Звездни компромати - Февруари'22

• 294 289
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 375
По скоро лъха на посредственост с надежда, че ще е нещо повече, но уви
Мария Игнатова и мъжът ѝ. От снимката ми лъха на злоба
Скрит текст:

# 376
На мен, странно, ми хареса And just like that. Странно щото оригинала не съм го гледала, много тъп ми беше.

А тази Сара Рамирез прави страхотна роля, наистина да се чудиш жена ли е, мъж ли, сега небинарно ще ме изтрият 🤣

Е каква роля толкова направи да играе себе си? Сара се обяви за небинарен човек и е такъв/а в сериала.  И за да сме коректни трябва да се обръщаме с те. Те Сара Рамирез.
Оф, сигурно ще ме изтрият, но те е местоимение за 3л мн.ч., в българския език най-правилно ми се струва да се използва "то" Simple Smile.
Tочно множествено число се ползва - уважение и непренебрежение към всичките личности.

# 377
Аз пак не разбирам кои са тези всички личности?! И колко са - 2, 3, 5? Абсолютно шизофренно ми е.

# 378
Мария Игнатова ми е супер антипатична.

Тези небинарни и не знам си какви човеци...не мога да ги схвана какви са точно и каква им е идеята.
Ни мъж, ни жена, ни рак, ни риба.
Еми...не може да си...нещо като нищо. Ама...мода.

# 379
Аз пак не разбирам кои са тези всички личности?! И колко са - 2, 3, 5? Абсолютно шизофренно ми е.
Извинявай, има се предвид пол. Не бинарен е един вид трети пол. Не се определят нито като мъж, нито като жена. Повечето не бинарни се определят като флуидни. Значи нямат определен пол - когато се чувстват са жена, а друг път се чувстват мъж. Сутринта може да иде на работа мъж, по обед да се чувства жена, а утре обратно.

В Тексас например не разрешават спортисти да се състезават в различен от рожденния си пол. Т.е. с оригинален сертификат за раждане. Ако си се родил биологичен мъж, се състезаваш с мъже, без значение какъв пол искаш да бъдеш, променил си или се чувстваш.

# 380
Какво доживяхме!! Наред с този проклет вирус.
И тук емотка-човечето което се удря по челото и..припада!Ей така съм в момента. Joy

# 381
  • София
Цяла стая с обувки, обаче и Тоца и мъж си ходят все с едни и същи
Скрит текст:

# 382
  • In The Middle Of Nowhere
Антониеви сега в Дубай ли са? Живеят си живота тия хора...
За бинарните най-много ми харесва това, което досега не бях чувала - сутрин мъж,  обед жена и така по няколко пъти.. Егати😑
Скрит текст:
Клаудия навремето, прекрасна

Хубава снимка

Клои с ужасни нокти

# 383
Гледах онзи ден снимки на първия трансджендър модел на Виктория сикрет, Валентина Сампайо. Хубава е, но каквото и да правиш, мъжкото си личи. Я ква брадичка и челюст има.

Скрит текст:

Пък тия дето са флуидни съвсем не ми е ясно как не са нито мъже, нито жени.

# 384
Клаудия навремето, прекрасна тя и сега е

# 385
Преди малко четох, че и новата синоптичка на Нова Тв Стефани Обадяру била бременна 😁
Има нещо гнило в тоя отдел, но поне са много отдадени на увеличаването на раждаемостта, което е добре.
Василковски май няма да успее да ги замести всичките.

# 386
Супер. Радвам се, че ще излезе в майчинство. Така и не успях да я приема.

# 387
Транссексуалната актриса Hunter Schafer. Много е красива и изобщо не ѝ личи, че е родена мъж
Скрит текст:

# 388
Това последното, русото, е женствено, ама краката на пехотинец развалят работата.

# 389
Транссексуалната актриса Hunter Schafer. Много е красива и изобщо не ѝ личи, че е родена мъж
Скрит текст:

Понеже не съм наясно с нещо, да питам - сега тази "жена", която е била мъж, не може да има собствени деца нито като жена, нито като мъж, нали?
То може и да го изтрият и това скоро като гледам, че май не е много политкоректно явно да ги обсъждаме така, но реших да питам все пак 😁

Общи условия

Активация на акаунт