Звездни компромати - Февруари'22

• 293 856
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 575
Мъжкото пиле как е написал, че с Филип Плейн са се срещнали на "Грила", сякаш говори за капанчето в морската градина.

Натали Трифонова в момента е в лайф с Китодар Тодоров в гейминг стрим
https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=3113005115584431
Не е нищо интересно, но тя има страхотно самочувствие.
На обикновените камери не е дори привлекателна
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 19:38 от Dress as Princess

# 1 576
  • Sofia
пИлИта на грил ли са яли 😁

Да не е пак някой “двойник” на ФП ,като онзи с който се бяха снимали и уж бил Морган Фрийман 🤣

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 22:00 от Doli

# 1 577
Пеевски е декларирал  само 5 милиона.Смятал е на жена си чантите ..май 🤣 .Без да се заигравам,това са й чантичките от последните снимки.От горе до долу в Шанел и подобни.

Даже от единия Шанел има два цвята,за скромните 8 хиляди паунда едната.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 19:56 от MyPlace

# 1 578
Нова драма в Холивуд. Йоан Грифит /Фантастичната четворка /е подал молба за ограничителна заповед срещу съпругата си с която са разделени. Искането му е тя да няма право да се приближава на по-малко от 100 м. от него. Това се случва след като той подава молба за развод. Отговорът й е бил че ще подаде фалшиви обвинения срещу него в пресата и ще го унищожи.
“ Алис ми каза няколко пъти, че ще направи с мен това, което Амбър Хърд направи с Джони Деп. Алис заплаши, че ще каже на хората, че съм малтретирал нея и дъщерите ни; тя ме заплаши, че ще извика полиция, ако не изпълня исканията й. Тя заплаши да каже на хората, че съм наркоман и ще ме вкара в затвора; тя заплаши, че ще напише фалшив дневник, който я представя като жертва на малтретиране, и дневникът ще бъде публикуван. Тя заплаши да унищожи майка ми. Алис ми каза, че ще спечели и всички ще й повярват."
В момента той разговаря с нея само чрез контролирана от съда телефонна система, след като по съвет на адвокатите е блокирал номерът й.
https://radaronline.com/p/ioan-gruffudd-files-restraining-order- … depp-amber-heard/

# 1 579

За Алая и самия Лени Кравиц е искал да изпрати частният си самолет, но Дъ Биг Продюсеер в крайна сметка праща този.

Дам , какво по-добро от това да пратиш неизправен самолет с пилот с фалшиво разрешително?! Много хора от музикалната индустрия са убедени, че Алая е убита. Поне от това, което съм гледала в интервюта. Алая дори е била женена за Р Кели, когато е на 15 и представя фалшива лична карта, за да сключи брак с помощтта на Р Кели, че била на 18. Той по това време е на 30. Алая си е жертва на индустрията още от малка. Явно има доста неща зад кулисите, които са довели до смъртта й,

# 1 580
О, да, схемата е голяма. Има доста инфо из нета, всеки може да направи изводи за себе си. За съжаление повече яснота от това за сега поне няма.
А Ар Кели наскоро беше осъден по доста обвинения.
Най- накрая, бих казала.

# 1 581
На втората снимка, много младолик тоз Фриймън бе😂

# 1 582
Спас Кьосев няма да е вече водещ на новините на Канал 1. Мислех, че много добре са се сработили с Аделина Радева. Дано не слиза от екран, че го харесвах

# 1 583
На втората снимка, много младолик тоз Фриймън бе😂

Де да беше той,  и на цвят и на мирис не го докарва.

# 1 584
Спас Кьосев няма да е вече водещ на новините на Канал 1. Мислех, че много добре са се сработили с Аделина Радева. Дано не слиза от екран, че го харесвах

Точно потърсих информация. Напуска телевизията и се присъединява към Българската стартъп асоциация.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 21:06 от rummi_pl

# 1 585
Пожелава на Спас Кьосев успех, аз също го харесвам като водещ, с Аделина са чудесен тандем.

# 1 586
Този хубосник е Председателя на Парламента в Словакия. На 56г е и чака 12то дете от 10тата си жена
Скрит текст:

Нашият Никола Минчев женен ли е?

# 1 587
Да, с две деца.

# 1 588
На Хейли сякаш два номера по-големи са чехлите/джапанките.
Какава е тази мода със зимни палта и със сандали, не мога и не мога да я разбера?!

Как каква - от Ню Йорк 😉! Там, откъдето е и модата на клошарските, 3 размера по-големи дрехи, както и на пижамите - задължително облекло за всяка уважаваща себе си нюйоркчанка по време на сутрешната разходка на кучето или докато си взема овесено take away latte от любимото кафе в Трибека ☺

# 1 589
  • На морето!
Някой беше споделил Натали и Китодар с нелоша снимка, аз идвам с лошата Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт