Звездни компромати - Февруари'22

• 293 983
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 475
Специално за Мила Михова, според мен това демонстративно самочувствие е израз на комплекса й, че има същата професия като майка си, но е далеч от нейните успехи.

# 2 476
Тя си е такава псевдо важна особа от малка.

# 2 477
  • Пловдив
Ох...тази ли участва в новия Батман? Зоу Кравиц Confused
Скрит текст:

И този като чучело ми е...
Скрит текст:

п.п. Той ли ще е Батман?

# 2 478
Същата Мила Михова е много активна в Инстаграм за бюджета за културата, иска и тя някакви пари, но не съм чула да е в някоя опера на щат?

# 2 479
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Зоуи е перфектна
Толкова е красива

# 2 480
Много ми харесва Вергов - и преди, и сега.

# 2 481
Особено сега!

# 2 482
Същата Мила Михова е много активна в Инстаграм за бюджета за културата, иска и тя някакви пари, но не съм чула да е в някоя опера на щат?
Майка ѝ беше водач на листа от ПП. На мен ми е антипатична заради демонстрирането на възвишеност и тънкия намек колко много е видяла от света. Миналата седмица спомена, че е назначена на щат в немска опера. Майка ѝ има по-голямо основание за такова самочувствие, но тя …

# 2 483
Как ще е тънък намека колко е видяла и обикаляла софийската бохема Михова? Направо го навира в очите на всички как тя е аристокрация и крем де ла крем.

# 2 484
“Тънкия намек” беше ирония. Grinning Скоро в лайв каза, че се е изнесла на квартира и живее с нейна приятелка. Може пък и да се е продал апартаментът за милион, който коментирахме преди около 3-4 месеца в темата…

# 2 485
Те с Банда Банда имат един и същи маниер. Много са над нещата, много не им дреме ни за просекото дето пият, ни за Шанелите, ни за Диорите, ни за луксозните курорти дето ;посещават и все с една такакава насмешка говорят за тези неща. Но истината е, че не могат да живеят без тях. Може и някой по-наивен да им се връзва, но те МНОГО обичат лукса. Joy

# 2 486
"Луксът ги успокоява". Техни думи.
Лигавщините им са перфектни за т.нар хейт уоч.

# 2 487
Eееее, Дора Мотора ще блесне с речник. Grinning
Със сигурност ще има материал за гледане и обсъждане в това интервю.
Защо и казват Мотора? Я кажете каква е клюката и с какво е известна тази жена?

# 2 488
Просто много е бръмчала жената преди “д-р Денков”. Другото, с което е известна, са прасците като на римски пехотинец. Никога не съм виждала толкова големи. Joy Не, че това може да си го избира човек, но …

# 2 489
"Луксът ги успокоява". Техни думи.
Лигавщините им са перфектни за т.нар хейт уоч.
Единствената им разлика от Антония е, че са по-умни от нея в това отношеение и не си снимат Картиетата и Диорите толкова явно и не навират пликчетата и касовите бележки в очите на хората. Просто така са възпитани. Купуват си дрехи с по-минималистични лога, но някой който следи модата и познава дрехите ще знае, че Банда Банда и сие от глава до пети са  в мега скъпи марки.  АКо не й пукаше на Бандата за лукса нямаше да има 5-6 чанти Луи Вютон, няколко Шанела, дрехи, обувки аксесоари Прада, Гучи  и тн и нямаше да не слиза от джипа,. Сещам се за Киану Рийвс, който е мултимилионер, но е адски скромен и дори често се вози в метрото. Това означава да не ти пука за лукса и да си над нещата. Тяхното е една претенция и дори бъзик, с който си мислят, че заблуждават някого. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт