Звездни компромати - Февруари'22

• 294 214
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
А чантата компромат ли - менте или оригинал?

# 2 206
Всъщност отделните части на тоалета не са никак лоши. Но едно с едно не се съчетава. Три нюанса бяло и още толкова нюанса зелено, в няколко стила едновременно. Малко миш-маш със зелени домати и се е получило.

# 2 207
Всъщност отделните части на тоалета не са никак лоши. Но едно с едно не се съчетава. Три нюанса бяло и още толкова нюанса зелено, в няколко стила едновременно. Малко миш-маш със зелени домати и се е получило.
Пуста мода! Само преди 20 и няколко години беше недопустимо да се пуснеш с маратонки и дамска чанта такъв модел.Корсет, кожен панталон, безумни маратонки и огромна дамска чанта. Накъде върви света Satisfied

# 2 208
  • София
Пиърс Броснан
Скрит текст:
Кристин Дейвис
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Холи Бери
Скрит текст:
Дрю Баримор
Скрит текст:
Джена Дюън
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Виктория Силвстед
Скрит текст:
Олга Куриленко
Скрит текст:
Луси Хейл
Скрит текст:
Круз Бекъм
Скрит текст:
Чалийз Терон и Том Харди
Скрит текст:

# 2 209
  • Sofia
Чантата на Петка ми харесва само 💚

# 2 210
Коженият зелен панталон на Петканова й стои ужасно.

# 2 211
За мен този тоалет на Алекс Петканова си е компромат . Бюстие, зелен кожен панталон и маратонки .. онзи ден с бейзболна шапка на театър. Малко в повече ми идва екстравагантността ѝ
Отделно, компромат е, че беше на премиера на детски филм , без синът ѝ.
Скрит текст:

И на мен това, че е без детето ми направи впечатление. Както и когато Мариана Попова каза в Капките, че най-щастливият момент в живота ѝ бил… Евровизия. Но аз съм бъгната на тема деца.

# 2 212
Габчо беше болен тези дни и сигурно затова не го е завела. Или по- скоро, защото след премиерата беше на рожден ден на приятелка.

# 2 213
Давид Ганди

Скрит текст:

Алесандра Амброзио

Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 214
Тъпо е това триене на постове. Само попитах Дейзи , сериозно ли смята,че това е двойник.И че от пластики се смаляват очите.
   Аз никак не вярвам в тази конспирация, толкова години пък никой да не се поблазни от властта и да разкрие истината?!Не ми се вярва.

# 2 215
  • Glasgow
Ад обичам конспирацията за него и Кабаева и вярвам в нея 🤫

# 2 216
  • Бургас
С риск да ме заметат да се изкажа по темата Путин - човека остарява, но като виден нарцисист не може да приеме факта и яко се тунингова. От години е така, просто не са го давали толкова често по нашите телевизии и не  е влизал в обсега на бг-мама.

# 2 217
  • Glasgow
https://www.instagram.com/p/CaTOQ9KvD-X/?utm_medium=copy_link Мегън, Хари и братовчедка му Южени се забавляват на вечеря

# 2 218
Искам да се изкажа по казуса Петканови.Гледала съм ги само в ББ и в Черешката и от тук се информирам.Тези хора се събраха от общият интерес-да станат известни.Но докато ракета-носител беше Петкан сега Александра го задмина.Завряха се където успяха и се показваха колкото можаха по тв,инста,фейс и т.н. осребриха славата
.Но смятам,че Александра вече прави повече пари от него и взе да ги придърпва към себе си (случая с апартамента), на Петкан не му харесва това и със сигурност ѝ го натяква и са започнали конфликтите.Когато има любов всичко е общо.Поне за мен е така(изключвам дребни сумички за някоя дрешка).Така си обяснявам тяхната раздяла.Защото за мен те са меркантилни и двамата.И, разделят се ,но канала в ютюб ще си го ползват и двамата,е как ще изпуснат възможността.И дано вече намалят изявите си,че са ми втръснали. Grinning

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 14:03 от Amber*

# 2 219
  • София
Александра винаги е изкарвала повече от него, според мен. Не се сещам той какви толкова доходи е имал, освен някое предаване тук и там.  Супер неприятен ми е той, направо се радвам за Александра, много време изкара с този мързел.

Общи условия

Активация на акаунт