Звездни компромати - Февруари'22

• 293 843
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 620
Певицата Татяна и син.
Скрит текст:

# 1 621
Като видях снимките на сестрити Уилямс се замислих колко ли кг живо тегло имат общо? Как е възможно с тези мощни тела да са подвижни на корта?

# 1 622
  • София
https://www.instagram.com/p/CaEp981q1AD/?utm_medium=copy_link

Алекс и Дани Петканови се развеждат!

# 1 623
  • Glasgow
Част от сесията на Линда
Скрит текст:

# 1 624
  • Пловдив
Каква изненада...
Иначе ми направи впечатление, че постът е написан грамотно. Не знам Александра сама ли си ги пише, но в сравнение с Антония например е доста по-добре, въпреки че едва ли има нейните дипломи. Grinning

# 1 625
И аз идвах с официалното известие от Александра и Даниел Петканови, че се развеждат…
🙁
Тъжно.

# 1 626
Добре, че поне този път няма циркове като предната им раздяла. Очакваше се, за мен по-чудното беше, че изобщо се събраха предвид унижението, на което я подложи Даниел.

# 1 627
  • София
Много ми е мъчно за Линда Еванджелиста. Хубаво прави, че излиза публично, защото хората трябва да си дават сметка, че не са без странични ефекти процедури, които се правят в обикновени салони и уж се водят безобидни.

# 1 628
Линда беше най красивия модел от супер моделите на 90- те. Още си пазя изрезките от списания с нейни снимки.
 Наистина трябва да се говори за тези процедури и че последствията от тях много често са необратими. Иска се невероятна смелост да се покажеш в тоя вид когато си бил между най красивите жени. Следвам я в инстаграм и ми е много мъчно за нея.

# 1 629
  • Варна
И на мен ми стана тъжно като прочетох поста на Александра. Никакви не са ми, просто знам, че дори и да ти е ясно какъв ще е краят на една връзка, и дори да си подготвен за това, пак има един период на тъга, затваряне в себе си, сълзи .... Докато свикнеш и се изправиш минава време. А като има и дете е още по-кофти.

# 1 630
Майката на Кание Уест умира точно от усложнения след липосукция и операция на бюста, за които той е платил. Той и затова не може още да го преживее.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 12:00 от precious*

# 1 631
  • София
В салона, в който ходя за лазерна епилация,  предлагат тази процедура. Няма и един ред в брошурата за този, наистина рядък ефект.

# 1 632
Брук Шийлдс съм я запомнила, че 90 те години много се хвалеше, че на 26 години е девствена Blush  Беше голяма атракция този факт тогава.

# 1 633
  • София
Ау, да...сестрите Уилямс са ужас! Егати и идеята за снимки...
Особено онази покрай оградата 🙄 Направо са зловещи.

# 1 634
  • Пловдив
Четох, ще Ирина и Брадли май да се събрали? Обсъдихме ли ги?

За Александра и поста в Инстаграм, може ли скрийншот, за хората, който нямат Инстаграм Wink че клюкарката в мен вика "Никаква клюкарка не си" 😂

Общи условия

Активация на акаунт