Звездни компромати - Февруари'22

• 294 296
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 750
  • Sofia
Тя е била кума на Петканови в ВБ.

# 751
  • софия
Шон Мендез медитира в Хавай.
Скрит текст:
Кание продължава да мачка марсианските ботуши. На какво ли ухае, когато ги свали?
Скрит текст:
Матю Макконъхи и син.
Скрит текст:
Марк Уолбърг и семейство.
Скрит текст:
Скрит текст:
Кейт Хъдсън и дъщеря.
Скрит текст:
Але и дъщеря.
Скрит текст:
Мадона и Роко.
Скрит текст:

# 752
Бай Злати
Това горнище все едно е облечено наобратно
Скрит текст:

# 753
Много мразя, когато майката е по- хубава от детето!
Не говоря за МадонЯ Stuck Out Tongue Closed Eyes , а за Але и дъщеря
Злати е мъж!

# 754
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

# 755
До сега е било голямо броене на с`тинки, но вече Тоцка се видЕ с пари и се разпищоли. Голяма парвенющина и простащина. Продължавам да се чудя на акъла на Мечо. Не изглежда глупав, от любов ще да е, ама да вземе малко по-мъжки така да каже някоя дума.
Точно това казват снимките "паднаха ни едни пари и не можем се зАпрем". Като циганите- "Аху, ихо и после тихо". Много жалка история- кралица Тоца да погледне Летисия, Кейт, Рания и пр, за да види как се облича и държи една истинска кралица, до момента наша Тоца го докарва до шут само.
Странно ми е, че Мечо не само не укротява изявите ѝ, ами и дори участва в тях. Би трябвало да мисли повече за инвестиции, по-малко за дранкулки, защото този пир по време на чума е към края си.
Не мислете, че този усмихнат и добродушен на вид мъж е нещо по- различно от Антония и че кой знае, какво му коства, за да участва в този парвенюшки панаир. И двамата са си лика - прилика и много зле. Не мога да си представя, да излезем с мъжа ми да пазаруваме и после да го сръчкам в ребрата - бе я дай насам новите ти покупки, ще ги аранжирам до моите и ги пускам в Инстаграм! Пари сме дали бол, да се пофалим на аудиторията, как добре се замогнахме по време на пандемията!
Нормален мъж това няма да го допусне, същият сельо е и той.
🤢

# 756
  • София
И моите 5 стинки за кралицата на Зрънчо - с този брак и раждането на детето съдбата и даде огромен шанс да промени мнението на обществото към нея. Тя го пропиля. Толкова ли и беше трудно да се смири малко, просто да бъде щастлива омъжена майка? Всичките тези напъни само затвърждават отношението към нея, каквото е било през целия и обществено известен период: съжалително-подигравателно. Всички не само и гледаме сеира и излагациите, но и я подтикваме към тях, а тя доволно ни угажда.

# 757
По повод снимката на черната Златка. Не знам каква и е целта и какви са тия тренировки, но наистина много сериозно прилича на мъж. Спомням си в началото когато изгряха с русата, бяха много красиви. Сега и русата в главата на нищо не прилича, само в тяло е все още добре. Не им завиждам със сигурност, завиждам само на Ваня Щерева 🤣

# 758
  • в 1001-та нощ
Жената в дясно - първоначално помислих, че е Камелия. После по носа се сетих, че не е.

# 759
  • София
Скрит текст:
Русата Златка е добре в тяло

# 760
  • Sofia
С еднакъв цвят коса и двете З.

# 761
  • София

Кумове им бяха Джулияна Гани и футболиста Даниел Златков
дето му казват Българския Роналдо

# 762

Кръстница е на Габриел.

# 763

Българският Ромуалдо му казваха на него, защото повече го докарвал на ром, отколкото на Роналдо Simple Smile .

# 764
Само Дани Златков не ми го закачайте. Много му симпатизирам. Винаги когато съм го гледала някъде, ми се струва здраво стъпил на земята, нормален и даже скромен. Има много хубаво семейство. Също така има и актьорски талант (показа го в сериала на ББ).
Винаги го сравнявам с Ваня Джеферович, който също е футболист, също участва в безброй реалити  формати и също има семейство.... Еми сравнението е в полза на Дани и съпругата му отвсякъде 😀

Общи условия

Активация на акаунт