Звездни компромати - Февруари'22

• 293 802
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 490
Някой назад беше пуснал интервю на някакъв с Анелия в YouTube - харесаха ми и двамата, добре се е получило, не знам кой е питащият, но и той ми допадна, добре им вървеше разговорът. Simple Smile

Туй е Алпер Чочев, виден ютубър, сред младото поколение 😀 другите му разговори по-добре му се получиха

# 2 491
Децата на богатите са си отраснали в лукс и много вероятно наистина да си ги приемат тези неща за даденост. Докато аз съм се пускала с найлон по някоя поляна зимъска, те са били нейде по Куршевел. Те затова не си снимат торбите и касовите белеШки кат наша Тоца…
Тези селски изцепки са тези, които мислят че скъпата чанта или обувки ги слагат веднага в някъв хай левъл. Ми не, най- много да ставаш за смях в бг мама:))

# 2 492
  • София
Познайте кой е този клонинг?
Скрит текст:

# 2 493
Една, която в ББ я нарекоха Гибон или Шибек. Или май Пешо маймуна. Нора Недкова ?

# 2 494
  • Sofia
Мани Тъ

# 2 495
  • София
Мани Ву от "Игри на волята"

# 2 496
Не мисля, че Антония е израснала бедно. Баща й е общински съветник. Къщата на родителите й е адски скъпа с мебели Версаче и тн. Някакви други комплекси избива Антония. Примерно Кобилкина не е от богато семейство, но не се държи толкова комплексарски и не навира скъпите си дрехи в носовете   на хората. Пропринцип идеята на скъпите брандове е дрехите им сами да говорят за тях с качество, визия и тн. Не е нужно да крещиш името на бранда в лицето на хората! 😂

# 2 497
Къщата турбо кич на Тоца барабар с папагалският аутфит на майка и са точно обратното на това, което аз разбирам под богаташка къща:)
Какво като е общински съветник баща и?
Едно е да са ти купували Гесс и МосЧино, съвсем друго майка ти да сменя ката година Шанела:)

# 2 498
Има голяма разлика между средата и парите на семействата на такива като Антония и на как да се изразя... на нивото на "международно заможните и богатите". Много различни орбити са това.

# 2 499
Ами аз познавам хора които купуват Guess и Mochino на децата си и са много по-интелигентни и земни  от Антония. Не е до парите, до възпитание е.

# 2 500
Така е, Тоци и рода са типични първенюта, за Софиянска Божкова и останалите споменати в последните постове не може да се каже същото.

# 2 501
ВерсачИта мебели има и магазин в ромската махала - хит са!
Петканови май не са останали в много добри отношения, както обявиха след раздялата. Алекс е споделила в стори няколко албумчета от рд на детето, но няма нито една снимка с бащата.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 19:35 от Ellinor*

# 2 502
Е то е ясно,че има всякакви ментета. Въпросът е да си купуваш оригинали. Relaxed Не мисля, че тази скъпа къща са я напълнили с ментета.

# 2 503
Оригинали? ВирсачИ? Скъпа къща?
Айде стига! Първенющина с етикет! Много е важно кое каква марка ти е! Циганийката винаги избива. Най-мразя хора, които съдят по етикети. Празняри им викат у наше село. Антония е пример за ужасен вкус към живота като цяло, пък били то и мебели ВИрсачИ. Примерът й е как не се прави, пък нека феновете да й пляскат!

# 2 504
Е то е ясно,че има всякакви ментета. Въпросът е да си купуваш оригинали. Relaxed Не мисля, че тази скъпа къща са я напълнили с ментета.
на мен пък Тоци Кроки и семейство ми изглеждат точно от тези дето ще купят ментета само да се покажат, че и те имат. Производството на ментета е насочено точно към такава група купувачи.

Общи условия

Активация на акаунт