Звездни компромати - Февруари'22

• 293 997
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 340
Сашо Кадиев се извинява
Скрит текст:

И коментара на майка му:
Аз пък, се гордея с моето момче!
Ей това е майка, подкрепя във всичко!:open_mouth:

# 2 341
  • Пловдив
Чела съм, че Кадиев редовно закъснява, успива се, защото играе до късно игри и няколко пъти Деси е почвала сама предаването (не ги следя и не мога да потвърдя). Сега това с псуването, ако е по адрес на Кирил Петков, може и да му коства мястото. Все пак си е позволил в ефир да напсува премиера, знам ли 🙄

# 2 342
Прави си каквото си иска Кадиев и не се свени да демонстрира това. Много хора не гледат предаването именно заради този мазняр и ръководството има удобен момент да преосмисли мястото на Кадиев в телевизията.

# 2 343
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
За това дали псуваш премиера или обикновен гражданин в ефир, само в тоталитарна държава би имало разлика в наказанието, ако има такова

# 2 344
Според мен, мамин Сашко няма да го пипнат, защото без него Деси ще увисне. Тя много мрази да води сама.
Тя е такова дърво,за толкова години водене тя е  все така скована,да не говорим,че няма никаква харизма

# 2 345
Сашо Кадиев ми е много анти, няма да липсва, ако изхвърчи - което би било логично.

# 2 346
  • София
Натали Портман
Скрит текст:
Зои Кравиц
Скрит текст:
Робърт Патинсън
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:
Елтън Джон
Скрит текст:
Парис Хилтън, мъж и прасе
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:
Памела Андерсън
Скрит текст:
Лизо
Скрит текст:

# 2 347
Сашо Кадиев ми е много анти, няма да липсва, ако изхвърчи - което би било логично.
То логичните неща не се случват.
Мисля, че Сашко ще се размине с някакво наказание само.
Той се е взел много на сериозно, с голямо самочувствие, все едно е голяма звезда...

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 15:04 от monii

# 2 348
По Памела Андерсън е играл здрав фотошоп.
Преди бях гледала нейни снимки, изглеждаше като лелка точно и доста запусната и наедряла.

# 2 349
Бодипозитивната защо така са в изпилили на първата снимка?🤣😂😅

# 2 350
Според мен, Кадиев е бил изнервен, че му бавят предаването. Наскоро Миглена Ангелова коментира, че по нейно време е имала време да си поговори с гоститез отделяло се е време на 2ма - 3ма госта на предаване, с не като сега по 10 на ден. Чак толкова скандално не е изказването на Кадиев.

# 2 351
Памела изглежда добре за възрастта си, не че не е има обработка, но не е много.

А Лизо за първи път да я харесам на снимка. Кофти, ако са я вталявали. Но определено хубава фотосесия.

Робърт Патинсън все като малоумният вампир от поредицата го виждам. Laughing

# 2 352
Е разликата е огромна на Памела тук и на снимките за рекламата.
Ако това там е малко фотошоп, не знам.

Скрит текст:

# 2 353
Абсолютно съм съгласна, но при такава майка какво възпитание да има, че се и гордеела с него.
Толкова са нахални, отвякъде изкачат - филми, предавания, реклами, няма отърване от тези некадърници.
Знам, че мамин Шашко е много харесван тук, ама за мен е пълен бездарник, не гледам предаването заради него.
И понеже питате какво толкова е направил, ако беше предишния премиер дали щеше да е на работа още.
Четох, че миналата седмица се е държал безобразно с някакъв кинокритик, и човека е станал и напуснал студиото, и след него пак е продължил с обиди.

# 2 354

Сашко е на сцена, много харесван, вероятно за това леко липсва.

Общи условия

Активация на акаунт