Звездни компромати - Февруари'22

• 294 922
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 095
Много тежки комплекси я тресат Тоца. На 100 процента съм сигурна, че това е защитна реакция и или се чувства несигурна във връзката си или титлата Мис Крокодил окончателно е погребала психиката й. Вервай Тоци, истински щастливите жени не парадират с щастието си, защото то обича тишината, пък и те нямат нужда да го доказват с 358 публикации на ден. Сега пепел ми на устата, ама Бест си е дете, като дете, нищо Изключително не виждам в Първородния. И офисът й не ме впечатли, очаквах нещо по-добро.

# 1 096
  • Пловдив
Бе къде е тя, къде сме ние.
Казали са хората: Дай на простака власт и му гледай сеира.

# 1 097
Тита вече фолкпевица ли е?
Гледам, че втори чалга дует е направила.

# 1 098
Я си признайте сега коя от вас тук направи фалшив профил на Тоци и пуска бъзици за сеир..? Нямам друго обяснение за подобно малоумно поведение на нормален човек. Според мен не е тя.

# 1 099
Калифорния съди Мъск, заради ужасните условия на труд на чернокожите работници в Тесла. Обвиненията са, че работните места за чернокожите са отделени от останалите, а изолираните места в които те работят се наричат подигравателно "плантациите". Те били наричани "маймуни" и "плъхове" а когато се оплаквали Мъск ги съветвал да бъдат по-дебелокожи. Обвинението е резултат от 32 месечно разследване на департаментът на Калифорния. Това не е първият път, в който Мъск е обвинен за нечовешките условия във фабриките на Тесла.

# 1 100
Офиса й? От чисто любопитство с какво се занимава тази жена че й трябва офис.
Простете за невежеството ми, но наистина не съм запозната с тази звезда.

Мама Ния е "Aдминистративен директор и главен юрисконсулт" в Батинковата фирма

Скрит текст:

# 1 101
И това ако не е класическа бг фирма - шефа Дъ Бест и жена му с буклите.

# 1 102
  • Варна
Stuck Out Tongue Winking Eye  прави впечатление, че само директори и мениджъри... е кой работи тогава?

# 1 103
Stuck Out Tongue Winking Eye  прави впечатление, че само директори и мениджъри... е кой работи тогава?
Стринка! Laughing Тя нон стоп си търси персонал и се налага да работи! Без заплата, разбира се!

# 1 104
В сайта са само вождовете. Индианците не са изброени. Wink
Представяте ли си тези хора как трябва да комуникират всеки ден с Тоци. И тя да им говори са новите се чанти, обувки и за най-бести.

# 1 105
https://www.slavishow.com/%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%B0%D0%BD%D … 0%B8%D0%BD%D0%B3/  чичо Гугъл каза, че синоптичката Стефани като дете е участвала във формата на Слави " танцувай с мен"

# 1 106
  • София
Фотографът е имал някакво странно виждане, половината се държат за дрехите...

# 1 107
Не че нещо, ама туй "юрисконсулт" ми боде гьозовете. 😂 Сама ли си го е писала?

# 1 108
Не че нещо, ама туй "юрисконсулт" ми боде гьозовете. 😂 Сама ли си го е писала?
Защо? Правилно е. Ако визираш, че е изпуснала "т", не е. Без "т" се пише. Simple Smile

# 1 109
Хайде, втора серия дърти модели Joy
Скрит текст:
, , , , , , ,

Симпатяги са, но не са за мен. Едва на петдесет съм.

Общи условия

Активация на акаунт