Звездни компромати - Февруари'22

• 293 859
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 560
От Драгалевци се е отбелязала Игнатова. Явно имат къща с двор с Нойзи.

# 1 561
  • На морето!
Мъжът на Деси Цонева как се подмлади и разхубави с нея. Какво нещо е здравия кекс за мъжете само!

Арабаджиева и тя се е пооправила, обаче все така нечистоплътна и мъжествена (особено до мъжа си).

# 1 562
Пиленцата от Монако са успели все пак да се снимат с така лелеяния Филип Плейн 😭

[
Скрит текст:

Joy
Скрит текст:

# 1 563
Маринела не виновна жената, че е кат трикрилен гардероб в рамене, ма що го е облякла тоз розАв тигър?! Въобразява се на секси коте ли😅😅🤭🤭🤭
Филип Плейн след този случаен кадър сигур е ходил да си лее кОршум, щот женското пиле може да му изкара акъла😅🤭🤭🤭
На Деса мъжа не е толква стар просто си ми прилича на чичка.
Чичко дядко може би е по- възрастен, но пък ми младее, аз го харесвам все е ухилен и танцува:)
Предпочитам го пред този младия на Агилера например🤭
Сано нашия по- ми хареса от Дамяно, по- секси, по мъжествен, страхотна фигура изобщо бра-во!

Есил прясно опъната ми се видя, добре изглеждаше но трудно и беше да говори сякаш.
Иначе извади гласище- напука ми цайса🤭🤭😅
Мн силен сезон на Капките ще е май.

# 1 564
  • Sofia
Много болнав вид имат Арабаджиеви 🥺😢  🤣

Игнатова до скоро се чекнеше от някакви далечни плажове 🌴🏖

# 1 565
Скрит текст:
Маринела не виновна жената, че е кат трикрилен гардероб в рамене, ма що го е облякла тоз розАв тигър?! Въобразява се на секси коте ли😅😅🤭🤭🤭
Филип Плейн след този случаен кадър сигур е ходил да си лее кОршум, щот женското пиле може да му изкара акъла😅🤭🤭🤭
На Деса мъжа не е толква стар просто си ми прилича на чичка.
Чичко дядко може би е по- възрастен, но пък ми младее, аз го харесвам все е ухилен и танцува:)
Скрит текст:
Предпочитам го пред този младия на Агилера например🤭
Сано нашия по- ми хареса от Дамяно, по- секси, по мъжествен, страхотна фигура изобщо бра-во!

Есил прясно опъната ми се видя, добре изглеждаше но трудно и беше да говори сякаш.
Иначе извади гласище- напука ми цайса🤭🤭😅
Мн силен сезон на Капките ще е май.

Чичо-дядко е 67-ми набор, на Деса мъжът ѝ 1-2 г. по-стар Simple Smile

# 1 566
Аз пък загледах тениската на мъжкото пиле ( не му знам името) 100% менте, среща оригинала 🤣 Имам чувството, че ходят по улиците и дебнат с кой да се снимат. Прегледах им Инста, нямат вечери в заведения, проби в магазини и прочее, все навънка, който щракнат. Тяхна работа де, щом така успяват да се издържат.
В Монако не е особено трудно да се снимаш с известен, но никой с повече финансови възможности и\или с някакво соц. положение няма да деъпне “звезда” пред хотела и да каже “дай по една снимка за нета “😁 Лично проверено 😊

# 1 567
А нали казахме че пИлинцата се разделили...? Някой спомена че мъжкото пИли в БГ ще стои, женското вероятно ще маа Хлеп с лютеница на вестник докато издържи. Сега излиза че тази клюка е грешна или не е вярна повече..?

# 1 568
Написал е, че са се събрали.

# 1 569
От Драгалевци се е отбелязала Игнатова. Явно имат къща с двор с Нойзи.
И Стринка имат къща/ на няколко етажа/ с двор в Драгалевци, ама е под наем....
Предният път ме изтриха, но пак ще попитам!!!!! Цонева устни ли си е правила?!

# 1 570
Не е добре работата…
Цонева и син:
https://www.instagram.com/reel/CXrX3n7Iz1o/?utm_medium=copy_link

# 1 571
Цонева как може да си качи снимка с блуза цялата на топченца тц тц тц изобщо как е излязла на ресторант с нея

# 1 572
Ако бях на мястото на Филип Плейн щях да поискам ограничителна заповед за двете пилИта. JoyТо това тяхното столкване не е нормално. Били на вечеря моля ви се. ама снимки от масата  в ресторанта няма. Joy  ПилИтата само се разхождат като мухи без глави из Френската Ривиера и по цял ден столкват известни да се снимат с тях. Ама най-тъжното е според че си вярват, че хората наистина ги мислят за гъзари! Scream Това тяхното е някаква болест. Вече са обиколили по хиляда пъти сигурно всички фоаета и тоалетни на хотелите да се снимат. Крайно време е да минат на снимки в скъпи ресторанти със звезди Мишлен! Stuck Out Tongue Closed Eyes Иначе какви гъзари са. Joy

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 19:17 от daizy_g

# 1 573
Не знам дали да пиша. Деса нещо не е таман с главата… много гадно клипче. За някоко секунди - простак, тъпак … а детето и то се държи много странно. Неприятно чувство ми оставиха

# 1 574
Аз пък ще напиша - отвратителна простащина наистина! После учители, общество и не знам си още кой виновен! Семейно възпитание и малко акъл се иска, Десооо! То сал с един хайвер на филии не става тя! И в социалните мрежи го качили, да ги видим, моля ви се... та всички  бегли съмнения за кухата й глава да се стопят!  Аплауз!

Общи условия

Активация на акаунт