Звездни компромати - Февруари'22

• 294 215
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 630
  • До морето
Защото принцесата НА народа и принцесата ОТ народа са две различни неща и Даяна никога не е наричана по втория начин.

# 631
Холандците са принудени да разглобят ето този исторически мост за да излезе яхтата на Джеф Безос от производителя и да се отправи на плаване.
Скрит текст:
Безос е поръчал на Oceanco да му изработят най-високата в света яхта, дълга 127м,  като цената й се пази в тайна.
Във ФБ се организира група протестиращи, която да застане в близост до моста в момента на отплаването и да бомбардира плавателния съд с яйца. Това сериозно.

# 632
  • софия
Градският съвет на Амстердам щял да гласува дали да се разглобява мостът. Безос щял да плати. Излезе ли решението?

# 633
Да, момичета. Напълно сте прави за произхода, знам, че е от доста заможен и благороден род. Имам предвид, че е някак… земна, близо до човешкото, непринудена. По- близко до обикновения човек, отколкото до благородника в поведението си, и така й симпатизираме. Просто хората забравят за рода й, сякаш е една от нас. А всъщност си е с потекло, което е още по- показателно за човешките й достойнства. Но не знам, някак покрай нея мисля, че много хора са смятали, че да станеш ,, принцеса”, не е толкова невъзможно. Без именно да си дават сметка, че и тя е от знатен род. Имате право, че все пак не е коя да е.

Относно Фб и инста, със сигурност ще се борят нови приложения при евентуален крах, но нали крахът на тия двете е потенциално възможен, защото снасят потребителска информация на Щатите? При тези условия, точно китайско например приложение тип социална мрежа, не вярвам да успее трайно да пробие в Европа, че там пък сигурността.. 😆😆😆Не говоря за тик-ток, говоря тип Фейсбук. Руските ВКонтакте и Одноклассники пък съвсем биха ги бойкотирали европейците. Просто си разсъждавам, за наличните досега…

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 12:23 от Анонимен

# 634
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Защото принцесата НА народа и принцесата ОТ народа са две различни неща и Даяна никога не е наричана по втория начин.
Така е, но голяма част от хората, от народа, са я чувствали близка,  припознавали са се с нея, което е интересно.

Elena Atanasova 707909 го е обяснила много добре.

# 635
  • Glasgow
Китайският we chat има и много европейски потребители, аз го имам заради близки, които прекарваха време покрай работа в Китай и няма друга опция за контакт. То не е само месинджър, блогват си, постват...Бих се радвала на ново приложение, фб напоследък с техните стандарти за общност е почти като модерацията в тази тема.

# 636
  • Варна
Да, момичета. Напълно сте прави за произхода, знам, че е от доста заможен и благороден род. Имам предвид, че е някак… земна, близо до човешкото, непринудена. По- близко до обикновения човек, отколкото до благородника в поведението си, и така й симпатизираме.
Скрит текст:
Просто хората забравят за рода й, сякаш е една от нас. А всъщност си е с потекло, което е още по- показателно за човешките й достойнства. Но не знам, някак покрай нея мисля, че много хора са смятали, че да станеш ,, принцеса”, не е толкова невъзможно. Без именно да си дават сметка, че и тя е от знатен род. Имате право, че все пак не е коя да е.

Относно Фб и инста, със сигурност ще се борят нови приложения при евентуален крах, но нали крахът на тия двете е потенциално възможен, защото снасят потребителска информация на Щатите? При тези условия, точно китайско например приложение тип социална мрежа, не вярвам да успее трайно да пробие в Европа, че там пък сигурността.. 😆😆😆Не говоря за тик-ток, говоря тип Фейсбук. Руските ВКонтакте и Одноклассники пък съвсем биха ги бойкотирали европейците. Просто си разсъждавам, за наличните досега…
Ама говорете за себе си.. Simple Smile
Аз не й симпатизирам. Стилна и чаровна е... и до там..

# 637
Да не започваме пак темата, но и за мен Даяна не е извадка от "нашето общество", нито силна и харизматична личност.

# 638
Добре! Отнася се за мен и другите, които я намират за симпатична. 😆

# 639
Да не започваме пак темата, но и за мен Даяна не е извадка от "нашето общество", нито силна и харизматична личност.

Да, абсолютно. Явно все още има фенове, ама такива генерални обобщения за "любимка на всички нас" са прекалени.

# 640
  • Пловдив
Внучката на Силви Вартан...
Илона Смет, която е внучка на Джони Холидей и Силви Вартан, обяви в профила си в Инстаграм, че очаква първото си дете. 26-годишната дъщеря на Дейвид Холидей и Естел Лефебюр се сгоди за половинката си Камран Ахмед през септември миналата година.
Скрит текст:

# 641
В стремеж да са  аристократични, са наложили брака на Чарз и Даяна, може би за това сега приемат  този на Хари и Меган , приемат "обикновеното" момиче Кейт, лансират я като бъдеща кралица от сега.
Трябва си свежа кръ, че се израждат, тесен е кръгът на  благородната кръв.
Неоспоримо е, че не са били един за друг. И Даяна не е света вода, тогава сее  покривало по-лесно , сега всеки щрака снимки и биха  я изловили, няма да е толкова обичана, ако се издъни публично. Лабилна е била ,не само ранима.
Получила е една показност със проявите си, да се оглежда  във вниманието , все пак не е трудно с пари, привилегията да работи благотворително на такова ниво не е дадена на всеки. Бунтарка, но институцията, която представлява има традиции, изисквания за държание и жертви.Има рамки,  които  други нямат.  .

# 642
Не съм чела поне 20 страници назад и се надявам да не повтарям. Гледах много инетересно видео за нашия патрон - М. Дж.😅🤭🤣
Момимето се занимава с разследвания на интересни случаи и някои от нещата, които разкава са 1 към 1 с писаното от Дейзи.
Та искам да кажа, че е доказано с аутопсията му, това за витилигото и още доста неща, които ща не ща бях научила вече:)
Беше ми интересно да го изгледам.

Дейзи, спешъли фор ю:)) 😅🌸

https://youtu.be/OPMAssHoFBk

# 643
Кортни Кокс каква красавица беше. При такова изписано лице, ако не се беше боцкала щеше да си е екстра.
Абсолютно!
Едно време ми беше странно защо по-грубичката Анистън е титулувана за супер красавица, а на нежната Кортни не й се обръща такова внимание.
Така жестоко е пълнила и дърпала нежната си фасада, че е заприличала на нещо средно между Жокера и Кейтлийн Дженър.
Кортни преди:
Скрит текст:

Според мен защото Кортни има ( и в актьорската си игра) по-дървено и фригидно излъчване.

От известно време пробвам да гледам “На кафе” - освен Блажев и мъжът готвач, другите се лигавят и надвикват - за журналистика грам не може да се говори, но и за 1вите 7 години не може да се говори. Онова русо, дългокосо, измито девойче, което говори за пътешествия, е изключително инфантилно. Готвачката също е неприятна. Добре че Гала ги подсещаше да се поспрат.

В “Преди обед” честваха 10 години ефир - бяха им на гости флегмите от “Търси се”. Казаха, че искали да се пенсионират с “Търси се”. Черешката беше, когато Нелка попита водещите как Сашко казал на колежката си, че има нова приятелка и дали Деси се опитала да го вразуми и да му налее морал. Що за въпрос е това? Сашко обясняваше, че нещата не седели така.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 13:15 от Linda*kiss

# 644
Да си спомним какво значи ЗВЕЗДИ
Синатра и АваГарднър

Общи условия

Активация на акаунт