Звездни компромати - Февруари'22

• 294 253
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 765
Като показахте снимките на Тоца и мега шопинга, който си е направила, се сетих за това
Скрит текст:

# 766
Сега гледах Китодар и Рахал при Пипи. Тя гледаше с широко отворени очи и направо не можеше да реагира на майтапите им. Хич не е отракана водеща.

# 767
Скрит текст:
До сега е било голямо броене на с`тинки, но вече Тоцка се видЕ с пари и се разпищоли. Голяма парвенющина и простащина. Продължавам да се чудя на акъла на Мечо. Не изглежда глупав, от любов ще да е, ама да вземе малко по-мъжки така да каже някоя дума.
Точно това казват снимките "паднаха ни едни пари и не можем се зАпрем". Като циганите- "Аху, ихо и после тихо". Много жалка история- кралица Тоца да погледне Летисия, Кейт, Рания и пр, за да види как се облича и държи една истинска кралица, до момента наша Тоца го докарва до шут само.
Странно ми е, че Мечо не само не укротява изявите ѝ, ами и дори участва в тях. Би трябвало да мисли повече за инвестиции, по-малко за дранкулки, защото този пир по време на чума е към края си.
Не мислете, че този усмихнат и добродушен на вид мъж е нещо по- различно от Антония и че кой знае, какво му коства, за да участва в този парвенюшки панаир. И двамата са си лика - прилика и много зле. Не мога да си представя, да излезем с мъжа ми да пазаруваме и после да го сръчкам в ребрата - бе я дай насам новите ти покупки, ще ги аранжирам до моите и ги пускам в Инстаграм! Пари сме дали бол, да се пофалим на аудиторията, как добре се замогнахме по време на пандемията!
Нормален мъж това няма да го допусне, същият сельо е и той.
🤢

Точно така. Та самият той снима unboxing клипчетата на Антония в инста (на едно от тях се чува негов коментар)...

# 768
Мила Робърт изглежда по- стара от майка си
Скрит текст:

# 769
  • Sofia
Актьорът Стоян Радев има ли говорен дефект?
Не бях забелязала в роли така да фъфли и да не може да изговаря “Р”
Днес го даваха по бтв и едвам му разбирах какво казва.

# 770
Щерева не прилича на себе си с тези интервенции.

# 771
  • Пловдив
Момичета (или по точно "глигани такива"), вие сте си виновни. Един месец дуднене, че Тоци и Мечо с по един чифт обувки изкараха Коледа, Мальдиви и ресторант в Дубай!!!
Сега, "кралицата" иска да ви покаже, че не сте прави, и нейн Мечо има нови папуци и тя също. Може би в Дубай има много намаления сега и тя се е възползвала 😁

# 772
Аз ако кажа на мъжа ми, дай да ти снимам обущата да ги кача, ще ме обяви за луда и ще се отрече от мрн сигурно.
Или Батинков има слонско търпение или и него не го слуша главата хич. 🤣

Ваня Щ така ли е и на живо, по интервюта? На мен ми прилича на яко филтри.

# 773
А що си мислите че Тоца го пита дали може да снима галошите на Царя?

# 774
Как царя?
Крал е той. Крал.

# 775
   Дубай изобщо не е добро място за пазаруване. Ходила съм и аз, то кой ли не е ходил. Същите вещи, на същите марки, са на по-добри цени в Европа.
   Винаги съм си мислила, че дамите, които се хвалят с дубайски шопинг, ходят там по други причини и получават подаръци, с които да се хвалят, защото директното даване на пари води до други асоциации. Така е по-деликатно.
  (Няма общо с покупките на Антония Петрова, просто размисли за шопинга в Дубай.)

# 776
Лятоскя я видях Щерева на живо беше и с гаджето си, някакво младо момче.
Да, правила си е нещо по лицето, беше с гащеризон много впит по нея. Ако не я познавах коя е и на колко е години можеше да си помисля, че е по - млада дама.
Интервенциите или процедури по лицето ѝ бяха ок. Добре направени.

# 777
Скрит текст:
До сега е било голямо броене на с`тинки, но вече Тоцка се видЕ с пари и се разпищоли. Голяма парвенющина и простащина. Продължавам да се чудя на акъла на Мечо. Не изглежда глупав, от любов ще да е, ама да вземе малко по-мъжки така да каже някоя дума.
Точно това казват снимките "паднаха ни едни пари и не можем се зАпрем". Като циганите- "Аху, ихо и после тихо". Много жалка история- кралица Тоца да погледне Летисия, Кейт, Рания и пр, за да види как се облича и държи една истинска кралица, до момента наша Тоца го докарва до шут само.
Странно ми е, че Мечо не само не укротява изявите ѝ, ами и дори участва в тях. Би трябвало да мисли повече за инвестиции, по-малко за дранкулки, защото този пир по време на чума е към края си.
Не мислете, че този усмихнат и добродушен на вид мъж е нещо по- различно от Антония и че кой знае, какво му коства, за да участва в този парвенюшки панаир. И двамата са си лика - прилика и много зле. Не мога да си представя, да излезем с мъжа ми да пазаруваме и после да го сръчкам в ребрата - бе я дай насам новите ти покупки, ще ги аранжирам до моите и ги пускам в Инстаграм! Пари сме дали бол, да се пофалим на аудиторията, как добре се замогнахме по време на пандемията!
Нормален мъж това няма да го допусне, същият сельо е и той.
🤢

Точно така. Та самият той снима unboxing клипчетата на Антония в инста (на едно от тях се чува негов коментар)...
Точно с тези клипчета ми заприличаха на пилинцата от Монако. Същото ниво - топ, топ, лукс, супир сми си. Simple Smile Всичко си е по местата. Тази жена трябва да я усещаш своя за да се ожениш за нея. Дано бизнес партньорите не я следят Тоци в инстаграм, че голям срам.
Даже онази на истинския Мечо, Дилян Пеевски жена му, все и забравям името, са я научили да не си поства покупките. А там играят истински големи пари.

# 778
Отворих и инстаграма на Тоца и се потресох. Има поне 20 снимки на покупките и-то кутии, торбички, касови бележки, папуци, клипове с чанти и портмонета, на които акцентира, като сочи настойчиво с орловите си нокти логото на марката.....😵😵😵

# 779
Е, то този със сделка за 7 милиона, да не взема чисти, нали има разходи и плаща стоката, колкото да  е неговото, около два да кажем, ще свърши.
А при Големия бивш Шиши, не са с ясен произход, та не парадират.
Учудена съм такива токчета ли са на мода,  изглеждат евтини тези обувки,  ама щом им харесват.

Общи условия

Активация на акаунт