Звездни компромати - Февруари'22

• 294 018
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Glasgow
Имаше една група във фб преди десетина години"най мразим селски пръчки и леопардови щампи".

# 2 326
Аз знам за още една извънбрачна дъщеря на Путин, но не е от Кабаева:

https://www.clubz.bg/107022-ot_putin_s_lyubov_tajnata_dyshterq_n … D_multimilionerka

# 2 327
Имаше една група във фб преди десетина години"най мразим селски пръчки и леопардови щампи".

За мен животинският принт винаги е бил с привкус на евтиния. Особено леопардов клин, шукаритет.

# 2 328
Цитат на: Questar link=topic=140д7583.msg44347613#msg44347613 date=1645646657
На мамин Сашко гафовете нещо много станаха. Определено си е за уволнение.
Я изброй няколко гафа, че съм ги пропуснала.
Сашко заминава за Америка, а като се върне никой няма са си спомня. Юксел всяка вечер прави гафове, ама ей го на!
Сашко мамин ще го гледам в неделя в "Тя, той и още двама трима". АКо има нещо за разправяне, ще разправям после.

# 2 329

За мен животинският принт винаги е бил с привкус на евтиния. Особено леопардов клин, шукаритет.

Е, те и Фенди щампите така. Споделяла съм, че живея близо до пазара и всеки ден наблюдавам смугли млади красавици, от глава до пети във "Фенди". И със същите герданчета, но жълти.

# 2 330
Днешното шоу на Diesel (дънките) на Milano Fashion Week е някакъв отврат. Fearful Декор са огромни надуваеми кукли в разни софт-кор пози а ла инстаграмска кифла на лов за лайк. Не следя клюкарски сайтове и не знам къде да ги търся, затова се записвам тук, понеже ми е интересно ще се появят ли коментари и какви. Не на последно място какво "послание" ще си изсмуче от пръстите креативният гений на марката.

# 2 331
Според мен, мамин Сашко няма да го пипнат, защото без него Деси ще увисне. Тя много мрази да води сама.

# 2 332
Ще намерят друг.
Днес чух и от други хора, че за такова нещо е възможно да го уволнят. Бързо се е извинил.

# 2 333
Псувнята на Сашко в ефир беше сочна и недвусмислена, за обръщението " Кире/Киро" няма какво да се коментира. Недопустим гаф е и заслужава уволнение.

# 2 334
Аз пък споделям непопулярното тук мнение, че гафът може да бъде простен. Нищо кой знае какво не чух! Сутрешния блок без Кадиев ще бъде труден за гледане. Много ми е дървена екранната му партньорка.

# 2 335
  • София
И аз не мисля, че е за уволнение. Скоро гледах клипове с гафове на водещи и имаше доста по-сочни, а някои бяха ужасно смешни.
Не мога да намеря линка за съжаление.

# 2 336
Какво толкова казал Сашко?

# 2 337
  • София
Има май по-нагоре видео.

# 2 338
  • в 1001-та нощ
Кадиев ми стана много неприятен с ролята си в Стъклен дом, някак пренавит и неприятен. То не може всеки да ми харесва. Но в сутрешния блок предпочитам него пред Деси.

Гафът беше по-скоро на озвучителите - не следваше той да е в ефир изобщо.

Днес видях Натали Трифонова на живо. на екран много ми харесва. Едиинственото "различно" е, че не е толкова дългокрака. Явно на екран има някакакви трикове и се създава такава илюзия. На живо е "нормално дългокрака", но с много добре оформени крачета. Дори гърди напираха, предполагам е от сутиена.

Държа се много добре и много професионално. По-добре се представи от Мария Силвестър, която гледах в подобно занятие преди време. Натали беше и подготвена, изобщо - браво! Без лигавене и излишни драми.

# 2 339
  • Варна
Не виждам голям гаф от Кадиев, не му симпатизирам изобщо. Кой знае какво би се чуло, ако не се контролира ефирът от озвучители. Подобно на звук от операционна, неволно пуснат на студенти. Цинизъм е леко понятие.

Общи условия

Активация на акаунт