Хитринки за всякакъв случай - 30

• 46 724
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново
Някоя от вас има ли идея как да си върна обратно размера на смалените домашни джапанки Sad
Водят се 100% eva

Внезапно се наложи да тръгна и забравих едната джапанка почти цял ден на Южна веранда... Като се прибрах, първо я търсих 5 мин, после осъзнах, че малкото пантофче, което виждам е моето Sad.
В момента е по скоро 36 номер отколкото 41, който беше. Киснах в ледена вода и разгъвах... Не мръдна и см.
Моля за идеи как да си я уголемя. Ако някой не вярва, утре ще я снимам... Аз също трудно асимилирах какво се е случило с любимите ми домашни чехли.

# 676
Според мен няма как да стане. По принцип ако имаме само влияние на физиката от топлото всичко се уголемява, а после пот студ се свива. Тук не е станало така и явно имаме химична реакция някаква и от нея не мисля, че ще има измъкване. Иначе никога не съм чувала за такива неща, джапанки стоят по цял ден на слънце без да им става нещо.

# 677
Сигурна ли си, че това е твоята джапанка?

# 678
Някоя от вас има ли идея как да си върна обратно размера на смалените домашни джапанки Sad
Ако някой не вярва, утре ще я снимам... Аз също трудно асимилирах какво се е случило с любимите ми домашни чехли.
😂😂😂
Напълно ти вярвам, но няма как да я уголемиш. Можеш да смалиш другата, но не и да уголемиш вече смалената.

# 679
Леле...🤭🤣 Направо приличат на детска номерация смалените!😄

# 680
Удивена съм колко равномерно е свиването, даже релефът се е запазил. Това е нещо уникално и невиждано за мен.

# 681
  • София
Аз пък не вярвам! Невиждано и нечувано - а пък да се уголеми, смях в залата!

# 682
И аз имам същия случай с едни гумени чехлички на ММ..оставени на слънце.
Бяха се смалили поне с 3 номера...🙂

# 683
Божкее, ако съм с такива джапанки от сутрин до вечер на плаж, ще трябва да ги мажа със слънцезащитен крем 50-ти фактор, ако не искам да си ходя боса! 🤣😂😜
skk007, извинявай, че се шегувам на твой гръб. Нямам представа дали свиването е обратимо.

# 684
Необратимо за мен. Мисля, че причината е в стареенето на материалите.

# 685
  • в сърцата на децата <3
Необратимо е Simple Smile И не е от стареенето на материалите, а от самата същност на евата - разпенена мека гума. От слънцето така става и недоумявам защо изобщо правят ЧЕХЛИ от този материал. Особено пък черната ева е толкова фоточувствителна...

# 686
Евтино им е. За това. На потребителите не им е.

# 687
  • Велико Търново
Ей ги и моите Simple Smile

# 688
  • София
Здравейте, закупих си шезлонги със кожени шалтета. От затворил басейн са и искам да ги почистя до блясък. Приемам всякакви идеи и съвети за почистването им. Бежов цвят са. На съприга ми продавача нещо споменал, че преди ги чистели с пероксид?

# 689
  • София
Това изглежда като за скрита камера 😂
Ако някой не вярва, утре ще я снимам... Аз също трудно асимилирах какво се е случило с любимите ми домашни чехли.
😂😂😂
Напълно ти вярвам, но няма как да я уголемиш. Можеш да смалиш другата, но не и да уголемиш вече смалената.

Общи условия

Активация на акаунт