Звездни компромати - Февруари'22

• 294 320
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 345
То чантето урна.

# 346
Една позабравена чалгаджийка. Ще я познаете ли?
Скрит текст:

# 347
# 348
# 349
Julia Roberts
Скрит текст:
Channing Tatum
Скрит текст:
Chris Hemsworth
Скрит текст:

# 350
На мен, странно, ми хареса And just like that. Странно щото оригинала не съм го гледала, много тъп ми беше.

А тази Сара Рамирез прави страхотна роля, наистина да се чудиш жена ли е, мъж ли, сега небинарно ще ме изтрият 🤣

Е каква роля толкова направи да играе себе си? Сара се обяви за небинарен човек и е такъв/а в сериала.  И за да сме коректни трябва да се обръщаме с те. Те Сара Рамирез.

# 351
Олеле, Джулия Робъртс....

# 352
София Вергара в гореща фотосесия
Скрит текст:

# 353
Олеле, Джулия Робъртс....
Какво и е на Джулия?

# 354
На мен, странно, ми хареса And just like that. Странно щото оригинала не съм го гледала, много тъп ми беше.

А тази Сара Рамирез прави страхотна роля, наистина да се чудиш жена ли е, мъж ли, сега небинарно ще ме изтрият 🤣

Е каква роля толкова направи да играе себе си? Сара се обяви за небинарен човек и е такъв/а в сериала.  И за да сме коректни трябва да се обръщаме с те. Те Сара Рамирез.
Оф, сигурно ще ме изтрият, но те е местоимение за 3л мн.ч., в българския език най-правилно ми се струва да се използва "то" Simple Smile.

# 355
Рязко остаряла е Джулия

# 356
  • София
Прекрасна е Джулия. Остарява красиво, а сега е в роля, иначе е много младолика. Прилича ми на Мерил Сртийп как остарява.

# 357
За мен погледът ѝ е угаснал.

# 358
Миранда от СиГ никога не би си зарязала стажа, за да отиде в Ел Ей с гаджето си.

# 359
Рязко остаряла е Джулия
Заради ролята е. Прическата и гримът целят това.

За мен погледът ѝ е угаснал.
Добра актриса е.
А и никой не е вечно млад, но Джулия остаряяа добре. Радва ме, че не се е обезобразила.

Общи условия

Активация на акаунт