Звездни компромати - Февруари'22

• 294 120
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
След много спекулации, Адел все пак присъства на наградите Брит. Загадъчно има голям диамант на лявата ръка:
Скрит текст:

# 826
Симпатяга, симпатяга, ама колко хейт отнася в момента... И ако не знаете, син е на Кастро, затуй е такъв харизматичен. 😂

Ваш'та любимка Адел:

Скрит текст:

Еее, Тюркоаз ме изпревари.

# 827
Син на Кастро - това е компромат от класа.

# 828
Реших да надникна в инста на Антония.
"Кралица" Антония!
И Батинков ми изглеждаше симпатичен и нормален, но от последните фотоси ни едното, ни другото.
Изобщо всичко там е психиатрия. Но трябва да има някакъв умисъл, не може и двамата, или някой около тях да не вижда какво става.

# 829
  • На морето!
Мария Силвестър при Иво Димчев в интересния му проект с блиц-музикални интервюта. 

Сигурна съм, че на много хора няма да се понрави, но аз предпочитам 1000 пъти тях пред двучасовата логорея на Тото, ако изобщо могат да се сравнят.

# 830
Направо се чувствам виновна за хейта към сем. БОтинкови. Мисля, че като са се появили на конференцията тя с малдивските сандали, той със сините мокасини са се светнали, че не са взели верните куфари. Тоци, понеже е по-хитра веднаго се е обадила на счетоводителя да попита дали може да мине за разход едни Диори като работно облекло, представителни разхди един вид. За това си пази касовите бележки. Ботинков най-после има нови обувки, че жал ми беше за него.

# 831
Оскарите много отдавна не се раздават по заслуги. Ако беше така, гениални актьори като Глен Клоуз, Джони Деп, Уилям Дефо, Ед Харис или Анджела Басет щяха да имат по няколко. Помпозно шоу за обсъждане на тоалети и дизайнери, това са Оскарите. Нищо общо с киното или таланта.

# 832
  • Пловдив
Гримът на Адел...м не...прилича на Круела.

# 833
Много зле изглежда. Роклята и е хубава обаче.

# 834
  • София
Ед Шийрън
Скрит текст:
Адел
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Оливия Родриго
Скрит текст:

И малко тоалети от снощните награди за оправяне на настроението: Bowtie
Скрит текст:

# 835
И малко тоалети от снощните награди за оправяне на настроението: Bowtie
Scream Какво оправяне на настроение, най-хубавия мъж да е Ед Ширън, а явно цените на платовете много са се вдигнали, някои направо са дошли по бански, икономично.

# 836
...Ботинков най-после има нови обувки, че жал ми беше за него.
Не бързай да се радваш. В едно от публикуваните видеа се вижда, когато обръща обувките, че ниските обувки са 39 номер, т.е.колкото и на чехлите. Освен ако той не носи толкова малък номер за мъж (в което силно се съмнявам), равните обувки са пак нейни.

# 837
Потресаващ кич и безвкусица!

# 838
Един хубав тоалет не видях! Всичко изглежда евтино, дрипаво и много безидейно!
Ед Шийрън действително е най- готин на събитието 😳

# 839
Потресаващ кич и безвкусица!

Прилича на дрес код "най-парцалив участник".
Ужас!

На два бала съм тази година, явно няма да има значение какво ще нахлузя, все ще съм в тренда Joy

Общи условия

Активация на акаунт