Звездни компромати - Февруари'22

• 294 036
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 440
В преди обед, днес, по БТВ говореха за Супер боул, абсолютно това, което си пишем тук, включително и за Кание обсъждането.
Буква по буква.
Знаят къде да четат, правим им предаванията, ей.

# 1 441
Хората с истински възможности, които могат да изкупят цял магазин Картие, не парадират. Само такива новобогаташи като крокс и мечока.
Btw, татко мечо, хвани малко диетувай, че като обмени всичките ти пари за Картие, да не си хване нещо ново.

# 1 442
Е,  не така с бутоните, де. Тяхната лИбоФ е вечна!!!

# 1 443
  • Пловдив
Натали Трифонова и някой си Жоро Френски били на концерта на Цеца...
Скрит текст:

Бакалова със снимка от супер мача...
Скрит текст:

# 1 444
“Партньор в целия ми живот” 😂🤣😂🤣

# 1 445
Алисия изглежда много амортизирана и остаряла, ужас.
Скрит текст:
А уж трябваше да прилича на Дуа Липа … грим май въобще нямаше, беше си тя Simple Smile

# 1 446
Еминем на Оскарите 2020 се поизпоти докато докара песента до край, но най-много ме зарадва този джентълмен в публиката, на който беше дошъл часът за сън.
Скрит текст:

Ники Илиев, понеже го обсъдихме вчера. Само на мен ли ми изглежда като мъж с голямо его?
Скрит текст:

Диляна Попова
Скрит текст:

# 1 447
Тоя дето придремва не е ли Мартин Скорсезе?

# 1 448
  • Бургас
Грейс Кели, принцеса на Монако, една от най-красивите жени на ХХ век

# 1 449
Е,  не така с бутоните, де. Тяхната лИбоФ е вечна!!!
И тази с руснака беше вечна, скрепено с 4 сватби.
Ще поживеем и ще видим Grinning

# 1 450
Ех, Тоци, то хубаво ти си първа на мъжа ти, детето ви е първородно и т.н., ама той на теб ти е втори, та се губи нишката на първенството. И да, не се чуди, наистина завиждам. За Мечо не, нито за чантите и бижутата ти, но за свободното време за пътувания -много.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 14:40 от Sunny29

# 1 451
Орлин и съпруга на някаква премиера. В дъното е и Никито. Останалите нищо не ми говорят.
Скрит текст:

# 1 452
  • Пловдив
А каква е идеята на тия цветни силиконови гривни дет висят на ръката на Ники Илиев, напр.?

# 1 453
В дубайската серия  от 264 поста беше написала “супруг”. Явно пак е на руска вълна поне по отношение на шопинга.
Скрит текст:

Думата "бизнес" е употребена цели пет пъти: "бизнесa", "бизнес патрньори", "бизнес столиците", "бизнес контакти", "бизнес среда".

Антония Бизнеса си е баш за тук, темата все пак е със заглавие "Звездни компромати".

# 1 454
Алисия от край време е тези гадни скули.

Тоца и сЮтЮена си ли снимала? 🤣🤣🤣

Ники Илиев има нужда от 3 пържолки и 2 бургера, бузките му вдлъбнати.

Общи условия

Активация на акаунт