Звездни компромати - Февруари'22

• 294 229
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 645
Имам предвид, че е някак… земна, близо до човешкото, непринудена.
Наречи го нискообразована, психически нестабилна и с афинитет към безразборния секс - това за мен я описва доста по-добре.

# 646
  • До морето
Тази Нелка Хикселка ще се окаже крайно тъпа и несъобразителна!

# 647
  • София
Бионсе
Скрит текст:
Хю Джакман
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:
Лили Роуз Деп
Скрит текст:

# 648
Шукаритетната Джорджина показва /да не види нещо от кралица Тоца/ бижута Laughing

# 649
  • софия
...
В “Преди обед” честваха 10 години ефир - бяха им на гости флегмите от “Търси се”. Казаха, че искали да се пенсионират с “Търси се”. Черешката беше, когато Нелка попита водещите как Сашко казал на колежката си, че има нова приятелка и дали Деси се опитала да го вразуми и да му налее морал. Що за въпрос е това? Сашко обясняваше, че нещата не седели така.
Зададе и още няколко "уточняващи" въпроса по "темата".
Аз също се втрещих. Предаването ми върви като фон, не слушам внимателно и  се чудех дали правилно разбирам какво се говори. Махленско и напълно неадекватно поведение демонстрираха за пореден път Опра и асистентка.
Eто ги двете "журналистки".

# 650
Тази лелка-Нелка, наистина ще излезе голяма връзкарка. Явно наистина има гръб, след като са я оставили да води предаване и да демонстрира безконтролно клюкарско-махленско ниво. Всичко в нея крещи-краварката в левия ъгъл!

# 651
Това ли са Оприте?

# 652
Тази е "Опра", а другата-Меги в повечето случаи не може да вземе думата от нея и го играе-третото храстче в ляво.

# 653
Тази е "Опра", а другата-Меги в повечето случаи не може да вземе думата от нея и го играе-третото храстче в ляво.
Меги сама си е виновна - няма грам характер. Другата пък има характера на селски трактор.

# 654
Шукаритетната Джорджина показва /да не види нещо от кралица Тоца/ бижута Laughing

Признавам не мога! Тази на всяка снимка е различна. Тук помислих, че е сменил жената.

# 655
  • До морето
Ама и на нея й личи, че е седяла гладна кат малка!

# 656
Според мен вчерашното изявление на кралицата е историческо не защото Камила щяла да стане кралица консорт, а по-скоро защото тя казва ясно, че Чарлз ще е следващият крал и точка.
Това слага край на десетилетията спекулации на анти-роялисти, хейтъри и обикновените хора ако щете, че Чарлз видиш ли трон няма да види и ще сложат Уилям.
Неслучайно навсякъде публикуваха колко е благодарен Чарлито за благоволението на кралицата. Иначе и аз не харесвах Даяна и не можех да си обясня като дете защо прекъснаха любимото ми детско, за да й предават погребението.
И все още не мога де, ще кажеш да сме били английска колония..
P. S. И аз съм съгласна, че Тоца се изтърка, предлагам да й ударим една стачка 😁
Откакто разбрах откъде са им парите и гривните, рязко ми мина в графата "Безинтересни".

# 657
  • София
Не вярвам горното за Мета и ЕС да се случи - никой не бяга току така от толкова необятен рекламен пазар. Руският и китайският вариант са локални и в никакъв случай глобални. Ще се разберат с ЕС, убеден съм, дори и с цената на компромиси. Аз като потребител нямам никакъв проблем с това къде се съхраняват и обработват данните ми - дали в ЕС или в САЩ. Някакво значение би могло да има колко строго е законодателството за защита на личната информация и от тази гледна точка да е по-добре сървърите да са в ЕС, но все пак не съм и грам притеснен.
За мен е важен и удобен Фейсбук - свързва ме с много хора, които са далече от мен, виждам радостите и миговете им. Съответно споделям и аз моите, следя събития но и десетки специализирани страници които ме вълнуват лично и професионално.
Не че съм им простил за 2 от 3 наложени ми наказания, за които нямах грам вина. 

# 658
Тази Тоца едно време си я спомням по време на конкурса. Не я знам коя е и не се интересувам от нея, но първото които помислих беше, че двете подгласнички бяха толкова красиви, а спечели тя и виднага се усъмних, че е нагласено.
Даже се чудих кой я е поснал да ходи след тези момичета.
Голяма небивалица е тя.

# 659
Кралицата толкова като искаше Чарлз да стане крал, можеше още преди 10-20г да се откаже от престола и да си гледа старините. Да даде път на "младите".
Сега ако им спрат фб и инста, кво ще правят тия бръмчалки Тоци и т.н се чудя!?

Общи условия

Активация на акаунт