Звездни компромати - Февруари'22

• 294 060
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 425
Душата ми напълниха с това изпълнение, страхотни. Аз съм почитател и на Еминем, и на Снууп - личеше им, че и те се забавляват!

# 1 426
Много жени получават Шопард по празниците. В бутика става навалица от съпрузи или изпратени шофьори да прибират поръчки. Нито една от тези жени не съм видяла да си качи в профила дори кутийка или торбичка. Това е смешно. Но тези жени са свикнали с този род подаръци и би било излагация да постнат такова нещо.

# 1 427
  • Пловдив
Аз искам да питам Снуп Дог как се поддържа? Та той се е хербаризирал, бре! Сал едни бели косми го издават, че не е онова момче.
Ако тайната е едно такова, където се пуши ... Ми ще се прежаля и аз веднъж в седмицата 😁
Иначе 50 цента и той пуснал тумбаче, едва се задържа на тавана 😁
Д-р Дре ми напълни душата ❤️
Еминем го виждам леко поостарял.

И тази сутрин още ме държи еуфорията от "концертчето". Пак си го пуснах няколко пъти.
Този път са нацелили в десетката. Искаше ми се да съм там ❤️ Атмосферата беше един път.
Ех, ще помечтая, ще помечтая, пък ще ми мине 😁

# 1 428
Влогърката Йоана представя книгата си със здравословни рецепти https://youtu.be/iMM7FkZjfMs

# 1 429
добре бе, тия кухи лейки кой ги следи?? ами тя едно изречение не може да върже, акъл ще дава...

# 1 430
  • на пистата
Снуп Дог е уникален.Снощи пусна лайф о откриването на негов магазин,толкова спокойна личност скоро не съм срещала.Та той е над нещата 😁ама нормално,мериджейна успокоява.
Скоро четот за него,че ако някога си разведе инициатор ще е жена му.За него семейството било всичко.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 12:57 от NaM

# 1 431
  • Glasgow
И аз сто пъти го пускам вече шоуто, много много готино. Снуп какъв айляк и как си танцува. На Мери Джей супер се радвам, още си пее, само това просване накрая 🤣много смешки в инстаграм

# 1 432
Алисия изглежда много амортизирана и остаряла, ужас.
Скрит текст:

# 1 433
Това пак изплиска легена. Купила си ОЩЕ една халка за другата ръка. Joy
Тази жена може би трябва да помисли за кариера на аниматор или клоун.

# 1 434
В дубайската серия  от 264 поста беше написала “супруг”. Явно пак е на руска вълна поне по отношение на шопинга.
Скрит текст:

# 1 435
  • в 1001-та нощ
Аз съм притеснена, че от толкова Гучи-та - не остават пари за тенджери. Сигурно готви в тенджерите от баба... Иначе щеше да се похвали. Сега и за това ли да я мислим Grin

# 1 436
А. Лима и мъж
София Вергара и мъж
Скрит текст:

# 1 437
  • софия
Не внимавате. Тоци не готви, Батинков е мастър шеф. Не помните ли "гурме специалитетите" с продукти от Лидл, които госпожа Крокс постваше?

# 1 438
  • в 1001-та нощ
Значи не е мама Бест - щом не може една яхния да извърти Smiling Imp Тате е Бест+ Simple Smile

# 1 439
А. Лима и мъж
София Вергара и мъж
Скрит текст:

Какви простаци! Къде е Картието, бекинажа....ами една яка от лисугер поне да им бяха купили тия мъже. Пуу, срамота! Друго е да отпериш ноктаците и да забучиш един сЮтЮен на тях...

БАтинкови са не досадни, а направо изумително семпли на фона на напъните се. Ще ги подминавам с кеф.
Благодаря на всички, които споделят звезди, щото тия са единствено компромат.

Общи условия

Активация на акаунт