Звездни компромати - Февруари'22

• 293 743
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 625
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Кактусче, Kissing Heart Hug
Ще изнамерим някой хубавец за аватара скоро,аз ги сменям често.Simple Smile

Наоми наистина изглежда на този кадър като обикновена лелка.Те май всички в реала и с ежедневно облекло не са впечатляващи.И разбираемо,де.
Наоми е необикновена лелка. На 50 години е. Средно статистическата жена и на 30 не изглежда така. Да, има хубави жени, но са единици, по улиците не вървят стегнати моделки.

# 2 626
Цитат на: Dress as Princess link=topic=1407583.msg44366725#msg44366725 date=16459713

[/quote

Да не са тръгнали към родилното с този куфар Joy
Ох, дано, че ми писна вече от тоя корем

# 2 627
   Не е обикновена лелка Наоми. 70-ти набор, на 52 е сега. Виждала съм я на едно летище преди 6-7 години и я познах точно за две секунди, макар че се стараеше да не бие на очи. Беше много семпло облечена, с тесни дънки, късо яке, нахлупена шапка с козирка, някакви смотани лилави кецове си спомням. Вървеше много бързо с една облечена в черно жена, вероятно охрана. Докато я видях и ми стана ясно, че е тя. Като газела е.

# 2 628
Не, че е звезда Златка Димитрова, ама толкова пошла реклама не бях виждала. Как изобщо е хрумнала някому?

# 2 629
Я, бай Злати ша мъти ли?!? 😅😅🤭🤭🤣🤣🤣

# 2 630
Тези продукти щяха да имат по-голям успех без Злата, просната върху яйцата.
Нехигиенично, пошло......не знам как да го нарека.

# 2 631
Ех, вие пък се хващате за всяка дума.
Естествено, че не е, тя е супер модел. Шегичка, исках да я приближа малко към простосмъртните  глигани с анцузи. Joy Но пък на въпросният кадър  видът ѝ не  както по дефилетата.

# 2 632
Андреа можеше да изрази, иначе хубавата си позиция, без поза в стил "обладай ме отзад", увита в украинските цветове...
Точно за това мисля, че е компромат.

на Андреа видеото казва всичко
каквото и да прави напоследък - все е компромат Close
Скрит текст:

# 2 633
  • Варна
Бай Злати снесла златното яйце ?!?!

И защо за Бога е с чанта Пинко?
Жалко за любимата ми марка...
Какъв е смисъла да е с чанта изобщо?
Ще навре вътре яйцата ли?

Много въпроси и нито един смислен отговор.

Направо ми идва да сезирам Пинко за този опит на реклама на яйца и тяхната чанта пльосната и тя там.

# 2 634
Андреа умира ли в този клип, та толкова трагична, тъгува жената, но аз не разбирам идеята.

# 2 635
Да, има хубави жени, но са единици, по улиците не вървят стегнати моделки.
Ако и на тях им плащат по 10хил долара само да се събудят сутрин, всички ще са така стегнати Smiley

# 2 636
Да, има хубави жени, но са единици, по улиците не вървят стегнати моделки.
Ако и на тях им плащат по 10хил долара само да се събудят сутрин, всички ще са така стегнати Smiley

едва ли. да не говорим точно тази с 10-те хиляди за събуждане как изглежда днес /как я харесвах тази жена/.
Наоми изглежда повече от отлично, даже без добавката "за възрастта си". явно уникален ген.

# 2 637
   Виждала съм снимки на майката на Наоми. Да знаете тя пък как изглежда! Сякаш не са от тази планета тези жени.

# 2 638
  • София
Ан Хатауей
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:
Дженифър Хъдсън
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:

# 2 639
  • Варна
Нина много ми харесва на горните снимки.
Много секси крака!

Общи условия

Активация на акаунт