Звездни компромати - Февруари'22

• 293 881
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 545
Ужас. Този младеж на колко е? Кристина му е като леля.

С няколко години е по-млад  от Агилера.Но както Бритни така и тя годинките  не са в тяхна ползва ,и  не им се отразяват добре Rolling Eyes

# 1 546
Този младеж е набор '85 Wink Заедно са от 11-12 години и имат дъщеря.

# 1 547
Много хубаво. Ама като си с по- млад мъж, ми направи се и ти по- млада, що така самосиндикално се е състарила... А и тоалетите- тя ще изкушава(евентуално), а той е тръгнал до МОЛ-а. ПР-ът им що спи?

# 1 548
  • Варна
Агилера се е снимала с фен от улицата?! Wink

# 1 549
Парис Дж. е много хубава. Блейк Л. и тя.

Сара Дж.П. има нужда да боядиса тия бели корени, състаряват я.
А Деми Мур да скъси тази проскубана коса. Защо да е дълга на всяка цена?

# 1 550
Ник Кенън (май) искал отново Марая Кери. Този за мен е болен има спешна нужда от болнично лечение. Преди няколко месеца почина едно от децата му, вече има нова бременна от него (8/9 дете поред), а сега искал бившата си жена Close

# 1 551
  • Glasgow
И тук много носят така чорап с чехъл, точно като  Хейли, хавлиен марков чорап и маркова джапанки, което ме изумява не толкова естетично, колкото че нонстоп вали и само гумен ботуш те спасява. Сигурно не движат много пеша. Вчера една даже върху хавлиения чорап златна гривна за крак, съвсем да е чок гюзел

# 1 552
  • Rock & Roll feeling ...
Мъжете на Кристина Агилера винаги са еднотипно никакви...

# 1 553
  • Glasgow
Пишат вече, че принц Андрю платил милиони за споразумение (сумите варират от 10 до 12 млн) с момичето, пари на данъкоплатци. А доскоро уж дори не я познаваше. Този път май няма да му се размине.

# 1 554
Пишат вече, че принц Андрю платил милиони за споразумение (сумите варират от 10 до 12 млн) с момичето, пари на данъкоплатци. А доскоро уж дори не я познаваше. Този път май няма да му се размине.
Аз мисля, че ще му се размине...

# 1 555
Арабаджиеви
Скрит текст:

Деси Цонева и мъж
Скрит текст:

Чичко дядко с красиво обяснение към жена си [
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 14:31 от alethea

# 1 556
  • In The Middle Of Nowhere
Пиленцата от Монако са успели все пак да се снимат с така лелеяния Филип Плейн 😭

[
Скрит текст:

# 1 557
  • Варна
Пиленцата от Монако са успели все пак да се снимат с така лелеяния Филип Плейн 😭

[
Скрит текст:
Ама как да се снимат, бе! Пише "special meeting and dinner". Даже и "приятел" го наричат!

# 1 558
  • In The Middle Of Nowhere
Да, видях в последствие, но аз лично вяра им нямам 🙃

# 1 559
  • Пловдив
Марийчето Игнатова..."Първото ми кафе на двора за тази година. Щастлив ден."
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт