Звездни компромати - Февруари'22

• 293 843
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 635
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много ми е мъчно за Линда Еванджелиста. Хубаво прави, че излиза публично, защото хората трябва да си дават сметка, че не са без странични ефекти процедури, които се правят в обикновени салони и уж се водят безобидни.
То от един маникюр гъбички може да завъдиш, случи се на приятелка преди години, не ми се мисли за по разните там процедури на които може да се подложи човек.

# 1 636

Тъпо ми стана, че се разделят, не че е неочаквано, но са ми симпатични, усмихнати, с всичките им там кусури, Габриел е страхотно детенце. Не е готино да се разпада семейство.
Те са ми по приятни от Наум и Теа например.

# 1 637
Да, тъпа работа. То вярно никой не се жени с идеята, че ще се развежда, ама тия двамата са толкоз инфантилни, че въобще не трябваше да го правят. 

# 1 638
При Линда Е. забелязвам мастни натрупвания на няколко места. И все пак смятам, че причината за този и вид е или здравословна, хормонална или от лош начин на живот. В смисъл личи си, че е пълна, тя затова е правила тези процедури, не е напълняла от това. Човек като напълнее едни 30кг и поостарее, няма как да е същия.
Например хубавичката актриса от Ориндж Каунти, забравих и името.

Не съм изненадана, че се развеждат. Винаги Александра ми е била по - неприятната. Той, че е инфантил и глупав - ясно, но тя е 2 пъти повече в моите очи, а също и смятам, че е меркантилна.

# 1 639
Въобще не съм изненадана, че Даниел Петканов и Александра се развеждат.Още от това, че тя искаше да си купи апартамент само за нея ми стана ясно накъде вървят нещата. Тъпо е, че го отлагаха като се виждаше, че Александра определено има  други планове. Много ми е итнересно какво ще стане с общият им ютюб канал. Като гледам последните видеа все Александра качва видеа. Малко ще е тъпо тя да го вземе като Даниел го започна този канал сам и после и тя се присъедини. Даниел без канал и сигурни доходи не знам какво ще праеи. Александра поне е модел.

# 1 640
Данъчните са погнали доктор Е. щели да го запечатват.
https://vtorifront.bg/article/danchnite-zapechatvat-plastichnata … H83Taw5mILKbFdi6Q

# 1 641
И на мен са ми в пъти по-симпатични и естествени Петканови, въпреки че и аз намирам Александра за меркантилна и повърхностна, но и лъчезарна. Обаче като не се разбират и са пробвали, по-добре да не се тормозят. А Алекс май беше загатнала преди време, че имаха планове за 2ро дете.
Даниел е водещ сега на Талантите.

Наум изглежда сякащ ще изтрещи покрай Теа - вече се вижда по-неприкрито дразнение към нейния маниер - във видеото им за икономиите. Но там не става въпрос за развод.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 12:38 от Linda*kiss

# 1 642
  • София
Този глупав и меркантилен живот на показ им изяде главата на двамата нищоправци, няма и да са последните.

# 1 643
  • Пловдив
Много добре написано, дано и в действителност да е така. Интелигентните хора трябва да успеят да намерят път напред в името на едно щастливо дете. Тук винаги ще сравнявам с Гани, че то там беше срам да се чете и гледа. Пожелавам им всеки да намери пътя си.

За Еванджелиста четох, че тя има буци, мастни, в следствие на тази процедура, които и пречат да движи ръцете и краката, причиняват и болка ако не е със стягащо бельо. След процедурата е отишла при лекаря и му е казала, аз не ям, но виж, пълнея. Тогава той е казал, че това е страничен ефект. Предложили са и липосукция, но тя май е отказала, защото са искали да подпише, че няма да предявява претенции.

# 1 644
Мъчно ми е за Линда Еванджелиста. Но... никой не я е завел зорлем в клиниката в крайна сметка.
От друга страна, хубаво е, че говори за това, защото подобни интервенции и всевъзможни уж леки пластични операции за бая народ се превърнаха в рутина тип да взема да си пусна едно кафе. Все още не го проумявам, особено когато не е НАИСТИНА наложително, или състоянието не е животозастрашаващо и операция е неизбежна. Явно красотата не ще спаси света, защото е много вероятно суетата преди това да я затрие.

Очаквана беше раздялата между Александра и Даниел.
Тя е красива и чаровна. От нея би излезнала идеалната съпруга- трофей.

# 1 645
Тези процедури точно по тази причина и също така натоварване на черния дроб, винаги трябва бъдат съчетани с много интензивен лимфен дренаж и масаж - дали ще са ръчни, LPG или друго : трябва да ги има. В България масово не се казва това на клиентките, защото допълнително оскъпява процедурата.

# 1 646
  • На морето!
Очакваше се наистина за Петканови, но винеги е неприятно, когато едно семейство се разделя, дано наистина съхранят приятелството си и след развода.

Аз съм от малкото, които харесват Александра повече от Дани и мисля, че във връзката им тя направи крачки назад в професионалното си развитие като пикът беше тази ринопластика. Дани не знам с какво се занимава- първо го знаех като сателит на Милен Цветков, после на Александра.

# 1 647
Кирил Петков и Линда  - кадър от 2001г., тогава  20 годишни, с  първото им дете.
Скрит текст:

# 1 648
  • София
Аз също харесвам повече Александра. Всъщност изобщо не понасям Петканов. За мене тя сгреши много с брака с него, но любов. И втора огромна грешка - загуби си индивидуалността с операцията.

# 1 649
Аз също харесвам повече Александра. Всъщност изобщо не понасям Петканов. За мене тя сгреши много с брака с него, но любов. И втора огромна грешка - загуби си индивидуалността с операцията.
Голяма любов ще да е била значи, щом се омъжи за него след като тя му изневери, а той публично я разкри и унижи. Моето скромно мнение е, че ако е имало там изобщо любов, е била по-скоро от страна на Даниел и то слаба.
Г-жа (все още) Петканова е  достатъчно напориста и е знаела в какво се забърква. А и не излиза от брака "боса и гола" все пак, и двамата смятам осребриха панаира, наречен "брак" доста добре.
Жалко е, че се разделят, но не е неочаквано.

Общи условия

Активация на акаунт