Звездни компромати - Февруари'22

• 293 832
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 590
Жълто пиле?

# 1 591
Джони Деп искал да започва нов живот в Сърбия?
https://www.ploshtadslaveikov.com/dzhoni-dep-iska-da-zapochne-no … YT424FmTPOXmVeeZ8

# 1 592
Е нали трябва да им погъделичка балканското его. 😉 Сега живее във Франция, в Сърбия само снима.

# 1 593
Компромат от Иван с коментар-"Да пиеш или Не, това е въпросът? А за мен отговорът е ясен! Всеки ден е дар, радвайте му се с бистър ум!"
Скрит текст:

# 1 594
Тя на нас ли говори? 😀😃🙂
Скрит текст:

# 1 595
На нас ами.
Драаасти Марче. Фен съм ти. Направо издавай наръчника-как да се омъжим поне пет пъти.

# 1 596
  • Glasgow
Една инстаграмърка следя, доста приятна, та има пост за книгата на Ирина и снимка на една рецепта, сама споделя, че не е нейното и е прекалено обстоятелствено написано, аз лично нямам нерви да дочета докрай и като цяло супер ме дразни новата мода на блогове и канали за готвене дето докато стигнеш до рецептата четеш за на всеки катарзиса и може да забравиш какво аджеба си тръгнал да правиш докато стигнеш до същността.
Скрит текст:

# 1 597
Венсан Касел и Тина Кунаки
Скрит текст:

Джо Манганиело 😍
Скрит текст:

Джо Джонас и Софи Търнър - "страхотна" жилетка
Скрит текст:

Софи и Преслава пеят на улицата в Дубай 🤐
https://www.instagram.com/reel/CaDH4yQA-pm/?utm_medium=copy_link

# 1 598

Да не би и той да е антиваксък като Джокович?

Жената на алпиниста Боян Петров е във връзка с Весо Овчаров. Весо има световен рекорд по акропарапланеризъм, и май е доста по-млад от нея.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 07:52 от Dress as Princess

# 1 599
Този словак е намерил начин на законно многоженство.

# 1 600

Жената на алпиниста Боян Петров е във връзка с Весо Овчаров. Весо има световен рекорд по акропарапланеризъм, и май е доста по-млад от нея.
Скрит текст:

Това е интересно. Благодаря за споделеното.

А тази жена си е намерила още по-голям екстремист... влече си я явно.

# 1 601
  • София
До колкото разбирам тя движи в тези среди, къде да срещне друг тип човек? Не се среща с всекидневно с батки, чиновници и БАНаджии. Дано са щастливи заедно.

# 1 602
Весо е супер готин и дано наистина са щастливи!

Колкото до другото, всякакви хора срещаш всеки ден, друг е въпросът какво те привлича Simple Smile
Но явно тя е безстрашна, дори след преживяното. Изисква се особен начин на мислене, евала, че може да подкрепя такива мъже в страстта им.

# 1 603
  • София
Сиара и семейство
Скрит текст:
Зендая и Том Холанд
Скрит текст:
Николай Костер-Валдау
Скрит текст:
Бритни
Скрит текст:
Хю Джакман
Скрит текст:
Брайън Остин Грийн
Скрит текст:
Криси Тейгън
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Моли Симс
Скрит текст:

# 1 604
  • София
На улицата срещаш всякакви хора, но общуваш по-задълбочено главно с една група/тип. Според работата и интересите ти. Това исках да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт