Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 47

• 21 756
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
О да, гъбите първо самички ги мятам в такива случаи, да разкарам водата от тях. То иначе всичко се задушава, а не се запържва. Хем им е и по-широчко в тигана като останалото не е там все още, та става и по-бързо.
Правя си и аз такива комбинации от време на време. Каквото месо хвана с каквито зеленчуци хвана там зависи в момента кои имам. Все става. От всички тенджери, тави и прочие съдове за готвене, тиганите са ми най-използваните.

# 226
При мен тиганите и стъклените тави.

# 227
Миоки, мятай следващия път във фурната 😁
Натка, то и някои пилешки "филета" толкова вода пускат, че...ако ти е писано да ядеш варена манджа...😬🤪
Ето я моята индийска манджа от вчера😅 (добавих къри, гарам масала, та затова си я кръстих така- оригиналът е гъби с грах):

# 228
Аз съм хитра, всяко се мята в тигана отделно, маха се и отива следващото. Така и не ме бърка че някое става по-бързо от друго или че пуска течност. И имат място достатъчно, не стават задушени. Събирам ги заедно вече като стане и последното.

# 229
И аз така ама не искам да си губя мазнинката.

# 230
Аз хапнах зелен боб и някакво италианско саламче и кз ми беше 7 на около час и малко след вечеря. Доста по-добре от баницата вчера.

# 231
  • Sofia
Хапвате ли какаови зърна?
Имах един буркан и забелязах, че като ям от тях по 3-5 зърна ми изчезна желанието за сладко 🤔
Повече от седмица нищо сладко или шоколадово не съм яла.

# 232
По едно време имах и хапвах. Но те не са сладки, горчиви са си и не помня от тях конкретно да ми е изчезнало желанието за сладко /може би не съм имала изявено такова/.

# 233
Хапвате ли какаови зърна?
Имах един буркан и забелязах, че като ям от тях по 3-5 зърна ми изчезна желанието за сладко 🤔
Повече от седмица нищо сладко или шоколадово не съм яла.
Миии, не ми харесват Mr. Green
Зъбите щях да си счупя, пък и шоколада не се дъвче, смучи се.

# 234
  • Sofia
Да,в началото са странни,твърди и горчиви,но сега си ги хрупам без проблем.
Не знам по колко мога да взимам 🤔

# 235
Не знам, умерено. 2-3 може би.

# 236
Добро утро. Тази сутрин реших да тествам и другите две марки крема сирене. Едната има, другата не.

А това е вчерашната

Тази сутрин КЗ ми е 5.6. изядох 4 бъркани яйца и малко парче петрохан но още съм гладна и не знам какво друго да ям с тая захар.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 09:47 от fillme

# 237
  • Sofia
Какво е това черното?
Тест с йод?

# 238
Какво е това черното?
Тест с йод?

Да, накапах ги с йод. Черните проби са с нишесте.

# 239
Филми....някаква салата може, или нещо месно.....тоя Петрохан от магазина ли? Имат захар под всякакви скрити имена......декстроза най-често

Общи условия

Активация на акаунт