Звездни компромати - Февруари'22

• 294 168
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 705
Абе и аз си мислех кой ѝ се връзва, но преди време в една "мама група" в ФБ, разбрах, че е пълно с фенки, които я боготворят и плащат яко. А когато допуснах, че вероятно са платени клакьори за повече имидж, видях и познати лица, които със сигурност не работят за нея...

Ох, и аз имам познати, които й ходят на семинарите и й пълнят сметката на Кобилката. Най- странен за мен, обаче е фактът, че след втори- трети семинар започват да намират огромни кусури на половинките си, някои дори и до раздяла стигнаха. Не зная какво им прави и как ги манипулира, но напускат семействата си и тръгват по дирите на "женската си енергия"... Пляс по челото.

Иначе наскоро ФБ ми предложи група на друга лЯйфкоучка, никому неизвестна, но пък с цени, които скоро и Кобилката ще задминат, а дори не са на промоция- https://happylifeacademy.eu/produkt/mentorska-programa-v-oblastt … hnostno-razvitie/
Наистина се чудя- откъде това самочувствие и его?

Виктория Капитонова (беше в Мастър шеф) се е увлякла да прави семинари за забогатяване с някакви свещички. Публиката й май е предимно тийнеджърки.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 11:24 от Linda*kiss

# 706
Те рускините много си падат по всякакви подобни "ритуали". Капитонката я очаквам скоро и с книга по темата, с каквито е пълно на руския книжен пазар.

# 707
Те рускините много си падат по всякакви подобни "ритуали". Капитонката я очаквам скоро и с книга по темата, с каквито е пълно на руския книжен пазар.
Интересното е, че нито са супер богати, нито са супер щастливо женени въпреки тоновете психологии и мантри.

И в БГ някаква петилетка на амбицираните гурута, изперкали дерматоложки и армията им от травестити.

# 708
  • Glasgow
На мен Капитонова по това, което съм и гледала  ми е типичната държанка, която се чуди с какво да си запълни времето.

# 709
Антония някога похвали ли се с някаква благотворителност, дарение, изява в полза на някоя организация или каквото и да е смислено?

# 710
  • Glasgow
Някога като стана мис имаше някакъв бал, но дали тя го организира или само е била лице не знам. Обикновено само с придобивки се хвали, по неприятен начин.
Тези обувки пък сега, по кичозни не можа ли да намери, като за сватба в Аджисан махала

# 711
  • Rock & Roll feeling ...
Групова психотерапия за 3000лв. ?! Joy Тез' малки бананчета, знаех си, че не водят към добро...

Според ценоразписът на Наталия, таргет групата са объркани жени на средна възраст с понатрупани килца, със сексуални и психични смущения, но желание да научат какво ги очаква в бъдеще.

# 712
На мен Капитонова по това, което съм и гледала  ми е типичната държанка, която се чуди с какво да си запълни времето.

Точно такива са и тези, от които тя копира. Но другите са мнооооооооого по- напред с материала.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 07:52 от TuЛи

# 713
  • Glasgow
Какво е готвила в мастършеф, тя едни сирники дето правеше, всичко друго или протеинови блокчета, които рекламира или на "вечерка" навън с приятелки.

# 714
  • Down south
Наскоро гледах по нетфликс документален филм за един измамник от тиндър, който се представя за милиардер и така е хванал повечето си жертви, мислили го за богат.
Мисля, че скоро излезе в Нетфликс тук, обсъжда се в много групи
Четох отзиви, но не предполагах, че се стига до подобни "висоти"
Снощи го гледах.
Започва с пътуване до България.

Дано Кобилица не дава уроци за такъв лов.

# 715
Джони Деп и Кейт Мост - ретро снимка

Скрит текст:

Давид Ганди

Скрит текст:

# 716
  • Sofia
Бати също се е уредил с чифт папуци 👞👞
 Сигур са били комплект на прИмоция  🤔
Скрит текст:

# 717
  • софия
Досега е било голямо броене на с`тинки, но вече Тоцка се видЕ с пари и се разпищоли. Голяма парвенющина и простащина. Продължавам да се чудя на акъла на Мечо. Не изглежда глупав, от любов ще да е, ама да вземе малко по-мъжки така да каже някоя дума.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 08:09 от zvаnchе

# 718
Да, жената демонстрира типичното "преяждане" след дълго гладуване. Явно преди и след руснака е била в дълги периоди на нямане и сега вече се е опаричила след няколко години с Шиши, но отстрани изглежда като жената на цар Киро да е влязла в парижки магазин и да е подбрала най-циганските стоки.

# 719
Може би Мечо си е мечтал за жена-трофей и сега се радва, и си я поддържа Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт