Звездни компромати - Февруари'22

• 294 154
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 290
Мария Силвестър:
Скрит текст:

Тайра Банкс
Скрит текст:

# 1 291
  • София
Един от най-красивите мъже за мен и прекрасен творец и глас

https://m.youtube.com/watch?v=iCJLOXqnT2I

# 1 292
Коментирахте ли Зендая и восъчната й фигура?

Шей Мичъл и тя показва корем
Скрит текст:
Джей Ло
Скрит текст:
Хайди
Скрит текст:
Kлои Кардашиян
Скрит текст:

# 1 293
Оооо, Мария Илиева как ходи на това чудо???

С Гага ли ще се конкурира.

# 1 294
Много грозни обувки.
Объркала е "заведението" ...

# 1 295
Maрия отдавна ходи с такива обувки, но на мен хич не ми допада как излежда с тях.

# 1 296
Много добре изглеждаше снощи Мария Илиева. Отслабнала е доста и в лице е свежа.

# 1 297
Освен, че обувките са адски грозни като гепени от сексшоп, не и прави  услуга и роклята. И тя, и Десислава са далеч от фигура за къси рокли.

# 1 298
Мария Илиева ходи с такива обувки, защото има отвратителни крака.
Криви са, на Х стоят. Вероятно си мисли, че така ги прави по-привмливи, но всъщност още повече привлича вниманието към тях.

# 1 299
Гледам по едната от телевизиите филма "Завръщане", който е от 2019-та и с тъга отново констатирах колко зле е изглеждал Ники Илиев още тогава (на 38 години почти). Не го знам по какви хранителни режими и т.н. е залитнал, но резултатът е кофти. Не е само, че е много слаб, красотата му я няма вече никаква.
За разлика от Диляна Попова, която изглежда супер в този филм точно, ама там пък имам друга критика - не играе хич добре и става само за красота 😁

# 1 300
Ники Илиев го гледах в Черешката на тортата, според мен мрази храната и яде за да ме умре.

# 1 301
  • Варна
И аз го гледам Никито Илиев.
Боже, какъв чирос!
Никакъв сексапил, зироу, въпреки уж готиното тяло.
Изцъклени сини очи, дълбоки назолабиални бръчки.
Преди това се "наслаждавах" на Карамазов.
Той пък обратното, налял се, един леко кръгличък, беличък, в косата ептен побелял  и сексапилът му с газ отлетял.

# 1 302
Хич не остарява добре Ники, обратно на общоприетото за мъжете.
А беше голям чаровник. Със Саня бяха като картинка.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 23:05 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 1 303
Ооо, че в момента Владо наистина е топ пред Ники, с всичките му “плюсове”. И на мен ми направи в последните години впечатление в какво се превърна, а някога беше много сочно агнешко 😁 Някакси изчисти всички мазнини и стана изпит и състарен, но може да не е умишлено - познавам такъв типаж мъже, просто с годините така остаряват. Ако пък й спазва някакви режими… езък, че майка му толкоз я хвалят за процедури и прочие.

# 1 304
Сетих се тези дни покрай дискусиите за Ники Илиев, че преди години в първия Биг Брадър  имаше една жена Анелия, живееща в Италия, която твърдеше, че има извънбрачен син от Ники Илиев. Мисля, че Илиев никога не коментира това, но по онова време много се говореше за това. Така и не стана ясно истина ли е това, или въпросната жена лъжеше.

Общи условия

Активация на акаунт