздух не мога да си поема. Много гадно.

Наспорт, другарки. Аз пия текила и дъвча лимон Flowers Lemon Наблягам на лимона.

# 2 836
Благодаря Уиш, за разбирането! Наистина.

# 2 837
Оф,ша фана да си замразя профила и аз!

# 2 838
Наспорт, другарки. Аз пия текила и дъвча лимон Flowers Lemon Наблягам на лимона.
А сол? Не може текила без сол. Не, не, не. Текилата съм я планирала за утре. Имам още от ония шантавите бонбони. Нахалницата щяла да ходи при баба си за уикенда да я спасява по математика (пенсонирана учителка е), значи ние с Уишмастъров ще безобразничим.
Абе, вие там, напускащите и замразяващите се, каква щръклица ви е ухапала днес?
Никакъв проблем, Сирос. Аз имам навика колкото по-тегаво ми е нещо, толкова повече да се подигравам с него.

# 2 839
Аз лично се халосвам в момента.Smiley Но и съм сериозна и не мисля,че един може да дава уклон на сто и  един.Идват ми в повече превземките,ох ще припадна,ама след малко като ме гледат,ама се чудя на ляво или на дясно.Айде..няма ме!
Сбогом!

# 2 840
И аз Уиш, в конкретния случай, не успях.

Кротоооо...

# 2 841
Е, как без сол. То това цяло кощунство.
Аз не съм особено по пиенето, обаче тази текила как ми влиза, не е истина. Двамата с МУ на едно сядане обикновено изпиваме по една бутилка. Ако изпия такова количество друг алкохол, сигурно ще опъна петалите.

# 2 842
Цяла бутилка текила? Признах те! А аз си мисля, че нося на пиене. Засрамено си вземам бележка, че повече от три шотчета текила не съм изпивала наведнъж. Да взема да се поправя и утре да ги направя 5?

# 2 843
Пък аз както винаги, нищо не вдявам...😅 Кой къде гледал...дясно, ляво..И защо е нужно да се замразявате и възпалявате, пък изобщо не схващам. Но разбирам тегавостта на днешния ден, на последните години...Трупа се. И тъй като няма как да се телепортна на Марс, премислям за мъничко, като премисля, осмислям, че от мен нищо точно не зависи..кръстя се и вперьод щях да напиша, но не е удачно някак си.
Липсват и ще липсват момичета в темата. Сканиа не спирам да мисля, но това е както в живота..Бързо се оттърсвам аз напоследък..и добре, че. Не знам дали е опит вече, мъдрост или винаги съм си била такава...
Кро, да не си посмяла, все пак...
Аз днес забелязвам, че вдигам нивото дъртроза май..Напоследък все леко вдигам кръвното...което усещам веднага, защото ме хваща калъпа по главата.. А мен глава никога не ме боли. Само от кръвно. И така...преминавам през етапите на живота с вдигната глава и кръвно 🤪 чакам следващият левъл... 110/65 не е кой знае какво, но нА, като ме зацепи таз глава, та ме пусна след обяд. Ще се поослушам още малко, демек ще му дам шанс да се поправи и не ме тормози, ако не ще се налагат мерки.
Кое време е, а дращя тук..Утре рано тръстиктайм.
Надявам се като се прибера, да заваря всички ви тук, че не ни стигат другите тегавости, ами и вие ся..

Скай, кошмар, нека е възможно с най- никакви последствия!
Бърд, обявявам те за заслужен майстор на спорта тази вечер 👌

Нощ!

# 2 844
Спах от 22 до 23 и май ми стига толкова. И ме е заблъскала тиквата. Даже и НурофенЧО не проработи. И леко ми е трескаво, и съм подута, че ми закъснява. Накратко - къде ще е купонът тази нощ?

# 2 845
Ох, връщах се да гледам какво съм написала. Една бутилка двамата, не всеки по една Joy Явно много ми е дошла тазвечершната доза, ама няма да го редактирам, да видите колко съм в ред Flushed

# 2 846
Аз за пръв път пих текила в нощта преди бала.Ама седя на един бар стол,ударила лакти на бара и пия и викам ,това вода,пия ма не хваща.И пуснаха някаква песен и ще денся аз,майкооо,като станах ме удариха всички 25 шота .Не знам какво и що е било,знам че си спазих вечерния час.Влизам уж на пръсти ,ама само уж.Направо съм се блъскала стена в стена 😂😂.Мислих,че ще умра нея нощ.На сутринта ставам,пушка ,то на 18 как да си.Обаче гледам парите ми в чантата стоят,само два лева ги няма ,за таксито явно.Звъня на бармана,той ми беше познат ,оказа се,че някой ни е почерпил.Обаче и на бала си пих и се прибрах в осем сутринта съпроводена от патрулка със сирени за разкош.Имам приятвл полицай и той ме срещна да пия кафе в един Лукойл и кара след таксито ми ,Десет години не близнах текила после .Ама на пиене нося,много даже .Ако започна да пия твърд алкохол и си пия бавно от 19 вечерта ,до 4 сутринта мога да я изпия и да съм леко пийнала ,но не пияна .
Кротик,моля ти са!

# 2 847
  • София
Скай, успешно възстановяване на сина ти.

Кво ви е станало бе, човек да не заспи пред телевизора.

# 2 848
Малеее, какво е ставало тука? Ени, Веселинкова, Кротик, Карамелчик, може ли сега така? Хем ви разбирам, хем ми е мъчно.

Аз така една година нито писах нито четох. Една стара форумска господжа се беше заяла с мене, а модераторите, да се свети тяхното име, триеха мои мнения, а нейните оставяха. При това нито съм обиждала, нито съм нападала, а нейните бяха на ръба на истеричното и вулгарното. Сега гледам си сменила перата, ама не и отношението към съфорумките като цяло.

Сега влизам почти само в тази тема. Много е уютна и приятна и всичкиса много мили и колоритни. Жалко, много жалко, ако изчезнат любими съфорумки..

Скай, миличка, направо не знам какво да кажа.. За мене няма по-голям кошмар от това, което ти се е случило. Стискам силно палци все така да ви случват чудеса и скоро всичко да е зад гърба ви.

Моето мнение за войната между Украйна и Русия също е от непопулярните. Разбирам руснаците и смятам украинците за много прости. Надявам се всичко да си остане на местно ниво, защото включат ли се американците да помагат, камък върху камък няма да остане в района.

# 2 849
Може ли да стане в 5:45 с идеята да се изкъпеш и да си измиеш мръсната коса, щото вчера те мързяло и да видиш, че няма вода!!!!!! Колко попържни изяде ВиК, не можете да си представите...
И докато пиша горното, става МУ /само че тук в случая МУе моят урунгел/ и ми заявява, че снощи бил спрял водата от централния кран, защото казанчето текло... И него запопържах.
И за обикновените хора в Украйна ми е жал, но нещата не са точмо такива, каквито изглеждат на пръв поглед.

Общи условия

Активация на акаунт