Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 760
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 820
  • София
Язе се наспортувах и доволно се разсъних. Утре ще съжалявам, ма кво да правиш. Вече не знам с кого да се сям по темите, скучно ми е, домашните изпопадаха като круши и заспиват.

# 2 821
  • София
Влизаш в украинската и руската или на Ергенът и ехеее Simple Smile.
Напоследък заспивам трудно, ако се разсъня през нощта, час се въртя… Ама се надявам да мине тоя период Sad

# 2 822
  • София
А, Ергенът го гледахме малко и не издържах. Да се разровя при кърмачките с въпрос за ранно захранване? По-екстремно ми е.

# 2 823
Мен хич не ми върви спортуването. МУ се опитва да ме успокоява. Днес ми пристигна пратка с разни глезотии за косата, пък той сега ми казва: "Бърдо, война, не война, поне ще си с хубава коса. Ако въобще има газ да пуснеш бойлера да я измиеш." Толкова мил и внимателен човек Joy

Ушите ми заглъхват много гадно. От известно време се случва, често и при хранене. В някои моменти буквално изпадам в лека паника след няколко неуспешни опита да разкарам заглъхването. Тази  вечер е особено гадно.

Да оздравяват всички болни малчовци!

Хаха, Бъръльо, пускай бомбата и бегай да наблюдаваш отстрани Simple Smile

# 2 824
  • София
Аз не съм кърмила успешно, снаха ми кърми. Веднъж ме пита как съм успявала да приспя бебето без кърмене? Питам я как мъжът ѝ го приспива нейното или има да ми каже нещо, дето не е за казване. А, вЕрно, вика. Joy

# 2 825
Кърмене, кърма и съм така 😨🤯😵😱😫 Мога да се изкажа пространствено по въпроса, що е това явление на майката природа, но няма.  Ще съм кратка. Инквизиция е. Инквизиция е и да чета 10 страници по въпроса.
Моля, поне  следващите страници за същото, да са две, макс. Наистина, моля.

# 2 826
Иии,ама сте,пак ли само аз съм на кеф 😁.Сигур щот си пия аповете редовно 😂.Тъй де,in vino veritas🍷🥂
Няма Сирос,следва захранване,Бъръльо тъй рече 🥸

# 2 827
Ушите ми заглъхват много гадно. От известно време се случва, често и при хранене. В някои моменти буквално изпадам в лека паника след няколко неуспешни опита да разкарам заглъхването. Тази  вечер е особено гадно.

Синчо се оплакваше, че му заглъхва едното ухо. Цаведох го на лекар и се оказа нещо ултра- супер- хипер стандартно (и респективно- тъпо), а именно- набита навътре ушна кал. Като му правиха промивките какви парцали излезнаха... брррррр!

# 2 828
Champagneбъръльо, екстремно тий нещо тая вечер Smile
Сирос, нещо си нервна, усещам... на мене пък ми мина Wine Glass
Уинд енд фог /надявам се така да се чете/, защо си мисля, че си от Пловдив... ако е така, ще ти кажа къде да заредиш битова газ. Ако не - извинявай, объркала съм се Simple Smile

Гледаме Един за друг. Тормозя ММ с въпросите от кулинарната гнусотия и го питам Какво е най-милото нещо, което си правил за мен? Той мисли, мисли... и казва - ми хващам ти миризливките и прочие буби! И е прав! Blue Heart

Ренко, in vino veritas Wine Glass

# 2 829
  • София
Абе с храна е захранване, с пиене как се казва?? 😂😂

# 2 830
.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 22:34 от Анонимен

# 2 831
Ни ми е смешно, Уиш. По тоя тема. Болезнена е много.
Мързи, 🍷

# 2 832
Ни ми е смешно, Уиш. По тоя тема. Болезнена е много.
Мързи, 🍷
✌️

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 09:18 от Ренко

# 2 833
  • София
Сирос, тук нито спорим, нито разискваме сериозно кърменето. Не се напрягай.

# 2 834
ОК. Махам го тогава.

Общи условия

Активация на акаунт