Искам да кажа...(191) през февруари 2022

• 46 534
  • 856
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро Simple Smile
Деси, днес ще охкаме заедно. Сдобих се със sandbag и вчера я вкарах в употреба в тренировка за долна част, но усещам, че ме наболява и трапецовидният мускул.

# 106
Добро утро.
Али, много неприятно,  но мисля, че ще пратят техник.
Хубав ден.

# 107
То с "мързеливото око" вижда 20-25 %....
Но щом няма влошаване, аз съм обнадеждена....
Колега на съпруга ми ми е разказвал, че неговото дете е било със 100% слепота на едното око, дори светлина не виждал. Преборили го. Така че надежда има! Гуш!

# 108
  • София
Добро утро!

Лили, жива и здрава и все така вдъхновяваща! Много късмет и щастие ти желая!

Боби, следващия път да се похвалиш с подобрение!

Али, много неприятно, но поне времето е студено и няма да зяносаш продуктите!

Аз продължавам с моите здравословни проблеми, писна ми!

Хубав ден, момичета!

# 109
Добро утро!

Али, дано изпратят техник, че иначе става голяма разправия..

Мери, да се оправяш бързо! 🤗
Заспала съм след 3 и в 7:30 бях станала. Бухтичка пак е във фаза със съня, откъде тая енергия с толкова малко сън не знам 🙄.
Не знам как ще намеря сили да тренирам, като заспи после.

Хубав ден! 😊

# 110
Мери, айде да ги сборваш вече!

Ни нам, момичета, снощи четох гаранцията на бързо, пишеше, че трябва да го пращам. Днес ще звъня да питам.
Иначе добре, че си оставих в избата стария хладилник,  та съм с него...

# 111
Добро утро.
Али, мислех да ти пожеля готин и секси техник да ти се падне, ама може и куриер да е.
Боби, пази окото и се упражнявайте. На приятелката детето беше се подобрила, но след първото ДО и пак почна да има проблеми. Скоро ще прави операция във Виена (там живеят) и като имам инфо ще ти пиша.
Мери, дано бързо да мине.
Вчера направих първа тренировка с един масажор за лице. А ММ ми се смее и ме попита как все още вярвам в Дядо Коледа.

# 112
  • Germany
Честит рожден ден на патерица, Лили! Здраве и късмет!
Мери, да отшумяват вече проблемите!
Алечко, направо го връщай този хладилник. То не си е работа да се заниваш с ремонти от 3тия месец.
Не ми работи като хората клавиша с буква "ъ" и добре, че не е толкова често срещана буква, че е много изнервящо.
Хубав да ви е деня!

# 113
Здрава да си, Лиляна!
Але,хич нямаш късмет с тоя исторически хладилник .Личи,че с нежелание са ти изпълнили поръчката 😬
Ония ден правих пица.Остана ми тесто,и реших днес за закуска да го направя на мекициЙ.Шефа ги гледа стреснато,и не иска да опита дори.Ся обикаля с бисквити.Супер майка 🙄😂.До обяд не яде много,но следобед така се събужда ламята в него,че няма изхранване.
От преумората и малкото сън доста бях отслабнала.Ся,жива и здрава да съм 😁.Завърти ли ме тръстиката, нещата ще си дойдат на мястото.

# 114
  • дядовата ръкавичка
Здрава и щастлива да си, Лиляна!

Мери, да отшумяват здравословните грижи!

Али, верно не ти е на късмет този хладилник. Ама дано бързо и на място го оправят.

Ренко, разсмя ме Шефа, стреснал се от мекиците Simple Smile. Що не се опита някой и мен така да ме стресне Simple Smile

# 115
Той така стреснато гледа и снега 😂.Страх го е,и не иска да се доближи до него.Същия като Гнома Алин е 😆

# 116
Добро утро!

Мери, да минава бързо!

Али, ако можеш да го върнеш хладилника най-добре. Ремонт още на третия месец хич не ми се струва ок. Обаче пък ми хареса идеята да се яви някой готин техник.

Вчера вечерта като ви прочетох ме хвана срам какъв съм мързел и в 11ч. и аз правих упражнения. Не се престарах много, обаче днес съм с мускулна треска.

Шефът просто е бил сънен, сигурна съм, че по-късно ще уважи подобаващо мекиците на мама.

Хубав ден!

# 117
Много страшни тия мекици 😂. Зетчето много капризно, да му мисли снахата какво ще му готви 😃. Тя тия дни се е разяла, да видим докога ще е този период.
А как само аз надебелях въпреки недоспиването не знам 😃.

# 118
  • София
лили, честито, здрава, щастлива и обичана!
мери, Flowers Four Leaf Clover

# 119
  • София
Бел, всъщност изследванията твърдят, че при недоспиване теглото се покачва. Вероятно организма се опитва да компенсира срез храна липсата на енергия. Затова много хора, които работят на смени не са в състояние да отслабнат. Поне така съм чела.
Иначе евала на всички момичета, които правят упражнения и се грижат за здравето си! Продължавайте все така!

Общи условия

Активация на акаунт