Звездни компромати - Февруари'22

• 293 819
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
Унижението на Петканов с онези снимки и пръсти е непростимо. При такъв мъж никоя жена не бива да се връща.
Е да не я е снимал той?
Петканов ми е противен, ама материала за въоросното унижение сама си го е набрала.
Е, това вече е наистина гадно! Какво е направила толкова, за да заслужи цялата тази гнус? Да припомня снимката от "яхтите с мъжете", заради която я приравнихте с Джугани, ето го " материала за въоросното унижение "
Скрит текст:

Доста строго я съдите Александра.
Ъъъ къде съм споменала Гани?
А снимката като гледам май тя я прави, не Даниел, нали? Та горното ми изречение се потвърждава.
Не съдя никого, само фактите споменавам.
Ако той и беше изневерил и тя го беше разкрила публично какви щяха да са ви реакциите? Да припомня случая на баба ви Дони:wink: Там той беше мизерника нали, не я обвинихме дружно, че го е унижила Grinning

# 1 696
  • Варна
Жената на алпиниста Боян Петров е във връзка с Весо Овчаров. Весо има световен рекорд по акропарапланеризъм, и май е доста по-млад от нея.
Скрит текст:
Преди време гледах интервю с него.
За първи път го виждах и чувах.
Много ми хареса тоя пич.
Останах с впечатление, че е олицетворение на определението "свободен дух".

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 18:42 от missNoir

# 1 697
Изобщо не ми е тъжно, че двама безделници се развеждат. Който ги следи, знае какъв материализъм и висок стандарт на живот най-нагло си демонстрираха. То не бяха скъпи коли, скъпа къща и скъпи вещи. И твърдят, че изкарват пари с  това, че си навират тъпоумните физиономии в Инстаграм всеки ден. Те и преди да си сменят физиономиите са били пред развод, но направиха този последен цирк, за да си вдигнат "акциите". Боклучави хора за мен са това.

# 1 698
Жената на алпиниста Боян Петров е във връзка с Весо Овчаров. Весо има световен рекорд по акропарапланеризъм, и май е доста по-млад от нея.
Скрит текст:
Преди време гледах интервю с него.
За първи път го виждах и чувах.
Много ми хареса тоя пич.
Останах с впечатление, че е олицетворение на определението "свободен дух".
И аз го харесах от едно интервю, което даваше заедно с баща си. Много ме впечатли, че бащата е академик, а синът е в съвсем друга област. Новата му любима обаче никак не ми е симпатична

# 1 699
В ББ Александра призна, че е изневерявала повече от 10 пъти. Вие сте виждали снимките с едно момче, но очевидно добре се е забавлявала докато е подписвала договори за моделстване. До колкото си спомням нейните родители също не одобряваха годежа им, баща й даже не дойде.
Сега просто ще хойка законно, докато Дани гледа детето, защото родителите й са далеч за да помагат, пък тя ще бъде заета да изкарва пари. Адски меркантилна личност е, спомняте ли си как рева преди една година в общото им видео, че ако й спрели инстаграма с нея е свършено?

ето го видеото
https://www.youtube.com/watch?v=_FVjpbX5lhA

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 18:20 от Dress as Princess

# 1 700
  • софия
Споделям мнението за Весо Овчаров и въртиопашката на Боян Петров. Него го гледах в Черешката на тортата и интервю с баща му . Точен пич, широко скроен, спокоен, умен.

# 1 701
Вярно ли някой мисли, че Александра изкарва 10-12 хл. на месец?
Не харесвам Петканов въобще. Тя е красива и мила.

# 1 702
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вярно ли някой мисли, че Александра изкарва 10-12 хл. на месец?
Не харесвам Петканов въобще. Тя е красива и мила.
  Не съм ѝ виждала данъчната декларация, и да изкарва, вероятно и разходите им не са малки.

# 1 703
Защо да не изкарва? Александра  взима по 3000 лв на пост и 900 лв на стори в Инстаграм. Отделно снима и други реклами, корици, билбордове. Има нейни реклами в чужбина също, които със сигурност са добре платени. Може някои месеци и повече да взима.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 19:32 от daizy_g

# 1 704
Пък може да допълнително да заработва. Заплащане в подаръци, например.

# 1 705
Защо да не изкарва? Александра  взима по 3000 лв на пост и 900 лв на стори в Инстаграм. Отделно снима и други реклами, корици, билбордове. Има нейни реклами в чужбина също, които със сигурност са добре платени. Може някои месеци и повече да взима.
Да, изкарва много повече.

# 1 706
Дано, че целия този срам и резил за 10 к месечно… Joy

# 1 707
Така го казвате все едно 10к е съвсем обичаен доход  за всеки в БГ. Joy Може и повече да взима 15-20к. То зависи и колко кампаннии снима съответният месец и тн. Но Александра ги взима тези пари, защото в момента е една от най-високоплатените моделки. След 5-6-10 г нещата няма да изглеждат по същия начин и според мен на нея това й е ясно и затова сега работи като луда и гледа да спестява. Може и затова да се е ориентирала да си търси нов мъж. Някой по-заможен да не мисли след време как ще се издържа.

# 1 708
  • Пловдив
Малко ще е тъпо тя да го вземе като Даниел го започна този канал сам и после и тя се присъедини. Даниел без канал и сигурни доходи не знам какво ще прави. Александра поне е модел.
Ау, ма какво ще прави наистина?! Ще му се наложи да ходи на работа като всички нас, които опъваме каиша от 8 до 5 от понеделник до петък.

# 1 709
Не знам с какво е заслужила Алекс тия коментари... Тя ако искаше да си намери чичко паричко, до сега да си е намерила поне 100 такива, и нямаше да си гледа кариерата, семейството и да не спуква от работа (по нейни думи, на които вярвам). Това че е амбициозна и работи за пари, не я прави меркантилна...
Дани е този, който не харесвам. Не харесвам мъже, които много говорят, а на практика са гола вода... само като го чуя какви глупости обяснява ми иде да го заменя с нещо тежко

Е тя нали се пробва с богаташи, не е станало. И в еуфорията на Биг Брадър се женят. Според мен е меркантилна и с не особено богат речник, но това не елиминира другите й качества - мила и лъчезарна. Даниел има повече разсъдливост като че ли. То си личеше в клиповете как тя не го разбира много. Но като цяло са млади готини хора без особени претенции и естествени.

Общи условия

Активация на акаунт