Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 778
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 805
  • София
Скай, стискам палци за още чудеса Hug

# 2 806
  • София
Скай, да е наред всичко с твоя бандит.
С мм съм го преживяла, трудно и дълго е ❤️

# 2 807
Мисти Heart
Скай, съжалявам, че преминаваш през толкова тежък момент. Пожелавам сили и вяра! Нека чудесата бъдат с вас Heart

# 2 808
Този път всички планети май са ретроградни.

Карамелчик Heart

Веси и Ени много ще липсват, надявам се скоро да се завърнат. Но ги разбирам.

# 2 809
Боже, светът е пощурял. Намерих майка ми да  плаче днес пред телевизора. Родена е втората световна и ранните ѝ детски спомени са от бомбардировките над София.

Комшу, Ени, де хукнахте и двете? Heart Ние сме тук и ще чакаме да се върнете. И аз залязох и отново изгрях след няколко дни, но нямах избор. Попаднах в лапичките на най-злобните клюкарки. И всичко стана заради тъпите нови, вече остарели функции за споделяне.

Скай, прегръдка, дано най-страшното вече е минало. С теб съм. И за Карамел Heart

# 2 810
Ули,само ги мажа .Аз я оставям да престои поне 7-8 часа .
Скай,имаш стиснати палци!Стават чудеса и момчето ти ще се оправи!!
Кло, и аз плаках пред телевизора.Мислих си ,как ще спят украинските майки тази нощ.Просто за мен това е огромен шок.
Брат ми работи в американска военна база в Германия.Тази сутрин го питали дали се тревожи за близките си .Колегите му са почти само американци,голяма част искали "да се сбият " с Русия.Сякаш това е плейстейшън.....

# 2 811
Скай, желая ви, това да е първото от много чудеса! Да се възстанови напълно и бързо момчето ви!
Наистина всичко ни идва в повече, тъкмо се виждаше лъч светлина, а се оказа, че е от насрещен влак.
Аз да ви кажа ли, че детето изкара 4 (четири) дни на детска градина и тази вечер е с 38.5 температура... Няма хрема и кашлица, но не е мръднал цяла вечер, отказа да яде, а това не се е случвало май до сега м@мк@м#
Отивам да лягам с него, дълга нощ ме чака Sad

# 2 812
То за американците и виетнамската война е започнала с голямо желание "да ги ступат". Да не забравяме, че на тяхна територия не се е водила война никога. Като изключим гражданската им преди два века ли беше...

О, Сали, дано не е нещо сериозно. Hug

# 2 813
Сали, бързо да се оправя детето!
Скай, и твоето, бързо и напълно!
Карамел!

# 2 814
Скай,и аз стискам палци!Ужасно! Прегръдки за теб!
Ехх,Сали. Cry Дано бързо оздравява!

Водката не помогна,цигарите и те!Яко ме е стегнало!

Айде и аз изчезвам, да не всявам паника и черногледство.

# 2 815
Намерих неотворено Къти Сарк.Не съм пила такова от сто години,някой го дал на МУ .Като няма хляб и боба е кюфте .

# 2 816
  • София
Мятай се на кораба Боб, няма грешка.

# 2 817
Скай, стискам палци! Най-лошото вече да е зад гърба ви! Да се оправя юнака!
Веселинкова, де хукна и ти?
Карамелке и ти, стойте си тук!!!
Наливай Бобчи, явно ще ни трябва течно успокоително!
Ще си лягам вече, тоя ден не се издържа, дано утрешния е по-добър.

# 2 818
Ох, дано. Тази седмица и на мен ми дойде много нанагорно. Чак не мога да повярвам, че утре е петък.
И аз ще лягам.

# 2 819
Скай,сърцето ми спря,ах тези младежи! Силно стискам палци,много силно! Така да ги мразя тези мотори.Малко вселенска власт да имам и ще ги унищожа до последна гума!
Ено,ич нема да ми липсваш! Laughing Веселинкова обаче,да! Обещала е да се напукаме,а и немам координатите!
Карамело,да не се превземаш,па ти! Че както съм набрала днес...!
Сали,бързо да минава на малчо! Съни и на твоя бандит!

Общи условия

Активация на акаунт