Звездни компромати - Февруари'22

• 294 927
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 170
И на Батинкови, и на баща и син Михайлови, и на всички като тях, най-лошото им е, че си вярват! И то много са си повярвали!
Бг футбол НЯМА, той като колос преподавател се изживява….. титан, ама на глупостта!

# 1 171
Нито на Елизабет баща ѝ, нито Елизабет са предполагали, че ще трябва да се нагърбят с короната. Когато чичо ѝ Едуард абдикира, това е шок за цялото ѝ семейство и вече в съвсем друга посока тръгва животът и възпитанието на бъдещата кралица. Става кралица на 27, но е чудно, че дотогава не се е образовала добре. Елизабет може да е обучена на дипломатичност и етикет, но и на мен ми се струва, че откъм интелект е 0. Като робот прави в годината 1-2 изказвания, написани от служителите. Аз не съм чула тази кралица по някакъв начин да е показала ерудираност или интерес към изкуство, литература и т.н...

# 1 172
  • Пловдив
Коментаторът. Днес класацията беше за перфектни двойки. Тоцинкови са на 4. място. Даваха снимки и клипче от ДЮбай 🙃
Кои са на първо място? Изобщо сподели с нас класирането Simple Smile

# 1 173
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Коментаторът. Днес класацията беше за перфектни двойки. Тоцинкови са на 4. място. Даваха снимки и клипче от ДЮбай 🙃

Ма, как?!?!?Защо?!?!?Какво е това безобразие?!?!Как не ги е срам?!?!...чак на 4-то място най-умните/обичащи се/бели/богати/първородни?!?!
Тоце, я им отговори подобаващо с нова чанта и чипици.

# 1 174
  • софия
На първо място са Илиана и Наско. В класацията бяха Малкоданска и Алек, Коцето и Надя. Толково "внимателно" гледам, че в момента не се сещам кои други бяха 🙃
Гледам Мармалад заради класациите и основно заради Мария и коментарите зад кадър.

# 1 175
Аз прочетох, защото ми стана интересно и споделям мнението на Questar.
https://www.express.co.uk/expressyourself/2272/So-what-does-the-queen-really-like
Ти какво си прочела vesela_veli, което да е по-адекватно?

# 1 176
И на Мирко и на пастора жените им са за Оскар.
Що така се съгласяват тия девойки? Хубавици при това.
Или са с промити от църквата им мозъци или се радват на парите.
Този пастор демонстрира доооста висок стандарт.

# 1 177
С ден закъснение,но все пак отбелязвам -10 г. от загубата на най-уникалният глас за мен!
Моите най-любими нейни песни.Кралица Уитни,
Скрит текст:

,

,

,

# 1 178
Божкеее, Наско, Коцето....егати лицемерието.

# 1 179
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Ники Михайлов поздравява баща си
Много се смях. Всички знаят какъв голям титан е и на какво високо и недостижимо ниво, дълбина направо е българският футбол. Жалко, че заради такива колоси и титани, хора като Бербатов не могат да дадат всичко, което искат на бг футбола. А Бербатов се връща оттам,  откъдето сина му не можа да отиде...

# 1 180
По повод годишнината от смъртта на Уитни Хюстън се сещам, как Виктор Николаев веднъж с почуда реагира на факта, че била починала, не знаел...А около Коледа нещо си чешеха езиците по повод коледните песни, и той се запита какво ли прави Джордж Майкъл...И нито колежката му го репликира, нито някой в ухото му подсказа, че Джордж Майкъл отдавна е починал...

# 1 181
  • София
Баба Бети е участвала във втората световна, карала е някакви превозни средства, че и по двигателите разбирала.
Каквото съм чела е била доста практична личност. Нямала е стандартно образование, защото никой не е очаквал, че ще трябва да управлява.
За децата ѝ и внуците ѝ не знам, но нея си я обичат и уважават хората.

# 1 182
На първо място са Илиана и Наско. В класацията бяха Малкоданска и Алек, Коцето и Надя. Толково "внимателно" гледам, че в момента не се сещам кои други бяха 🙃
Гледам Мармалад заради класациите и основно заради Мария и коментарите зад кадър.
Ок, Малкоданска и Алек, Илиана и Наско разбирам като двойки. Но за сеир ли са сложили Коцето и Надя - Коцето не е ли женкарят на София?
Ясмина и нейният бизнесмен бяха ли в класацията? А Мария и нейният нов жених?

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 19:38 от Linda*kiss

# 1 183
  • София
Май не е знаела, че ще е толкова скоро. Вече не помня Simple Smile ще чакам Дейзи с фактите.

# 1 184
  • София
По повод годишнината от смъртта на Уитни Хюстън се сещам, как Виктор Николаев веднъж с почуда реагира на факта, че била починала, не знаел...А около Коледа нещо си чешеха езиците по повод коледните песни, и той се запита какво ли прави Джордж Майкъл...И нито колежката му го репликира, нито някой в ухото му подсказа, че Джордж Майкъл отдавна е починал...

Аз за по-глупав водещ по българска телевизия не се сещам. Пристрастен, винаги му личат политическите пристрастия, елементарен, без никаква обща култура. А за хумора му, дума няма да отварям.

Общи условия

Активация на акаунт