Звездни компромати - Февруари'22

• 293 801
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 725
Мисля, че Кубрат съсипа Андреа. Толкова неадекватно поведение и просташко при това. Колко е тъжно и жалко да гледаш човек, който е бил харесван, а сега дълбае дъното. Дано се оправи някога.

Има клип, без думи ме остави. Говори срещу много хора, лигави се, храни се и говори, гърдите й са на показ, бърка в пазвата, чеше се.. ужас..

https://www.google.com/amp/s/blitz.bg/shoubiznes/andrea-lsna-po- … ws868790.html/amp

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 22:43 от AglayaDreams

# 1 726
Нещо ме съмняват тези 10-15 к на месец Александра да ги прави от реклами.
И с този доход  единия апартамент ли беше проблем?
Сега на Петканов не се ли пада половината:grinning:
Проблемът беше, че апартаментът, който Александра беше харесала, струваше повече, отколкото те бяха готови да дадат (по-конкретно - нямаха събрана цялата сума, която да е самоучастието за кредита).
Доколкото знам го записаха на името на детенцето, така че не трябва да го делят.

# 1 727
Не може да е толерантност това 🤢 перверзия е! Не го разбирам и не го приемам, пък нека съм задръстен хейтър!

Андреа изглежда... жалка. Нито е дебела, нито грозна, но изглежда нелепо - вкопчена в едни безвъзвратно отишли си времена. Има нужда от здраво разтърсване.  Приятел би бил безсилен. Работа с психолог трябва при нея. И желание да продължи напред.

В историята на Петканови състрадание изпитвам към Габриел. Дано се разделят разумно заради него поне...

# 1 728
  • в 1001-та нощ
Този развод вероятно ще бъде поредния меркантилен цирк, както и евентуалното им събиране след това.

Дори за развода - не са длъжни да дават обяснения никому. Така ли няма нещо съкровено и лично между тях... че всичко трябва да се вади на тезгяха и да се монетизира Triumph Unamused Weary Triumph

# 1 729
  • Rock & Roll feeling ...
Андреа беше пийнала и яко през просото. Фенове й правят комплимент, че на живо е по-хубава, а тя  "На живо съм по-хубава от обработените ми снимки? Не вярвам..."
Гледах до половината - не са заедно с Кубрат, с Анелия не са вече приятелки, защото тя си е показала истинското лице, а за Меди не иска да си отваря устата, че няма кой да й я затвори.
За Бритни (Спиърс) се съмнявала, дали е адекватна изобщо, Риана и Гага били икони за нея.
Минаж и Карди Би били вулгарни и нахални и не ги харесвала Joy

Много се смях на отегчението от момчето, което включи на живо. Хич не си прави труда да се прави на любезна... "Чао" и маха с ръка, с няма и такова отегчение Joy

Едитвам. 15 пъти й падна камерата... в салатата, на масата и пр.  Има вграден филтър. Обаче от толкова падане и той филтъра, докато се намести... Ето тук май е без филтър:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 01:08 от Летящ Кактус

# 1 730
От къде разбрахте за Весо Овчаров и Радослава?

Алекс  направи канала в Ютюб след 1-2 видеа започна да се включва и Даниел и след известно време смениха името и към "Мама модел " добавиха и "Лудия репортер".Може и да си остане за нея,макар че видеата ги обработваше и качваше Даниел.

# 1 731
  • Варна
И аз съм фен на Весо Овчаров, изненадва ме тази информация. Аз го следвам и през декември за първи път видях да публикува снимка с жена до него. В нейния профил имаше доста техни снимки, но вече не е публичен и не се виждат:
Скрит текст:
Виждала съм реклама с него и Радослава, това само. Към Радослава Ненова имам смесени чувства, по-скоро ми е неприятна, но не я познавам все пак. Така и не можах да си обясня доста нейни снимки и постове скоро след смъртта на Боян Петров: по бански и в какви ли не провокативни пози. Весо не прилича на българин, носи ми чувството за свобода, много го харесвам. Интервюто с баща му и на мен ми беше много интересно.
От мен малко снимки на Лени Клум:  дъщерята на Хайди Клум от Флавио Бриаторе. Дано не съм ги пропуснала в темата и да повтарям пост, впечатли ме красотата и:
Скрит текст:

И като дете с майка си:

Гледах Капките и се сетих, че тук се обсъждаха доходите на Сано. Бях изненадана да науча от близък, че реално той се занимава с монетизацията на канали в Youtube. Предполагам основните му доходи са от там. Това го споделя и в интервю:
Скрит текст:

# 1 732
Когато правим нещо е хубаво да мислим за последствията, ето например този кретен Дани направи достояние на цяла България, какъв мухльо е и как избива комплекси, като изхвърля багажи и качва клипчета.
Да де, ама сега имате дете, утре ще стане голям, и съучениците най-вероятно ще коментират, че  майка му е онази, дето смуче пръсти ….
От тази си постъпка за мен Даниел е пълен плазмодий.
За жалост Алекс по не знам какви причини се събра с този дето и сложи алената буква и етикета, от който трудно ще избяга.
Те другите ни моделки нали са девствени….
Но тя е нарочената.
Квито пари вади нейни са си, в едно видео каза- аз знам че имам още няколко години силни, гледа каквото може да изкара. Това защо я прави меркантилна? Влага парите си, иска да подсигури себе си и детето.
Силно се съмнявам, че ако иска да се пусне по пързалаката и да намери некой Шугър Чичи ще и е трудно. Тя е едно от най- популярните лица у нас.
Много баровци ще дадат мило и драго да закачат скалпа и на колана си.
Но не ги направи. Омъжи се за тоя льольо комплексиран, дето не стига че печели рядко и по- малко, ми го мързи да гледа и имал бил скъпи хобита…
Тя ще отнесе целия хейт, у нас е така. Кой крив, кой прав - жената е @б@си к@вР@т@.
Ще я гледат под лупа сега и всяка стъпка ще и е грешна.
Дано не и пука от хорски приказки и не я събори всенародната любов, която ще и се сипе.
Да беше слушала баща си…

Андреа… тъжна гледка, жалка, и за смях не е. Едва говори с тия джуки, дикцията и е кошмар, трябва субтитри да слагат. Висналото деколте на преден план, окъсаната коса… гротеска .

# 1 733
  • Варна
На страната на Алекс съм, ако инфото за развода не се окаже ПР ход.
Нито ми пука, нито ми влиза в работата с колко мъже е спала, дали и колко е изневерявала, дали е меркантилна, колко изкарва.
Всичко това е нейна работа, дори и да го споделя публично и обсъжда, пак не ме интересува, нейна работа е.

# 1 734
Нещо ме съмняват тези 10-15 к на месец Александра да ги прави от реклами.
И с този доход  единия апартамент ли беше проблем?
Сега на Петканов не се ли пада половината:grinning:
Придобитото по време на брака се дели на две, освен ако е била хитра да го запише на детето например … абе има си варианти Simple Smile

# 1 735
От доста време се усеща, че нещата между Петканови не са ОК, Даниел се покри почти изцяло, когато се включваше изглеждаше депресиран, а Алекс пък си излизаше сама с приятели и роднини и си изглеждаше весела и усмихната. Сега няма как да знаем какво и е отвътре, но за мен тя е инициатор на раздялата. Не е хубаво, че се развеждат, но това е масово вече, така че не е болка за умиране. Друго исках да кажа, миналото лято, ако си спомняте Даниел качи в инста, друсащият се задник на Александра, получиха много хейт, даже след това направиха видео, че жената не трябва да е монахиня след като стане майка, та не вярвам много да им пука какво ще си кажат съучениците на Габриел някой ден, щом така се снимат и качват.

# 1 736
Даже не са и толкова на показ - поне в Туитър профила му, доколкото мернах - говори предимно за неща от професионалната си сфера. Учудващо за мен, тъй като аз имам крайна непоносимост към навиране на различността в лицата на другите, също изпитвам някаква симпатия към него, но аз все пак научих за него от съфорумката, която го показа тук. Започнах да го следвам в Туитър, ще преценя по-нататък.

Какви задълбочени анализи правите на двама абсолютно кухи, посредствени души! За половината от доводите, които сте писали, сигурно самите те нямат представа! Имали били нелеката задача да съобщят, че се развеждат! Ама кои сте вие бе! С какво допринесохте за това общество, с какво сте значими?! 🤮

# 1 737
От къде разбрахте за Весо Овчаров и Радослава?

Ами пишеше, че все по-често са засичани заедно на събития и дестинациите им в ИГ били еднакви, освен това Весо обучавал сина й да лети с парапланер и прекарвали уикендите семейно в някакви хижи. Попитали я журналисти, но тя нито потвърдила, нито отрекла.
Сега виждам, че са имали разходки организирани от спонсори
https://www.sportdepot.bg/news/razhodka_na_vitosha_s_radi_nenova … ta_ekipirovka-923

Тази мадама от неговия ИГ и аз я видях и много му подхожда, но имала друго гадже. Малко интимна снимка ми се видя между нея и Весо, знам ли.

# 1 738
  • София
То вече “интимно” не остана.

# 1 739
Момоа и Лиса, а и други известни съобщават в профилите си за раздяла. И тук имаме същия случай "за да няма спекулации и прочее, съобщаваме.." "Кралското семейство" ни извествва... O my God! Joy

Общи условия

Активация на акаунт