Звездни компромати - Февруари'22

• 294 140
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 220
Визирам неговата слава като "лудият репортер" и покрай Милен.За нея тогава не бях чувала изобщо.Но може да бъркам де.Wink

# 2 221
Това си помислих и аз като видях снимките на Путин като млад. Някакво невзрачно, слабичко и свито момченце. Сигурно е блестял с ум, но това не е било достатъчно в компания от гопники, където трябва да се доказваш с дела.
Тази несигурнос и комплекси са избили и сега ни се случват тези неща.

# 2 222
Ех, какви мъже е имало едно време Two Hearts

# 2 223
Тъпо е това триене на постове. Само попитах Дейзи , сериозно ли смята,че това е двойник.И че от пластики се смаляват очите.
   Аз никак не вярвам в тази конспирация, толкова години пък никой да не се поблазни от властта и да разкрие истината?!Не ми се вярва.
Аз казах точно обратното, че от пластики НЕ МОЖЕ да се смалят очите. При Путин има очевидна разлика преди и сега в очите, което навежда на мисълта, че може д има двойник. И бъдете сигурни, че дори и Путин да е жив пак може да има двойник, който да го замества понякога. Как в холивудските продукции има двойници. И някои политици имат. Примерно Осама Бин Ладен имаше двойници, за да заблуждава местонахождението си. Сталин също е имал двойници. Не разбирам защо идеята за двойник ви е толкова невероятна. Joy

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 10:53 от daizy_g

# 2 224
Жената на Иван тая седмица се изявява като коментатор в предаването на Нова телевизия Пресечна точка Grinning Доста е ....интересна.

# 2 225
По темата с Путин попаднах на една ретроспекция между 2001 и 2018 и да ви кажа честно според мен на две снимки не си прилича. Много е относително да се сравнява човек по снимка. Много зависи от обективи (някой кривят доста) и от конкретната фаза на емоцията, която е уловена.

# 2 226
  • София
Дейзи, на повечето с филъри, опъване, ботокс им се свиват очите.

# 2 227
Дейзи, на повечето с филъри, опъване, ботокс им се свиват очите.
Хубаво щом така смяташ. Simple Smile  Нямам ботокс и няма как да знам. Моя приятелка има и не са й се свили очите. Рут Колева има филъри и ботокс и при нея не съм забелязала да се случва това. Но може би при някои хора се случва. И хора, аз не споря с никого, просто обсъждаме, както обсъждахме чантите на Антония.Blush

# 2 228
Е то теориите с двойници ги има отдавна и по различни поводи. Помните ли Хилъри Клинтън в кампанията като тръгна да припада и я повлякоха и след 1 час се появи свежа като репичка. И тогава се разглеждаха снимки дали е същата жена. По принцип двойници са се използвали от политически фигури и нищо чудно и сега. Нe за вземане на решения, а за показване в определени условия и събития.

# 2 229
А според мен дъртее здраво и дебелее ,все пак е  над 60  и се прави на млад  като мадама суетен. И е илюзия сам да решава , има си кръгове и около него да искат нещо. То ако бе сам лесно да го премахнат, ама си е политика.  Даже за Хитлер и Сталин не вярвам чак толкова да са сами тирани. Поне шепа са наоколо. Самовлюбени и  като смазана машина.
А бившата на Путин никъде не съм засичала , нито като дейност ,нито като личност, все едно е в манастир.

# 2 230
Дейзи, дай им малко време на Рут и приятелката ти. Млади са още, не са се боли достатъчно.
Наблюдава се едно общо подпухване на лицето след определен брой процедури и според мен.

# 2 231
  • Бургас
Ако питаш за първата му съпруга,Людмила май се казваше,съм срещала нейни снимки скоро.Живее в Щатите с друг мъж.Дъщерите на Путин май и те са там.

# 2 232
Поредно некадърно дете на Бекъмови с премиера в обществото:Joy

Скрит текст:

Круз (17) щял да се занимава с музика. Обаче реално няма музика засега.

Върви по стъпките на брат си Бруклин, който първо щеше да става известен фотограф, а сега щял да става готвач. Готвачът и приятелката му сготвили изгоряла пица за някакъв канал в Ютюб. Евала за таланта на Бекъмовите деца.

# 2 233
Какво толкова съм казала? Обсъдих пластиките на Путин и това, че според мен няма как да ти се намалят очите. Тази тема, че има двойник не съм я измислила аз. В интернет отдавна има такива теории. А дали е вярна или не никой няма как да знае със сигурност.

Че Христо Комарницки е казал, това, което си фантазираш Wink

А аргументът "в интернет пише, че е двойник, следователно..." е меко казано смешен.

# 2 234
Бившата Людмила е в Париж, омъжила се е фиктивно, за да си смени името, с арменска фамилия е,
дъщерите и те са в чужбина, в омразния на руснаците западащ  Запад, не в Китай, с други фамилии,

Когато руснаците свалиха пътническия самолет, едната беше в Холандия,  труповете ги разпознаваха в едно градче, а тя живееше в съседното градче, та на кмета му призля и искаше да ги гони,
е,  не наистина, беше емоционална реакция ....

Общи условия

Активация на акаунт