Звездни компромати - Февруари'22

• 294 218
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 615
Ох, тая Тоцка. Язък му за паричките на Батинков, които изкара покрай Ковида. За тия обувчици и 10 лв от битака са им много.
И косицата как има нужда от ножицата да играе.
Не съм капацитет в модната област, но наистина изглежда зле и тази коса прилича на метла.
Аз предлагам да си носи касовите бележки, за да ахкат хората кое колко пари струва, понеже на пръв поглед не си личи.
Четох за дъщеричката на Сакалиев, непременно ще дарим средства. Направо настръхвам като чуя рак... Sad

# 616
  • Glasgow
Виждам в 24 часа, че може да се дарява директно на болницата по сметка за момичето, лондонска банка. Някой има ли опит в създаването на кампания в gofund, много бързо се събират там за всякакви каузи, да му предложи да открие кампания там.

# 617
Кортни Кокс каква красавица беше. При такова изписано лице, ако не се беше боцкала щеше да си е екстра.
Абсолютно!
Едно време ми беше странно защо по-грубичката Анистън е титулувана за супер красавица, а на нежната Кортни не й се обръща такова внимание.
Така жестоко е пълнила и дърпала нежната си фасада, че е заприличала на нещо средно между Жокера и Кейтлийн Дженър.
Кортни преди:
Скрит текст:

# 618
Бях го писала и преди, повтарям се. Даяна е любимка на народа, на хората- тоест на всички нас. Чаровна, привлекателна, непринудена. Харесваме я заради това, че разчупва модела, все пак всеки подсъзнателно си мисли - значи и човек от нас може да е там. И когато този брак се разпадна, този обществен мир донякъде се наруши и предизвика недоволство. Друго си е обаче да си на тяхно място, вътре при тях- нещо, което ние никога няма да разберем. В цялата си прелест и чувствителност, Даяна е много лесно ранима. Това, ако не си влюбен в този човек, може да превърне живота ти в тягостно усещане. Това, че е прекрасна за всички нас, не означава, че Чарлз по презумпция я обича и тук именно е,, трагедията” . Не мога да го съдя строго, даже напротив. Сърцето просто си казва думата. Това, че обича физически по- непривлекателната жена, донякъде може би говори и, че я обича иситнски, че не е бил за външен вид и обществено мнение- просто я обича. Толкова искаме мъжете да обичат не само с очите, а когато това стане какъвто е тук случаят, сме готови да разпънем на кръст. Ясно , че тогава е нямало как да се ожени за Камила, в онова консервативно общество. Друг неин плюс е, че ми изглежда спокойна, разбираща жена, с която се чувства уютно. Всеки търси това. Даяна, с цялата си прелест, ми изглеждаше натоварваща и дълбоко ранима, лесно обидчива в тази ситуация. Не казвам, че почти всяка жена на нейно място, ако знае, че не е обичана няма да е така. Казвам, че на Чарлз не му е било толкова лесно също в този нещастен брак според мен. Истината е, че просто не бяха един за друг и се разминаха в живота. Колкото и прекрасен да е един човек, трябва първо да го обичаш истински, за да сте щастливи. Чарлз едва ли е предполагал, че Даяна ще си го слага толкова на сърце, но това е в цялата й нежна същност. Заради която е обичана от народа, и за съжаление, необичана от съпруга си… живот. Simple Smile

# 619
Избягвам да коментирам Антония Петрова, но се надявам да чете тук и вместо следващата транзакция да е за бижута, дано да бъде за тази кауза, а и не само. При такива доходи е грехота макар и малко да не отидат за благотворителност. Пък нека се изхвърля колкото си иска, само дано покаже на Бест, че да си Дъ Бест е нужно и да бъдеш добър към по - слабите. Успех на детето, което има нужда! 🙏🏻

Това между другото се отнася за всички, които пръскат пари на поразия и парадират всеки ден! Обикновено по - бедните по - лесно се разделят с част от парите си за сметка на по - заможните. Но искам да вярвам, че без да парадират повечето все пак дават от себе си.

# 620
Няма начин някой да не я е светнал че е най- коментираната личност във всяка тема. Аз не намирам нищо интересно, но вие си знаете.
Кортни Кокс изглежда по- добре вече, лицето й се е поотпуснало малко от онзи ужасен ботокс, даже доста по- добре изглежда. Беше споделила в едно интервю, че се е подлъгала да отиде на някаква процедура и после е съжалявала доста.
Като Моника в сериала беше наистина много красива, но образа на Рейчъл Грийн и до ден днешен е на мода, което е изключително впечатляващо. Гледам постоянно новото поколение се подстригва с нейната прическа, пресъздава нейни тоалети...

# 621
https://www.cityam.com/mark-zuckerberg-and-team-consider-shuttin … us-servers/?amp=1  възможност за спиране на Фб и Инста в Европа, нещо, на което лично аз ще се зарадвам повече, от колкото натъжа. Крайно време е тоя измислен свят да свърши. Мисля си, че ще се отрази неподозирано добре на психиката на огромна част от обществото, е без инфлуенсърите, разбира се. 😄 И си представям, ако това хипотетично стане, въпреки че блажени са вярващите, бум на нови профили в бг мама. 😆

# 622
  • Пловдив
Актрисата Дженифър Гарнър получи наградата "Бухнал пудинг"...
https://life.dir.bg/zvezdi/aktrisata-dzhenifar-garnar-poluchi-na … ata-buhnal-puding
Скрит текст:

# 623
  • Glasgow
Ще станат популярни други приложения. Няма как. В Китай не използват фб, имат си техни приложения.  Руснаците и те ползват повече вконтакте, отколкото фб.

# 624

Днешният рожденик Blush

# 625
И аз се зарадвах за ФВ и ИГ, но казаха, че Тик ток се вихри с пълна сила... а пък това приложение ми се струва по-лошо от всички взети заедно. 😅

# 626
От Тик Ток буквално почва да ме боли глава и да ми се повръща когато изгледам десетина клипа.
Толкова простотия на едно място събрана! И тия повтарящи се музикални фонове... Наистина ми става зле от това приложение.

# 627
  • София
Бях го писала и преди, повтарям се. Даяна е любимка на народа, на хората- тоест на всички нас. Чаровна, привлекателна, непринудена. Харесваме я заради това, че разчупва модела, все пак всеки подсъзнателно си мисли - значи и човек от нас може да е там.
В смисъл?
Даяна не е хваната от гората, с благородническо потекло е. Ние, които и да сме тези ние, нямаше как да сме на нейно място.

# 628
Сал Антония може. Тя си е готова кралица Joy

# 629
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бях го писала и преди, повтарям се. Даяна е любимка на народа, на хората- тоест на всички нас. Чаровна, привлекателна, непринудена. Харесваме я заради това, че разчупва модела, все пак всеки подсъзнателно си мисли - значи и човек от нас може да е там.
В смисъл?
Даяна не е хваната от гората, с благородническо потекло е. Ние, които и да сме тези ние, нямаше как да сме на нейно място.

Да това е интересен феномен, Даяна е известна като "принцесата на народа", но тя не е "от народа", тя е Спенсър, род, който винаги е бил близо до кралското семейство, бабата на Даяна е била придворна дама на кралицата майка. Виж, Кейт може да мине за "момиче от народа".

Общи условия

Активация на акаунт