Звездни компромати - Февруари'22

• 293 644
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 730
Сашко обикаля Америка с Ивчето. Покрай нея започна да пътува, с предната никъде не беше ходил

Е, Бест със сигурност ще става батко....
Татко му ли ще ражда?! Laughing

# 2 731

Както и Антоанет Пепе май отсвири семплият Филяк, съдейки по рязката промяна в съдържанието на инстаграма й.
Тази да вземе да разнообрази малко с имената на любимите и може и да ѝ се получат нещата.
Как ще имаш дете от почти непознат, за мен е необяснимо.

# 2 732
Др Денкова и мъж
Скрит текст:

Кефят ме очилата й Simple Smile

# 2 733

Както и Антоанет Пепе май отсвири семплият Филяк, съдейки по рязката промяна в съдържанието на инстаграма й.
Тази да вземе да разнообрази малко с имената на любимите и може и да ѝ се получат нещата.
два пъти Joy

# 2 734

два пъти Joy
Жената така явно бори демографската криза !!

# 2 735
Сексът не е повод за запознаване.

# 2 736
Аз се чудя на колко години е доктор Денкова. Определно са фешън с мъжа ѝ, но изглеждат като някакви 100 годишни старчоци въпреки финтифлюшките, прическите и цялостния стайлинг.

# 2 737
  • Sofia
Към 60-те

# 2 738
  • Варна
Да, нещо такова.
Не е кой знае колко стара, макар че на мен ми изглежда като поне 70 годишна супер фешън бабка,  а тя хич не е на 70+.

Не я харесвам. Синът й също допринася за това.

# 2 739
А, мен ме кефят Денкови.
Сигурна съм, че са на някое много хубаво местенце и дай Боже всекиму да си кара старините така.
Нека има малко цвят, а не само намръщени и изтормозени от ежедневието и живота хора.
Тоци купувала ли си нещо ново тия дни, че я мисля. Навън сви студ, тя ботуши няма. Само сандали и мокасини напазарува, та съм я замислила как ще изкара сега Joy

# 2 740
Лайка,
Скрит текст:
запомнила съм този ник от темата на Женени от пръв поглед, дето се хилехме като луди. Същата Лайка ли си? Гложди ме и реших да попитам. 😁
Цветни са Денкови.
Сега ще се яви Този с ботушите, не я мисли. 🤭

# 2 741
Тя кожите върна ли ги на руснака, че Мечо нови трябва да купи.

# 2 742
  • Пловдив
Гледам Като две капки вода и ми се струва, че дават малката Жаки на нашата Жаки Grinning Не знам дали видяхте детенцето, от ансамбъл Шевица.

# 2 743
Лайка,
Скрит текст:
запомнила съм този ник от темата на Женени от пръв поглед, дето се хилехме като луди. Същата Лайка ли си? Гложди ме и реших да попитам. 😁
Цветни са Денкови.
Сега ще се яви Този с ботушите, не я мисли. 🤭
Амбър, сигурно съм аз.
Аз 100 пъти си забравям паролата и все нова регистрация си правя - мешам кирилица и латиница, ама все Лайка го докарвам.
Сега и потребителското име не знам как се пише Joy
Бъдещият ми мъж, ако сегашният не издържи на напрежението Joy

# 2 744
Е, Бест със сигурност ще става батко....
Обявиха ли го? Anguished

Общи условия

Активация на акаунт