Искам да кажа...(191) през февруари 2022

• 46 535
  • 856
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!
Много ви изпуснах ,чета когато мога,време нямам.Работя и при ММ,просто се налага.
Болна съм,чувствам се сякаш валяк е минал през мен,нямам сили.Теста за ковид ми е отрицателен.
Бъдете здрави, момичета и нека лошите неща ви подминават!

# 121
Пеги, да се оправяш бързо.

# 122
Оздравявай бързо Пеги!
Честита да си Лили!
Шефовете мекици не ядат очевидно;)
Представих си го милият бузан.
И аз ще ръкопляскам на спортуващите, кога и мен ще ме хване тоя ентусиазъм, не знам, сигурно ще е в друг живот.
Мари, остави го мъжа ти да си коментира, ти си действай. Те, мъжовете;), остаряват по-бавно и не ни разбират терзанията.
Аз ползвам гуаша масажор всяка вечер, купих си и вендуза за антицелулитен масаж, така че ако ме видите подмладена и отслабнала това лято, от тях ще е;)
За хладилника, ще се включа и аз към пожеланията за секси техник;)
Хубав ден!

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 12:05 от tuty

# 123
Здравейте и от мен,

адски напрегнато в работата, само проблеми и неприятности.
Страшно много искам да се махна, ама уви...никъде не ме взимат. Simple Smile

Поздравления и успех на спортуващите. Аз нямам никакви сили вечерно време...то и време имам чак след 21ч.
Сутрин абсурд да стана да тренирам, едва отлепям в 6.30ч за работа.
Имам нужда от спорт, обаче не знам къде точно да го тикна в ежедневието си.

# 124
  • на Мелмак
Ес, от доста време те чета за работата, дано скоро я смениш, но наистина с по - добра, а не от трън, на глог да стане.

Али, гадно това с този красотен хладилник.

Мери, дано бързо отшумят болежките!

Пеги, мислех те скоро и се чудех, защо започна на друго място, от скука може би?

Аз си осъществих мечтата- покорих си пистата, утре пак. Сега си чакам доставката, да видим колко добре съм сготвила, после мога да направя едно греяно вино 🍷

# 125
Етти,  с всеки ден положението все по зле става. 
От година си опитвам да отида на друго място...ама късмет ли е , какво е...не става и не става.

# 126
  • Germany
Ес, дано се получи скоро!

# 127
Ес, има ли възможност да потърсиш работа в друго населено място?
Не беше отдавна времето, когато бях в много подобна ситуация.

Ети, браво ♡♡ Коя е пистата?

Бел, недоспиването пречи на отслабването, а нощните смени бъгват хормоните.

# 128
Искам да кажа, че току що изгледах последната сензация на Нетфликс The Tinder Swindler.

Историята ме грабна, и според мен филмът е добре направен. Също искам да кажа, че се чувствам тъпа, че работя за заплата, пък гледай хората какви пирамиди измислят 😂

# 129
  • гр.София
Добро утро ☕
Наспах се, снощи нямаше 10ч като припаднах 😁
Пия кафето и отивам на фитнес 🏋️ да се скова и горе, днес ред горна част!
ЕС, съчувствам ти🤗 дано скоро си намериш.
Ети, браво!
Але, чакаме развързката с хладилника 😘
Петък е, нямам планове за събота и неделя, май ще мързелуваме. Трябва по основен пазар, че поизпразнихме наличните провизии.
Имам дата за Истанбул, и приятели ще идват с нас, та ще е супер. Първо чакам Испания, края на месеца, за там ми е мерак 🙂
Хубав ден момичета 🤗

# 130
Добро утро!
Вчера на работа беше лудница, та не успях да се обадя в емаг, само форма за попълване намерих,  според която трябва да им го изпращам. Та днес сагата продължава.  Пффф.

И днес ще съм на педал,  че може и утре, имаме отсъстващи заради ковид,  а има работа. Нищо.

Спорен ден, банда!

# 131
  • На брега на реката
Добро утро!

Ес, в подобна ситуация съм и те разбирам напълно! От сърце ти желая, скоро да намериш работа, която да те удовлетворява!

Ети, браво бе момиче! Продължавай е същия дух! Много ти се радвам!

Хубави планове, Деско! Ще чакаме разкази и снимки!

Пеги, радвам се, че се разписа!

Тути, ходих да видя, какъв е този масажор! Интересно изглежда!

Мери, няма да се даваме! Оправяй се!

Честит ни петък!

# 132
Добро утро.
Трети ден не ми се работи,  но е петък, а не сряда, така че не се оплаквам.
Ес, Бубе, дано намерите по-добра работа.
Мери, дано отшумят здравословните проблеми.
Хубав и спокоен петък.

# 133
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

Истанбул, откакто отидох преди няколко години за първи път, винаги го приемам като 5 часа път Yum  А и ММ ми вика - само казваш кога и тръгваме Simple Smile

Лин, пистата е тази, последната, седемкилометровата, от бъндерица до Банско. Беше ме ужасно много страх, защото аз мога да се държа върху ски, не успях да се свържа с треньорката на децата и малчо и ММ ми се явиха като такива Simple Smile. Даже накрая успях да се накефя. Паднах само 3-4 пъти, но от слизането ми на 'рало' краката ме болят. Днес май, май ще се разхождаме из Банско. Че от утре сме работни и трябва да сме в кондиция.
Важното, е че малчо ме похвали Heart накрая. Което от него е много Grinning

# 134
Добро утро Simple Smile
Ети, че тя е много приятна. Не е стръмна, а е плавна и дълга. Браво за похвалата! ♡
Когато дъщеря ми беше на 5, успяхме да я пуснем и там. Е, без да си даваме зор, но дребната гъбка се изкефи.

Общи условия

Активация на акаунт