Отговори
# 825
Еми да имали тякявя вероятност  да съм бремена апък нямям месторация незнам вече кякво да си мисля

# 826
  • Телиш/Плевен
Galya Goranova, имаш ли закъснение на менструацията? Кога трябва да ти дойде този месец? Не знам какъв е този тест и какво показва седмица след зачеване, но както и да е. Изчакай закъснение и тогава направи тест.

# 827
Благодаря за отговора  да така мисля да направя просто този тест  непоказва но и няма да правя да видим какво щеси проличи 🙂

# 828
Приличаш ми на едно момиче,което по същия начин като теб пишеше!Прочети малко за зачеването и тогава задавай въпроси?Тук пишат момичета с реални тестове и въпроси!Пожелавам ти успех!!!

# 829
Какъв е  проблема че пиша няма нищо в това  да попитам  някой който  е със  същият проблем на мен не ми закъснява  за първи път мие  по принцим е така  самоче ако закънява то трябва да съм бремена но не съм  тестовете показват Отрицателен  така че  не засягом никого  това че пиша

# 830
  • Телиш/Плевен
Galya Goranova, не всяко закъснение означава бременност, може да има и друга причина. Посъветвах те да изчакаш закъснение, за да е по-достоверен резултатът от теста. За най-достоверен резултат можеш да отидеш за кръвен тест в някоя лаборатория, но пак е хубаво да е около дните, в които обикновено ти идва.

# 831
Какъв е  проблема че пиша няма нищо в това  да попитам  някой който  е със  същият проблем на мен не ми закъснява  за първи път мие  по принцим е така  самоче ако закънява то трябва да съм бремена но не съм  тестовете показват Отрицателен  така че  не засягом никого  това че пиша
Ти дори нямаш закъснение!?За какъв проблем говориш?И моля слагай пунктуация,защото трудно се чете!

# 832
  • София
Aз пък разбрах, че на жената за първи път и закъснява. Simple Smile

# 833
Здравейте, на 19 години съм и от около месец с приятеля ми правим секс без да използваме презерватив. Менструацията ми трябва да дойде утре, но тя принципно си закъснява. Защо пиша това? Вчера, за да посрещнем както трябва новата година разбира се правихме секс, той свърши- потърка се малко в мен и пак го вкарахме. Какъв е шанса да съм бременна? Благодаря предварително❤

# 834
  • София
Овулация, нещо...

# 835
Беше на 20.12

# 836
  • София
Ох...
Ако по време на овулацията сте правили необезопасен секс, има по-голяма вероятност.

# 837
Принципно сме, но не е имало свършване

# 838
Не разбрах – искаш ли бебе, или не искаш?

# 839
Не искам

Общи условия

Активация на акаунт