Звездни компромати - Февруари'22

• 294 279
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 405
Гледах онзи ден снимки на първия трансджендър модел на Виктория сикрет, Валентина Сампайо. Хубава е, но каквото и да правиш, мъжкото си личи. Я ква брадичка и челюст има.

Скрит текст:

Пък тия дето са флуидни съвсем не ми е ясно как не са нито мъже, нито жени.

Ами, личи друг път. Защото знаеш и намираш мъжки черти. Иначе една Амброзио има по-мъжествени черти на лицето.
Клаудия Шифър винаги ми в била много груба и като кон.

# 406
  • Варна
Тоца е забравила, че е бременна, за сметка на желанието да се издължи и заслабне.

Батинков що не й крие корема със собственото шкембе

# 407
   Антония Петрова за какво е била в Дубай? Да не е по бизнес? Пропуснала е да го спомене...
   (За "Сьо ла ви-то" ще си замълча. Може пък да значи нещо, на някакъв език...)

# 408
Гледах онзи ден снимки на първия трансджендър модел на Виктория сикрет, Валентина Сампайо. Хубава е, но каквото и да правиш, мъжкото си личи. Я ква брадичка и челюст има.

Скрит текст:

Пък тия дето са флуидни съвсем не ми е ясно как не са нито мъже, нито жени.

Ами, личи друг път. Защото знаеш и намираш мъжки черти. Иначе една Амброзио има по-мъжествени черти на лицето.
Клаудия Шифър винаги ми в била много груба и като кон.

Вярно е, че като знаеш обръщаш внимание. Но каквото и да правят, костната структура не могат да я променят. И на тази актриса от предните страници се вижда точно по костите на ръцете и краката.

# 409
  • ВАРНА
Това е лошото на новото време-съблечете се,а гаджето ти се окаже с по-голям от твоя.

# 410
Чантата на Антония някоя видна марка ли е, че я държи така демонстративно пред корема си? Увеличих снимката и пак не разбирам.

# 411
Има си и жени с по-груби крака и по-набита структура ... и без тънки глезени и нямам предвид, че са дебели, а точно костна структура

# 412
Има си и жени с по-груби крака и по-набита структура ... и без тънки глезени и нямам предвид, че са дебели, а точно костна структура

Тази седмица в Черешката на тортата е една българска лекоатлетка от близкото минало. Родила е дете преди две години, но женското в чертите и фигурата й не е много. Не знам дали е родена така или е заради добавки докато е растяла и се е състезавала.

# 413
По рисуване един преподавател ни обясняваше, че не може да се сбърка мъжко с женско коляно.
Интересно ми е, дали ако човек специално обърне внимание ще намери разликата. Адамова ябълка се премахва, лицето може да е нежно, телосложението крехко, но въпросните колена, дланите? Интересно ми е наживо, може ли трезвен човек да се заблуди? 🤔

# 414
Таза също няма как да се сбърка. Като посетих изложбата на онези изсушените тела, там имаше профили на мъжки и женски таз и природата много добре си го е измислила. В мъжкия таз място за матка просто няма. Колкото и да се опитват да им присаждат неща, няма как да станат майки.

# 415
И Хънтър Шафтър, и Валентина Сампайо приличат на женствени гей мъже. Особено Хънтър с имплантите в гърдите, които правят широките рамене да изглеждат още по-широки.
А в това интервю Сампайо си е средстатистически гей с мераци за драг куин
Скрит текст:

# 416
Интересното е, че гласът на Хънтър е много женствен, няма и следа от мъжки
Скрит текст:

# 417
Не вярвам, че го казвам, но за първи път ми харесва нещо от Тоцка. Роклята ѝ. Стои ѝ много добре. Обувките и метлата на главата са друга бира.

# 418
Добре де, хората пият лекарства при  присаден орган, сърдечни операции, животоспасяващи. Това не иска ли поддръжка доживотна, хормони, няма ли неудобства и заради желанието да се видиш гримиран, с ц"ц" или другите екстри, дето не подозирам, ,струва ли си...за тях със сигурност.Но това са и пари,много пари.
Оставям настрани родените с белези на двата пола, които отстраняват едните, да влязат в кожата си, да не са раздвоени.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 00:56 от Бор_яна

# 419
  • Пловдив
Джугани (18+):
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт