Отговори
# 810
Кога най- рано започват симптомите на бременност? От няколко дни имам гадене и повръщане и като погледна храна ми прилошава.. дори кафето сутрин не мога да пия вече

# 811
Кога най- рано започват симптомите на бременност? От няколко дни имам гадене и повръщане и като погледна храна ми прилошава.. дори кафето сутрин не мога да пия вече

След закъснението на цикъла.

# 812
  • Пеликания
При всеки е индивидуално. Аз нямах никакви симптоми освен, ще ми се спеше до 6г.с. Гаденето почна в началото на 7г.с, но ми се наложи аборт.

# 813

Зависи. При мен почнаха преди закъснението с потвърдена овулация. Някои пък цяла бременност без симптоми карат

# 814
Smile, благодаря за бързия отговор! Днес резултатите се потвърдиха от кръвен тест.

Колко време след положителен тест/закъснение/ е нормално да се отиде за първи преглед?

# 815
На 10-14 дни закъснение за най-сигурно.

# 816
Здравейте мами.
Имам закъснение на М от 2 дена. Днес си пуснах чхг 0.20,а два дена подред имам положителен тест. Днес направих и тест лента излезе на 5 минута бледа черта и шуър чек вчера с бледа черта.

# 817
  • Телиш/Плевен
Айлен22, не виждам втори черти на показаните тестове...

# 818
И аз не виждам

# 819
Момичета, съкрушена съм. На 14- ти ден от закъснението, лекарката заключи мисед и препоръча кюретаж. Деформиран сак и разлято мехурче.

# 820
Съжалявам много 😔

# 821
  • Телиш/Плевен
Purple Heart, съжалявам за лошите новини. Не разбирам от ехографски снимки и не мога да дам мнение, но би могла да се консултираш с още един лекар, преди да пристъпиш към кюретаж.

# 822
  • София
Направи консултация с поне още един АГ задължително.

# 823
Здравейте Момичета и аз дави попитам че и аз имам вълнения  да забременя става втора седмица както започнахме зачеването на  бебето и днес направих тест за бременост взех си тъкъв тест  дето показва една седмица слет зачеването  и така приятели нямам никаква бременост  нищо неми показа само една черта апък Месторацията ми беше 29.11 месец и нищо до сега апък и ние започнахме зачевянето на бебето  но незнам според вас това нормално лие

# 824
Кое дали е нормално, че не сте бременна ли?

Общи условия

Активация на акаунт