Звездни компромати - Февруари'22

• 294 185
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 840
Ники Илиев след раздялата със Саня направо залиня. А останах с впечатлението, че той е инициатор на раздялата. (Според мен, накрая му е писнало от претенциите й 😀 ). Само че, тя се разхубави и продължи напред, а той се зарови в работа ... и се състари.

# 841
Е, как, особено известен е с чорапите си Simple Smile
Скрит текст:

Сега известен и като “the chicken” - “страхливеца”.

Стана ми интерсно защо е така?

# 842
  • София
Шарън Стоун
Скрит текст:
Афлек и Лопес
Скрит текст:

Холи Бери
Скрит текст:
Кайли Миноуг
Скрит текст:
Тейлър Суифт
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Камила К.
Скрит текст:
Криси Тейген
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Робърт Патинсън
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:

# 843
Ед Шийрън
Скрит текст:
Адел
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Оливия Родриго
Скрит текст:

И малко тоалети от снощните награди за оправяне на настроението: Bowtie
Скрит текст:

90 % от тези хора не ги знам даже Smile но изглеждат потресаващо зле  ScreamSob

# 844
  • Glasgow
Жертвите на Tinderския измамник от нашумелия филм са отворили кампания за събиране на пари и за два дена са събрали над 20000. Поблазнили се от бързо забогатяване и му се вързали на схемите, сега друг да плаща дълговете. Откачи този свят...

# 845
Тези от наградите и мен ме замислих кой кой е..
Шарън Стоун на последната снимка е УаУ
Роклята на Лопез много ми хареса как и седи, а и цялата харизма около тях. И усмивката на Дженифър Гарнър е 10точки. Малко свеж въздух от обувки, чанти и небостъргачи Joy

# 846
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Жертвите на Tinderския измамник от нашумелия филм са отворили кампания за събиране на пари и за два дена са събрали над 20000. Поблазнили се от бързо забогатяване и му се вързали на схемите, сега друг да плаща дълговете. Откачи този свят...
Винаги е имало измамници и манипулатори. Но на мен ми е интересно как тоя човек се прибира в Израел, осъден е за старо престъпление, само 15 месеца присъда, и освободен предсрочно...Няма ли да бъде съден за измама в особено големи размери, да бъде екстрадиран и т.н.

# 847
  • Glasgow
Явно няма, доброволно са дадени парите. А сега бодигардът му ще съдел продукцията за нанесени щети 🙄🤔

# 848
Как му е името на този измамник или може би името на филма? Стана ми интересно и бих го изгледала.

# 849
Как му е името на този измамник или може би името на филма? Стана ми интересно и бих го изгледала.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1409538

# 850
# 851
  • Glasgow
Tinder swindler а той с толкова имена не разбрах кое му е истинското🤔😅 но и на жертвите сега ще им изплатят дълговете, дето се поблазнили от диамантения наследник...то не е ли като нигерийския принц дето е писал на всяка от нас. Ако беше някой с голф на една заплата дали щяха да теглят кредити за него.

# 852
Явно идва модата на естествените, посивели коси... Шарън Стоун

# 853
Камила К.
Скрит текст:
Камила К. така и не я харесах - нито песните ѝ, които според мен са еднотипни, нито визията...
Тоцини си просят данъчна проверка.

# 854
  • Варна
Гримът на Адел Кулагин ли го е правил?

Общи условия

Активация на акаунт