Звездни компромати - Февруари'22

• 294 187
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 675
То дефакто не управлява тя, самата Кралица Майка, ами куп съветници, които са в продуктивна възраст и добро състояние на духа.

# 676
Поради същата причина и Филип е останал до нея, не от любов а за да съхранят монархията за децата си. Монархията в Гърция е рухнала, когато Филип е бил малко дете и това е било травма за цялото му семейство.
Брей какво смело изказване, евала!
Да не живеете в двореца Бъкингам, та знаете кого е обичал Филип или не? 😁
Всичко друго може да е, но тяхната любов не подлежи на съмнения изобщо, ама все пак едно е да си вътрешен човек от двореца, съвсем друго си мислим ние простосмъртните.

# 677
Голям кич са новите придобивки

# 678
Тоца е като луд с картечница.

# 679
Новите придобивки на Тоци
Скрит текст:

Защо бе, жена?!?!
Кому е необходимо да си снимаш какво си купуваш???
Какво се цели с тази показност?!?!?!?
В шок съм от подобно поведение на каквито и да е персони!
Не мога да повярвам, че някой отделя време, да си нареди обувки/ торбички, да застане и снима, после да публикува и т.н!
Това просто не е сериозно! Честно!
За капак и грозни! За моя вкус , разбира се.

# 680
  • In The Middle Of Nowhere
Шукаритетни, точно в неин стил. Имаше снимка във фб и на едни чехлички Гучи. Шопинга продължава...

# 681
Ще ви шокирам, но черните ми харесват. Grinning

# 682
Дано се оправи детето на Стойко, толкова е красиво и миловидно. Толкова болка е изтърпяла за тази крехка възраст. Стискам палци силно!
П.С. Като антипод на горното-палавниците на Тоца! То бива простотия и демонстрации, ама чак толкова не бива!!!

# 683
Знаете ли къде може да се гледа интервюто на Даниел Бачорски, там обяснява защо се е разделил с първата му жена?
Има го в ютюб, интервю му взима Сами Хосни, но Бачорски не казва защо са се разделили, а кога и как се е срещнал с новата. Лошо впечетление ми направи въпросната “нова” Атанаска. Той разказа, че от дълги години присъствала във “френд листата” му във Фейсбук, но само се поздравявали за рожденни дни и тн. Обаче му намерила номера и за един негов рд му се обадила, той и благодарил и казал като идва някой път в София да звънне за кафе. Видели се докато първата била бременна, но само на кафе без нищо повече ( уж ). Тааа така започнала тази приказка. Наскоро в инстаграм бившата обясняваше, че Атанаска не била причината да се разделят, нещата между тях не вървели, просто тя се появила в подходящ момент.

# 684
Антония е качила няколко клипа, в които разопакова обувки, показва чанти, портфейли и тн. с акцент на марката им.
Мисля, че надмина всички по демонстрации.

# 685
Тоца вече нито ми е звездна, нито компромат. Те нейните тъпотии вече са си стандарт. Комплексарка със селски вкус видяла се с пари, дори не е смешна. Спирам да се хабя да я коментирам 🤣

# 686
Кобилкина предлага Менторска Вип Прогеама за 10 000 левс годишен абонамент. Намалено от 24 200лв. начална цена.
Явно има кой да й се връзва на акъла и да й посещава семинарите.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 687
Николета също е на Малдивите. Направих скрийншот от клип. Лицето й в движение не е като на снимка.
Скрит текст:

# 688
Какви са тези семинари, какви са тези ЦЕНИ???? 18 часа консултации с Наталия - 9 000 лв! Какво предлага тя срещу таз " скромна " сума?!

# 689
Кобилата и пари да ми дават няма да я слушам. Ужасно дразнещо и кухо същество. Овладяла е и тя някои маркетингови трикове-така с намалението се предполага, че ще има юруш на маслините!

Общи условия

Активация на акаунт