Отговори
# 795
Здравейте нова съм тук и ще ви помоля за помощ.Минаха (10/15) дни и мк.още не ми е дошъл.Притеснявам се.

# 796
  • Телиш/Плевен
Здравейте нова съм тук и ще ви помоля за помощ.Минаха (10/15) дни и мк.още не ми е дошъл.Притеснявам се.
Няма много с какво да помогнем, може да има различни причини за закъснението. За да се елиминира поне една, каквато е бременността, е хубаво да се направи тест. Ако е положителен, с такова закъснение можеш спокойно да посетиш гинеколог за установяване на бременност. Ако е отрицателен, пак би било добре да посетиш лекар, за да те прегледа и да установи причината за закъснението.

# 797
Здравейте, момичета! Правя си тестове през 2 дни и чертата е все така бледа, дори не знам дали се вижда на снимката, според вас нормално ли е да не потъмнява, а да стои бледичка..

# 798
Черта не виждам, съжалявам!
Може за ваша сигурност да пуснете кръвен тест, той ще покаже дали има бременност, желая Ви успех!
Здравейте, момичета! Правя си тестове през 2 дни и чертата е все така бледа, дори не знам дали се вижда на снимката, според вас нормално ли е да не потъмнява, а да стои бледичка..

# 799
unserwahnsin,няма такова нещо. И с нередовен цикъл има овулация.

Нали съм казала "възможно", защото това е доста често срещано явление. А там жената сама да прецени, дали информацията актуална е за нея

# 800
Здравейте момичета! Според вас има ли съвсем лека бледа линия или си въобразявам? Днес ми е 37 ден от цикъла, който е нередовен( предния беше 43 дни). Тестът е правен с първа сутрешна урина. Благодаря предварително:

# 801
  • Телиш/Плевен
Sunny2602, отрицателен е, съжалявам...

# 802
За мен е положителен теста!Имах същата черта ,дано да съм права ,успех!

# 803
  • София
Моята бледа черта е на 5 месеца почти.

# 804
  • Телиш/Плевен
Дано да съм сгрешила, но въпреки че увеличавах снимката, не видях втора черта...

# 805
Аз виждам някаква бледа сянка, но не се наемам да изкажа мнение.

# 806
Здравейте момичета! Update: малко след поста ми ми дойде, така че наистина всичко е много индувидуално. Благодаря за мненията и успех на всички! 🎄

# 807
  • Телиш/Плевен
Sunny2602, искрено се надявах след тези два окуражителни поста наистина аз да съм в грешка и просто по някаква причина да не съм видяла тази втора чертичка... Много съжалявам отново! Cry Идва нова година, пожелавам ти през нея да се сбъдне мечтата ти! Hug

# 808
Здравейте, моля за вашето мнение. Имам три дни до идването на цикъла ми. Овулацията беше преди 14 дни, засечена с лентички. Днес си направих 4 теста за бременност, знам че е рано, преди закъснението, но пустото любопитство не ми дава мира. На Belive ми излязоха положителни, а на Surecheck няма дори наченка на втора черта. Има ли някой, на който първо да му е отчела едната марка тестове, преди другата?

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 20:02 от Chetirilistna detelina

# 809
Chetirilistna detelina,тези на белийв са за ранно отчитане,шуърчека е за след закъснение.
Бременна сте,честито!

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 20:13 от Smile_ :)

Общи условия

Активация на акаунт