Звездни компромати - Февруари'22

• 293 811
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 710
Жената на алпиниста Боян Петров е във връзка с Весо Овчаров. Весо има световен рекорд по акропарапланеризъм, и май е доста по-млад от нея.
Скрит текст:
Преди време гледах интервю с него.
За първи път го виждах и чувах.
Много ми хареса тоя пич.
Останах с впечатление, че е олицетворение на определението "свободен дух".
И аз го харесах от едно интервю, което даваше заедно с баща си. Много ме впечатли, че бащата е академик, а синът е в съвсем друга област. Новата му любима обаче никак не ми е симпатична
Точно и аз това щях да пиша
Той е много готин и не говоря за външен вид, наистина заслужава някоя дива мацка !!

# 1 711
Тоест вие вярвате, че Александра и Даниел влизат в биг брадър, не са се виждали преди това, там се преоткриват и женят? 🙄

# 1 712
Нещо ме съмняват тези 10-15 к на месец Александра да ги прави от реклами.

# 1 713
Тоест вие вярвате, че Александра и Даниел влизат в биг брадър, не са се виждали преди това, там се преоткриват и женят? 🙄
Те може да са се виждали и да са флиртували, но чак до брак не се знае дали са щели да стигнат без ББ. Дори Александра го беше писала в едни сторита. Какво преоткриване - по-скоро еуфория.

# 1 714
  • Rock & Roll feeling ...
Аз Петканови не ги харесвам, но ми е тъпо, че се развеждат. Дете имат, да се бяха напаснали...
Александра не ми харесва, намирам я за доста егоистична, прикрита, двулична, правеща се на много мила и над нещата, но вътре - змии и гущери. Не ми изглежда като човек, който може да изпитва истинска обич - това е мое мнение и впечатление.
Не ми е красива, нито ме впечатлява, дори и 30 хилки да изкарва на месец.
Що се отнася за изневерите й, мисля, че е к*рвалувала с богати мъже, ходейки на "ангажименти" тук и там, докато е обвързана с Даниел. А това е грозно,подло и неправилно. Същото отношение имам и към мъже, които са с една жена, която ги чака у дома, а к*рвалуват с разни шаврантийки за едния секс. И за двата пола - бъдете волни пеперуди, без да лъжете някой, просто е. Ако правеха същото без да имат половинки, за мен е друга работа.
Но мисля също, че Даниел трябваше просто да я зареже с цялото презрение на света, а не да раздухва историята, защото сега Габриелчо като  стане 13-4 и ще разбера мама що за стока е ... А това е кофти за едно дете.
Даниел не вярвам да е изневерявал, ясно е, че искаше да излезне от ситуацията с тези скалъпени "самопризнания". След всичко, което му причини той продължаваше да е влюбен в нея... Глупак.

Аз пък не разбирам какво толкова срамно има в снимките с пръста ?
Младо момиче с младо гадже - какво , за ръце ли да се държат само?
Когато му лапа пръста е препратка за лапане на друго.  Снимката има вулгарен елемент, но целия проблем е, че е обвързана по него време.

# 1 715
Даниел е доста неприятен тип, каквато и да е Александра, не й симпатизирам, такъв мъж не знам коя би търпяла дълго. Общо взето бях сигурна, че ги очаква тази развръзка.

# 1 716
  • Варна
Скрит текст:

Който е гледал Вип Брадър с тях, ще разбере защо не харесваме Александра.

И защо?

Защото си пролича колко и е умствения багаж, личеше си, че той я обича повече, а тя му изневерявала много пъти.

Горчив привкус ми остави нежеланието на Александра за първа брачна нощ(секс) в къщата на Биг Брадър и упражнения натиск от страна на Петканов. Склони я и я повлече във банята, тя не беше особено ентусиазирана. От този момент съм с особено мнение за двамата.

Мислех, че доста по- рано ще приключи този брак, доста изкараха.

# 1 717
  • София
Нещо ме съмняват тези 10-15 к на месец Александра да ги прави от реклами.
И с този доход  единия апартамент ли беше проблем?
Сега на Петканов не се ли пада половината:grinning:

# 1 718
Според мен не са заедно Радослава и Весо. Рекламни лица са на една и съща марка, но заедно във връзка силно се съмнявам.
Имала съм възможността да си поговоря преди време с него, отделно общи познати също са ми разказвали за живота му и силно бих се изненадала, ако е с нея.
Тя ми е особено неприятна, но май винаги  си е била такава, просто вниманието, които получи, й даде възможност да го прояви.

# 1 719
От видеата става видно, не че Дани има толкова дълбока мисъл, че Алекс не може да го разбере, а че той говори такива глупости и клишета, че човек дори не знае какво да отговори

# 1 720

Да не би и той да е антиваксък като Джокович?

Жената на алпиниста Боян Петров е във връзка с Весо Овчаров. Весо има световен рекорд по акропарапланеризъм, и май е доста по-млад от нея.
Скрит текст:
Е, не! Много харесвам Весо Овчаров, баш с тази неприятница ли се хвана?! Барем хубава и млада да беше. Явно по интереси 🤨
По добре по интереси, отколкото по "хубост" (нещо много субективно)

# 1 721
Йоанна Драгнева от днес има 2 дъщери. АннМари и ЛилиАн. Така ли ги записват в документите?! С две главни букви????? Мислех, че само Капчикова измисля имена със странен правопис

# 1 722
Даниел е доста неприятен тип, каквато и да е Александра, не й симпатизирам, такъв мъж не знам коя би търпяла дълго. Общо взето бях сигурна, че ги очаква тази развръзка.
Мисля, че ако нямаха дете, Александра щеше отдавна да се е спасила от този неприятник. Изобщо не го смятам за мъж, а за най - обикновено мазно леке и то точно заради рекацията му със снимките и изхвърлянето на багажа. След това обиколи всички да реве, да размахва снимки и да плюе по до скорошната си любима. Брррр. Много гнусен тип.

# 1 723
  • На морето!
Ивет Лалова- истинска красавица, която излишно са замазали в тази красива фотосесия
Скрит текст:

# 1 724
  • София
Много ми е интересно какво е общото мнение за г-жа Боян Петрова - Радослава Ненова.

Аз лично не мога да преценя дали я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт