Звездни компромати - Февруари'22

• 294 152
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 810
Тя, Тоцка такъв фин и изискан вкус демонстрира, че наистина много лошо впечатление би направило да сподели някоя добрина.

# 811
Аз гледах ЧНТ и там Ники Илиев готвеше пилешко месо, сметана, йогурт, съвсем не по вегански.

# 812
По-добре да си мълчат!
Преди време имаше едно събитие на Хайлайф. Стотина ултра хипер мега вип персони с часовници и чанти за 6-7 цифрени суми и сред маси, отрупани за хиляди левове, бяха събрали смешна сумичка за благотворителност по някаква кауза. След тях даваха репортаж и за някакви ученици, събрали много повече от личните си парички. Потресаващо гнусна картинка беше.

Да си карат Бентлитата, да си носят Диорите и да си мълчат...
Помним го събитието и сме го обсъждали този резил.
Точно защото са анонимни дарения или и се натискат за безплатни покани като вип персони. Ако на края на събитието обявяват кой колко е дарил, няма да е баш така. Или като знаят, че ще станат за смях няма да отидат само за да се снимат и да ги видят. А не да си покрият куверта и отгоре дали щедро по 20лв.

# 813
Ники Илиев сподели, че много е изчистил покрай филма, за да изглежда като антипод на Китодар за някаква смешна сцена. Нормално да изглежда така изпит в лице - стопил си е телесната мазнина до минимум. Както се казва от една определена възраст избираш или с повече килца и загладено лице или броиш плочки, но и бръчки. При жените уж повече личи, но ето че и мъж може да се види.

Аз слушах Башар при Тото. Сподели, че като избирали каста преслушали доста актьори, но накрая се спряли на тези, защото най си били отивали лицата, при все че имали и други по-добре като възможности. За повечето мисля, че не важи, защото те без значение как си изглеждат пак е щяло да са включени по семейна (на Башар) и приятелска (на Ники) линия. Но пък за едната красота да вземат Диляна Попова ум не ми побира. Саня за мен е за Оскар сравнения с нея. Диляна е толкова дървена, безизразна и без никаква химия с когото и да е било от актьорите.

# 814
Аз гледах ЧНТ и там Ники Илиев готвеше пилешко месо, сметана, йогурт, съвсем не по вегански.
Вярно, че беше така. Сигурно е имал някакъв период, в който не е ял месо, нямам идея. Някой питаше и за клюки за Саня - в "Знаете ли кого видях" наскоро писаха, че са я видели прегърната с някакъв младеж, изглеждала щастлива. А Ники като че ли още не я преживял или поне такова впечатление остава.

# 815
Искам на Тати Бати да му треснат една данъчна проверка. Желая им го най- сърдечно.

Ники Илиев беше веган/ вегетарианец покрай Саня, малко доброназорно.

# 816
Цитат
Мисля,че е проява на изключително лош вкус да се хвалиш с дарение или благотворителност

До известна степен съм съгласна, но понякога трябва и да се покаже някоя добра иницатива, по елегантен начин, а не демонстративно, иначе последователите, особено децата виждат само лични покупки за щури пари, а ако видят добър жест, може би това вече би било добро послание на един инфлуенсър.

# 817
Когато ги следях преди време "трите мечки", бяха точно като две мечки и между тях - една кокошка. И птицата е Владо. Simple Smile Кудкудякаше на всички видеа, страшно подробен и инфантилен кифльок(или като гей). На Захари му писваше бързо и го режеше, Вергов - по търпелив, само се хилеше. Явно и неговото търпение е свършило.

Аман от тая Тоца! Joy Сигурно бузите са и изгоряли, оставете я да подиша малко тая жена.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 11:54 от Amber*

# 818
Оскар номинациите:
https://www.accessonline.com/articles/2022-oscar-nominations-announced
Стискам палци на Уил Смит, разкошен актьор, невероятен беше в King Richard. Пенелопе и Джесика Частейн пък се борят за главна женска и много ще се радвам някоя от тях да спечели. Също се надявам Encanto, Belfast и Don't look up да изграбят наградите, страшно ми харесаха. Power of the dog явно също трябва да се гледа, води с 12 номинации.

# 819
Разсмя ме снимката на Канадския президент, който се ваксинира стиснал жена си за ръката.
Скрит текст:

# 820
Разсмя ме снимката на Канадския президент, който се ваксинира стиснал жена си за ръката.
Скрит текст:

Ама много са сладки. Всички така правим, когато ни е страх Simple Smile

# 821
Скрит текст:

Ама много са сладки. Всички така правим, когато ни е страх Simple Smile

Канадският министър председател. Те нямат президент.
И да не иска, ще стисне ръката на жена си - PR. Там няма много случайни емоционални прояви пред камерата.
Има един документален филм за Мелания, в който жена от техния кръг обяснява, че дори моментът, в който Мелания плесва троснато Доналд Тръмп за ръката, докато той й подава ръка на едно летище, дори това е било режисиран “негативен” PR - да покаже старанието на Тръмп и да ангажира жените с “разбиране” към Мелания и така да се отклони общественото внимание.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 22:54 от Linda*kiss

# 822
Той бил симпатяга, канадския министър.

# 823
Е, как, особено известен е с чорапите си Simple Smile
Скрит текст:

# 824
Е, как, особено известен е с чорапите си Simple Smile
Скрит текст:

Сега известен и като “the chicken” - “страхливеца”.

Общи условия

Активация на акаунт