Звездни компромати - Февруари'22

• 293 861
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 650
Аз също харесвам повече Александра. Всъщност изобщо не понасям Петканов. За мене тя сгреши много с брака с него, но любов. И втора огромна грешка - загуби си индивидуалността с операцията.
Голяма любов ще да е била значи, щом се омъжи за него след като тя му изневери, а той публично я разкри и унижи. Моето скромно мнение е, че ако е имало там изобщо любов, е била по-скоро от страна на Даниел и то слаба.
Г-жа (все още) Петканова е  достатъчно напориста и е знаела в какво се забърква. А и не излиза от брака "боса и гола" все пак, и двамата смятам осребриха панаира, наречен "брак" доста добре.
Жалко е, че се разделят, но не е неочаквано.

За мен цялата им връзка беше един чист PR.
Жалко само  за детето, че ще расте с разведени родители.

Според мен тя пак ще си намери нов мъж, скоро при това, нали и Антоанет Пепе набързо намери Филип №- едикойси?

# 1 651
Абсолютно безразлични са ми и Дани, и Александра! Щом можеш да унижиш пред цялата страна жена, а след това се омъжиш за нея, а тя пък и дете да му роди....значи всичко е точно! Бас ловя, че тя пак ще си намери някой богат чичко и ще се усмихва щедро лапнала нечий пръст.
Виж за Д-р Енчев много се притесних! На кого ще остави киборгите?! А и жена му как ще се издържа от интериор на каравани?! Мъка, мъка......

# 1 652
Изобщо не ме вълнуват инфантилните напъни на петканови. От цялата работа страда само детето.
Вярно е че никой насила не е накарал Линда да си прави процедури, но има постоянен натиск върху жените, които остаряват особено ако са били красиви. Че само в тази тема непрекъснато се казва защо не се погрижи еди коя си за себе си, не се приема нормалното остаряване и промяната на фигурата и се осъжда особено жестоко при жените. Та може и да няма пряк виновник но има косвен такъв.

# 1 653
Как ще е опрял само до Ютуб канала си и видеата Дани Петканов? Той не е от бедно семейство, последните му учaстия в ТВ предавания му донесоха добър хонорар. По-скоро професията на Александра е временна, а тя незнам какво образование има и дали може да прави друго освен да е водеща и да се снима.

# 1 654
Е, ще последва примера на Андреа в онлифенс Grinning . Хич не я мисля.

# 1 655
При Петканови беше цирк след цирк, изобщо не съм изненадана. И на мен ще ми е интересно тя как ще продължи да е в медийното пространство.

# 1 656
Не знам, на мен Петканови са ми ок. Историите с пръста и изневери е от преди 10г. Със сигурност много са се променили. На нея и личи, че е по-скоро обикновена по душа. А той винаги ми е бил по-стабилен. Дори в обясненията, че не приема всяка реклама има логика. В крайна сметка тя се изтърка прекалено много, дето се вика, страх ме е да не ми изкочи от хладилника Joy Преживяли са достатъчно двамата. Според мен различията им дойдоха след детето. Което е и нормално. Ако не са достатъчни сигурни един в друг, детето разваля отношенията, не ги подобрява. И опитите им да бъдат винаги директни с аудиторията си ги превърна в циркаджии в очите на хората. Не ги оправдавам, но го отдавам на младостта им, особено нейната. Все пак е кофти когато хората се развеждат, но го адмирирам, пред това да живеят в тих ужас.
За сестрите Уилямс съм изумена, кога са се превърнали в това??!!? Не че са ми били нежни някога, ама... това е направо плашещо.
И понеже виждам следващия пост на Тити , Александра ще си остане известна само в онлайн пространството. Като Пепе, Валери, Гергана и всички останали. Тинейджъри ще се вълнуват от тях само. Идея си нямам рекламодателите как влагат толкова много в тях. А Даниел с доходите си като водещ, ще изкарва в пъти повече от нейните реклами на червила, спирали и т.н.

# 1 657
  • Glasgow
В някаква реклама на Мейбълин я видях за чужд пазар, с новия нос беше значи е сравнително нова. Ако е тя де, то така си приличат всички вече

# 1 658
В някаква реклама на Мейбълин я видях за чужд пазар, с новия нос беше значи е сравнително нова. Ако е тя де, то така си приличат всички вече
Тя е.
Скрит текст:

# 1 659
Аз си спомням, че Петканова като влезе във ВИП Брадъра, беше бая посърнала в началото, малко като "от двата стола на земята". Даже хората коментираха, че трябва да е благодарна на Даниел, че й е простил.
Ако не ми се струваше простодушна, бих си помислила, че сама се е молила да я вкарат и омъжат за Петканов, защото е зарязана от друг на любовния фронт. Аз през цялото време си мислех, че се опитва да натрие носа на някого и се омъжи напук. Родителите и на двамата май не се радваха за сватбата, което беше много показателно.
После как се развиха нещата, всички знаем, те се постараха да ни държат в течение.

# 1 660
Унижението на Петканов с онези снимки и пръсти е непростимо. При такъв мъж никоя жена не бива да се връща.

# 1 661
Пак ще гледаме рокли в Белият дом, само че от неочаквана позиция Joy
Байдън е назначил като помощник секретар отговарящ за обработеното гориво и ядрени отпадъци ето ... това нещо

Скрит текст:

Те са много, много развълнувани Joy

Малко и от кариерата им:

"Те са изнасяли лекция за „изследването на фетишите“ в Политехническия институт Rensselaer през 2017 г., в която споделя собствения си опит с „игра на кученца“, доминацията и как безопасно да душат партньора си.
Освен това те (Сам Бринтън) споделил за свое преживяване, в което вързал партньора си като маса и вечерял върху него, докато гледали Star Trek.тема "

# 1 662
Не знам с какво е заслужила Алекс тия коментари... Тя ако искаше да си намери чичко паричко, до сега да си е намерила поне 100 такива, и нямаше да си гледа кариерата, семейството и да не спуква от работа (по нейни думи, на които вярвам). Това че е амбициозна и работи за пари, не я прави меркантилна...
Дани е този, който не харесвам. Не харесвам мъже, които много говорят, а на практика са гола вода... само като го чуя какви глупости обяснява ми иде да го заменя с нещо тежко

# 1 663
  • софия
Пак ще гледаме рокли в Белият дом, само че от неочаквана позиция Joy
Байдън е назначил като помощник секретар отговарящ за обработеното гориво и ядрени отпадъци ето ... това нещо

Скрит текст:

Те са много, много развълнувани Joy

Малко и от кариерата им:

"Те са изнасяли лекция за „изследването на фетишите“ в Политехническия институт Rensselaer през 2017 г., в която споделя собствения си опит с „игра на кученца“, доминацията и как безопасно да душат партньора си.
Освен това те (Сам Бринтън) споделил за свое преживяване, в което вързал партньора си като маса и вечерял върху него, докато гледали Star Trek.тема "
Кажи, че това е фалшива новина!

# 1 664
Сам Бритън го мернах из фейса, и се викам поредната щуротия. Обаче човека си е енергиен експерт и то на високо ниво, не знам...дали е по-добре да е открит извратеняк, отколкото тайно да си задоволява фетишите, но почват да ми идват в повече такива екземпляри.

Общи условия

Активация на акаунт