Звездни компромати - Февруари'22

• 293 749
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 580
Кажете има нещо ново около Кайли Миноуг?
Освен да се мотае по чедиите има ли някакви нови песни аблум, турнета?
Аз от сто години не съм чувала нейна нова песен, но слушам радио само в колата.

# 2 581
Андреа можеше да изрази, иначе хубавата си позиция, без поза в стил "обладай ме отзад", увита в украинските цветове...

# 2 582
Е, можеше. Ако и Соломон Паси примерно. Ма е Андрейка.

# 2 583
Познавам Батинков лично, от младите години - изключително възпитан, от интелигентно семейство. Да, не е постигнал професионалните си успехи без помощ, но пък и не е от тези дето тате дава, а той съсипва и само харчи. Работи здраво. Симпатичен е в действителност, много са му килограмите, направо се е деформирал. А откак е с Тоци, верно е кат’ обсебен. Няма предишен брак.

# 2 584
Само не разбирам какво би правил толкова свестен мъж, какъвто го описвате, с Антония. Интелигентен и възпитан човек би изпитвал срам от поведението й.

# 2 585
Затова казвам, че е като обсебен. Чак аз се срамувам заради него. На снимките е като дресирана болонка - застани на един крак, завърти се, лай… Може би просто е влюбен 😉

# 2 586
  • Стара Загора
Той си знае най-добре!
/за Батинков става въпрос/

# 2 587
Ами влюбен е човека. Любовта това прави с хората. А и честно казано аз мисля, че той малко избива комплекси, може да е имал някакви притеснения за кг си и тн  и изведнъж успява д се ожени за бивша Мис България и явно го има за голям късмет и успех този факт.

# 2 588
За мен поведението на Антония е много повлияно от бившия ѝ съпруг руснак и средата, в която са били в Русия, и това, което я е впечатлило там. Без изобщо да съм русофобка, и извън контекста на събитията от последните дни го казвам. Но личните ми впечатления са, че рускините много обичат показността, демонстрацията на свръх самочувствие, гледат отвисоко на останалите жени, много се хапят една друга. И определено омагьосват мъжете си, както е видно, и нейният случай е такъв. Тази показност при нея ми е точно по новобогаташки руски маниер. Имаше преди едно предаване по някоя телевизия 'Руснаци в Лондон', беше много показателно.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 00:12 от Анонимен

# 2 589
  • Rock & Roll feeling ...
Аманда Сейфрид има страхотни крака!

как щяха да остаряват без използването на съвременната пластична хирургия
Скрит текст:
Кортни Кокс

Мишел Пфайфър

Лиз Хърли

Деми Мур

Сандра Бълок

Само Сандра си прилича с версията без пл. х.
При другите, по-добре, че не си приличат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 590
Спряхте да отразявате петъците. Събота и тя мина. Една снимка на Брад Пит, която май не съм виждала тук.
Скрит текст:

# 2 591
Снуп Дог и внуче. Heart Одрало му е кожата. Simple Smile

Скрит текст:

Снуп Дог е като Гърга Питич Simple Smile Елегантен като вампир.
   (Фенка съм му иначе.)

# 2 592
Спряхте да отразявате петъците. Събота и тя мина.
Ами спрях, последният път почти никой не ме отрази и реших,че не ви е интересно вече.
А какви батковци от по-зрелите намерих,но няма да ви ги покажа!Сърдя се! Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 593
Amber,  недей така. Нилският крок е виновен, разсея аудиторията. Дай ги, плс.

# 2 594
Дай ги, дай, да оправим вкуса Grinning

Общи условия

Активация на акаунт